Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home

Avancronica sportiva a weekendului 26-27 noiembrie

În acest weekend de sfârșit de toamnă, în sălile de sport atmosfera se menține incendiară, toate competițiile fiind în plină desfășurare iar goana după puncte și după o cât mai bună poziționare în clasamente este tot mai acerbă.

Nici pentru echipele dinamoviste lucrurile nu sunt mai liniștite, având adversari valoroși și cu pretenții la locuri fruntașe în clasamente, așa încât credem că vom avea parte de noi confruntări spectaculoase și cu multe emoții dar și momente de bucurie oferite de sportivii clubului nostru.

Volei masculin. Dinamoviștii primesc vizita ocupantei primului loc în clasament, Remat Zalău, în cea mai grea confruntare a sezonului și a weekendului, sâmbătă, 26 noiembrie, de la ora. 1200. Sala Extreme va fi gazda unei confruntări la care băieții noștri nu au voie să meargă fără speranța victoriei, dacă pretențiile lor la podiumul campionatului sunt reale, chiar dacă Zalăul vine după 7 etape în care nu a pierdut decât un singur set și acela abia în etapa trecută, în fața constănțenilor de la Tomis.

Volei feminin. Fetele vin după un meci foarte ușor, desfășurat miercuri în cadrul etapei a 4-a, câștigat în fața ieșencelor la ele acasă, cu 3-0 (25-9, 25-8, 25-11 pentru Dinamo).  Sâmbătă de la ora 1800 se vor confrunta însă pe teren propriu cu Știința Bacău, actuala ocupantă a locului 3 în clasament, iar noi de un lucru suntem absolut siguri: băcăuancele lui Grapa nu vin la București resemnate, ci foarte decise să-și apere șansele și pretențiile la un loc pe podiumul campionatului. Vom avea ocazia să asistăm la o partidă spectaculoasă în care Dinamo își va scoate toate elitele la bătaie, miza meciului fiind una deosebit de importantă pentru configurația ulterioară a clasamentului.

Rugby. Duminică, 27 noiembrie, de la ora 1500, Dinamo va întâlni formația CSM București, în ultima partidă a acestui sezon, contând pentru adjudecarea locului 5 din clasament. Va fi mai mult un meci al orgoliilor, în care cele două formații vor juca mai mult cu tinerii dornici să confirme și să se afirme, ceea ce ne face să credem că vom asista la o partidă spectaculoasă pe terenul federației, de la Arcul de Triumf

Baschet. Oare ce surprize ne mai rezervă pentru acest weekend Toader și trupa lui care a reușit să atragă, în ultimele etape, toate privirile asupra echipei noastre? De această dată, Dinamo va întâlni pe ocupanta locului 3 în clasament, CSU Atlassib Sibiu și credem că Arena Federației va fi arhiplină duminică, de la ora 1800, când este programat startul acestei partide contând pentru etapa a 10-a a Diviziei A. La felul cum joacă echipa noastră în acest moment, îndrăznim să sperăm într-un rezultat pozitiv în confruntarea de duminică, chiar dacă acesta ar produce mult zgomot în baschetul românesc la acest moment pentru că, să nu uităm, Dinamo este debutantă în Divizia A, în actuala ediție de campionat. Partida va fi televizată, în direct, pe TVR3.

Haltere. În această perioadă se desfășoară și Campionatele Naționale de Haltere la Onești. Antrenorii Anton Fitzi și Andrei Socaci deplasează la această competiție un lot format din următorii sportivi : Valeriu Calancea, Marius Danciu, Paul Stoichiță, Isabela Scheindt, Mariana Murariu, Alin Olteanu și Istvan Dioszegi. Lotul dinamovist este valoros și suntem siguri că se va întoarce de la acest campionat cu multe medalii, așa cum suntem siguri că se va întoarce și de la competițiile internaționale la care va participa în continuare, pentru că noi credem că această generație are valoare, chiar dacă au apărut și unele accidentări care sunt însă inerente la sportivii de top.

 

Program Competitional

Săptămâna 15-21 aprilie 

Handbal. Cupa României Râureni (sferturi de finală), marți 16 aprilie, ora 14:00: Dinamo – CSM Bacău. Sala Dinamo

Baschet. LNB Getica 95, play-off, sferturi de finală (meciul 3), marți 16 aprilie, ora 18:00: Dinamo - U BT Cluj Napoca. Dacă Dinamo câștigă, meciul 4 va fi joi, 18 aprilie, tot în Sala Dinamo

Handbal. Liga Națională (etapa 24), miercuri 17 aprilie, ora 19:00: Dinamo – CSM Vaslui. Sala Dinamo

Polo. Superliga Suzuki, semifinala (meci 3), miercuri 17 aprilie, ora 20:30: Dinamo – CSM Oradea. Bazin Tolea Grințescu Dinamo. FINALA : meciul 1/5  Steaua - DINAMO, sâmbătă 20 aprilie . ora 19.00.

Rugby. Liga de Rugby Kaufland (etapa 2), sâmbătă 20 aprilie, ora 11:30: Dinamo – CSM Știința Baia Mare. Stadion Florea Dumitrache

Volei masculin. Divizia A1, finala mică (meciurile 1 și 2), sâmbătă 20 aprilie (ora 15:30) și duminică 21 aprilie (ora 15:30): Rapid București – Dinamo. Sala Rapid

Volei feminin. Divizia A1, locurile 7-8 (meci 1), vineri 19 aprilie, ora 17:00: Dinamo – Corona Brașov.

Fotbal. Liga 3, seria 4, play-off (etapa 4), sâmbătă 20 aprilie, ora 17:00: SCM Dunărea Giurgiu – CS Dinamo

Fotbal. SuperLiga Romania, play-out (etapa 5), sâmbătă 20 aprilie, ora 17:30: U Craiova 1948 – Dinamo 1948

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

ANUNTURI

În perioada 12-14 aprilie, Bazinul olimpic acoperit Anatolie Grințescu Dinamo găzduiește un turneu de polo, motiv pentru care activitatea de agrement se va desfășura după următorul program:

SÂMBĂTĂ, 13.04.2024: 13:30 - 18:00

DUMINICĂ, 14.04.2024: 12:00 - 19:00

IA ATITUDINE

2_InfoCons

Vizitatori online

Avem 200 vizitatori online