Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home

Avancronica sportiva a weekendului 11-13 noiembrie

Trei zile bogate în evenimente pentru sportivii dinamoviști

Sfârșitul de săptămână care bate la ușă se anunță a fi unul bogat în evenimente competiționale la care vor participa echipele și sportivii Clubului din șoseaua Ștefan cel Mare. Sporturile de echipă ne rezervă câteva meciuri cu miză în configurația clasamentelor iar la individuale vom asista la o competiţie europeană de prestigiu, într-un sport spectaculos şi cu mare priza la publicul tânăr.

 

Karate.  Vineri, 11 noiembrie, încep în Turcia Campionatele Europene de Karate. Sensei  Gheorghe Manea ne promite medalii și la această ediție a campionatelor, așa cum ne-a obișnuit, de altfel, în ultimii ani. Așteptăm această competiție cu mult interes, având în vedere faptul că în lotul României din acest an sunt mulți sportivi dinamoviști în care avem încredere deplină și suntem siguri că nu ne vor înșela așteptările.

Volei masculin. Echipa de volei masculin a clubului nostru va juca sâmbătă, 12 noiembrie, de la ora 1700, în sala Extreme din Capitală, cu Universitatea Cluj, ocupanta locului 11 în clasament, într-un meci contând pentru etapa a 6-a a Diviziei A1 din Campionatul Național. Dinamo este actuala ocupantă a locului 3 în clasament iar distanța față de echipa clujenilor face ca emoțiile noastre legate de acest meci să nu fie chiar atât de mari. Este un week-end în care ocupantele primelor 3 locuri din clasament au șanse teoretice de victorie care, dacă se adeveresc, vor face ca acest „pluton fruntaş” să se desprindă la o diferenţă considerabilă de puncte faţă de restul echipelor aflate în competiţie anul acesta. Următoarele două etape vor fi însă decisive în configuraţia părţii superioare a clasamentului, însă despre asta vom vorbi mai mult după meciul din acest weekend.

Handbal masculin. Se anunţă un weekend agitat pentru jumătatea superioară a clasamentului Ligii Naţionale iar la finalul acestei etape – a 8-a a campionatului – s-ar putea ca multe lucruri să nu mai fie ca acum. Dacă duminică, 13 noiembrie, de la ora 1100, Dinamo Municipal Călăraşi primeşte vizita lui U.Poli Timişoara, actuala ocupantă a locului, 9, în alte partide se vor întâlni ocupantele locurilor 3 şi 7, 1 şi 4, 2 şi 6 şi nu este exclus să asistăm şi la unele surprize în aceste partide. Oricum, se anunţă multe meciuri interesante iar echipa noastră, în cazul unei victorii, are şanse reale de a avansa în clasament.

Baschet masculin. Pentru Clubul Dinamo, weekendul sportiv se va încheia o dată cu partida de baschet de duminică, 13 noiembrie, ora 1800, când Durham şi Brown, împreună cu ceilalţi coechipieri din lotul dinamovist, se vor deplasa acasă la S.C.M. Craiova, pentru partida din etapa a 8-a a Superligii. Meciul se anunţă a fi unul dificil pentru jucători noştri care vor întâlni o echipă mai bine plasată în clasament, care are un avans de 5 locuri, dar care nu este nicidecum imposibil de bătut. Noi credem că o bună mobilizare a echipei lui Toader ne-ar putea aduce o surpriză fericită şi suntem convinşi că băieţii noştri sunt capabili de o asemenea mobilizare. Miza acestei partide este în primul rând una de ordin psihologic, pentru că o eventuală victorie a dinamoviştilor ar putea aduce – suntem siguri – o schimbare fundamentală în soarta parcursului viitor al echipei noastre în acest campionat.

 

Program Competitional

Săptămâna 22-28 aprilie 

Handbal. EHF European League, sferturi de finală (meci tur), marți 23 aprilie, ora 19:45: Dinamo – Skjern Handbold (Danemarca). Sala Dinamo

Fotbal. Superliga România, play-out (etapa 6), marți 23 aprilie, ora 19:30: FC Botoșani – Dinamo 1948

Baschet. LNB Getica 95, locurile 5-8 (meci 1), joi 25 aprilie, ora : Rapid București – Dinamo

Fotbal. Superliga România, play-out (etapa 7), vineri 26 aprilie, ora 20:00: Dinamo 1948 – FC Voluntari. Stadion Arcul de Triumf

Volei masculin. Divizia A1, finala mică (meciurile 3 și 4), sâmbătă 27 aprilie, ora 18:00, și duminică 28 aprilie, ora 18:00: Dinamo – Rapid București. Sala Dinamo

Volei feminin. Divizia A1, locurile 7-8 (meci 2), sâmbătă 27 aprilie, ora 17.00: Corona Brașov – Dinamo

Rugby. Liga Națională Kaufland (etapa 3), sâmbătă 27 aprilie, ora : SCM USV Timișoara – Dinamo

Fotbal. Liga 3, play-off (etapa 5), sâmbătă 27 aprilie, ora 17:00: SC Popești Leordeni – CS Dinamo

Baschet. LNB Getica 95, locurile 5-8 (meci 2), duminică 28 aprilie, ora : Dinamo – Rapid București. Sala Dinamo


Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

ANUNTURI

PROGRAMUL BAZINULUI OLIMPIC ACOPERIT ȘI AL SĂLII DE FITNESS ÎN PERIOADA SĂRBĂTORILOR PASCALE.

BAZIN OLIMPIC ACOPERIT (AGREMENT)

04 - 07.05.2024 – ÎNCHIS

*Valabilitatea abonamentelor se va prelungi cu perioada în care bazinul este închis

SALA FITNESS

04 - 06.05.2024 – ÎNCHIS

IA ATITUDINE

2_InfoCons

Vizitatori online

Avem 197 vizitatori online