Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home

Avancronica sportiva a weekendului 20-22 ianuarie

După un început de an în care am vorbit aproape exclusiv despre volei, a venit momentul în care și alte jocuri sportive își reiau programul competițional, așa încât vom avea un week-end plin de evenimente sportive care sperăm că vor reprezenta o alternativă cât mai plăcută de a petrece timpul liber pentru iubitorii sportului dinamovist.

Baschet. Weekendul sportiv se va deschide, pentru Dinamo, vineri, 20 ianuarie, cu întâlnirea dintre Dinamo și CSS Giurgiu. Echipa noastră ne-a obișnuit, în ultima perioadă, cu meciuri spectaculoase și cu săli pline cu suporteri de toate vârstele. Dinamoviștii, cu un sponsor nou - Coco Rico – dar și cu trei americani aduși la începutul acestui an, vor încerca să-și păstreze spectaculozitatea jocului și să-și îmbunătățească eficiența. Antrenorul Nicu Toader nu va avea o misiune ușoară în fața unei echipe - CSS Giurgiu - care face eforturi să renască din propria dramă și, mai mult, vine după o victorie la Craiova. Dinamo ocupa locul 13 cu 18 pct. în timp ce Giurgiu ocupă locul 11 cu cu doar două puncte mai mult decât Dinamo. Partida va avea loc la Arena de Baschet, cu începere de la ora 1800 și va fi difuzat de postul Digi Sport.

Handbal masculin. Tot vineri, 20 ianuarie, se reia și campionatul de handbal, cu etapa a XII-a în cadrul căreia se va desfășura și partida dintre Dinamo Municipal Călărași și Energia Lignitul Pandurii Tg. Jiu. Dinamo este pe locul 5 cu 13 pct. în timp ce Pandurii se află pe locul 4, cu același număr de puncte. Dinamo poate veni cu un plus în valoarea jocului prin noua achizitie - Iulian Stamate - care suntem siguri că va dori să arate mai mult decât a făcut-o la CSM. Cu o echipă tânără, alături de experiența unora precum Purcărea, Stamate sau Cojocea, dinamoviștii pot deveni revelația campionatului. Meciul de la Giurgiu va începe la ora 1800.

Volei feminin. Sâmbătă, 21 ianuarie, Dinamo Romprest va întâlni Tomisul din Constanța într-un meci mai mult al orgoliilor decât pentru clasament. Tomisul este pe locul 2 în clasament, cu 29 de puncte, în timp ce dinamovistele sunt pe 3 cu 22 de puncte. În meciul de miercuri, cu Omichka Omsk, Dinamo a arătat ca o echipă puternică și care este capabilă să se lupte de la egal la egal cu echipe de top din voleiul european, această evoluție dându-ne multe speranțe legate de prestația fetelor noastre în acest sezon al campionatului.

Volei masculin Băieții se deplasează tot sâmbătă, la Craiova, unde vor juca împotriva ocupantei locului 9 ale cărei șanse în fața dinamoviștilor sunt extrem de reduse, chiar dacă echipa din Craiova este o formație bătăioasă și greu de învins.

  Așadar vom avea parte de un sfârșit de săptămână bogat în evenimente sportive interesante, pentru care merită să înfrunți frigul de afara pentru a merge în sala de sport.

Program Competitional

Săptămâna 22-28 aprilie 

Handbal. EHF European League, sferturi de finală (meci tur), marți 23 aprilie, ora 19:45: Dinamo – Skjern Handbold (Danemarca). Sala Dinamo

Fotbal. Superliga România, play-out (etapa 6), marți 23 aprilie, ora 19:30: FC Botoșani – Dinamo 1948

Baschet. LNB Getica 95, locurile 5-8 (meci 1), joi 25 aprilie, ora : Rapid București – Dinamo

Fotbal. Superliga România, play-out (etapa 7), vineri 26 aprilie, ora 20:00: Dinamo 1948 – FC Voluntari. Stadion Arcul de Triumf

Volei masculin. Divizia A1, finala mică (meciurile 3 și 4), sâmbătă 27 aprilie, ora 18:00, și duminică 28 aprilie, ora 18:00: Dinamo – Rapid București. Sala Dinamo

Volei feminin. Divizia A1, locurile 7-8 (meci 2), sâmbătă 27 aprilie, ora 17.00: Corona Brașov – Dinamo

Rugby. Liga Națională Kaufland (etapa 3), sâmbătă 27 aprilie, ora : SCM USV Timișoara – Dinamo

Fotbal. Liga 3, play-off (etapa 5), sâmbătă 27 aprilie, ora 17:00: SC Popești Leordeni – CS Dinamo

Baschet. LNB Getica 95, locurile 5-8 (meci 2), duminică 28 aprilie, ora : Dinamo – Rapid București. Sala Dinamo


Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

ANUNTURI

PROGRAMUL BAZINULUI OLIMPIC ACOPERIT ȘI AL SĂLII DE FITNESS ÎN PERIOADA SĂRBĂTORILOR PASCALE.

BAZIN OLIMPIC ACOPERIT (AGREMENT)

01 - 07.05.2024 – ÎNCHIS

*Valabilitatea abonamentelor se va prelungi cu perioada în care bazinul este închis

SALA FITNESS

04 - 06.05.2024 – ÎNCHIS

IA ATITUDINE

2_InfoCons

Vizitatori online

Avem 165 vizitatori online