Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home

Avancronica sportiva a zilei de miercuri, 14 martie

Ziua de miercuri ne aduce, din nou, spectacolul sportiv în prim plan, prin intermediul voleiului și baschetului, echipele noastre urmând să evolueze în fața unor adversari valoroși ceea ce va face ca partidele programate pentru această zi să fie cu adevărat atractive.

Iată aici sumarul evenimentelor sportive pe care le vom urmări în această zi:

ora 1600

Volei m. – Divizia A1, play-off, faza I turul III

Dinamo București  - Șt. E Baia Mare

ora 1630

Baschet m. - Divizia A. Etapa 26

Dinamo București – CSU Ploiești

ora 1800

Volei f.– Divizia A1, play-off, faza I turul I

Dinamo Romprest – Unic Piatra Neamț

Volei masculin. Miercuri, sala Extreme va găzdui partida cu numarul  3 , din faza I a play-off-ului, dintre Dinamo și Explorări Baia Mare. Chiar dacă vine după nu mai puțin de 13 partide de 3-2, echipa antrenorului Daniel Rădulescu este mai valoroasă, atât ca echipă, cât și ca individualități, decât adversarii lor. Partida va începe la ora 16  și sigur va oferi un spectacol voleibalistic deosebit suporterilor ambelor echipe. Și chiar dacă sala Extreme din București este mică, fiți siguri că nimeni din public nu se comportă în mod jignitor sau violent, așa cum se mai întâmplă în anumite orașe care au pretenția unui public civilizat dar, în realitate, cu un comportament total nesportiv. Vă invităm, așadar, să veniți cu încredere la sală, indiferent de echipa pe care o susțineți.

Volei feminin. Tot miercuri, în sala Extreme, imediat după meciul băieților, se va desfășura partida fetelor din turul I al play-off-ului, dintre Dinamo Romprest și Unic Piatra Neamț. Fetele noastre sunt în mod clar favorite în fața unor adversare care vor trebui să joace foarte bine ca să țină pasul cu dinamovistele. Și chiar dacă un meci nu seamănă niciodată cu altul, nu putem să nu ne uităm la evoluția formației Unic la Constanța, unde au pierdut la 6, la 11 și la 14.

Baschet. Miercuri, cu începere de la ora 1630, Arena de baschet a Federației va găzdui o partidă care se anunță deosebit de spectaculoasă, în cadrul etapei cu numarul XXVI . Dinamo va întâlni o formație, CSU Ploiești care, chiar dacă nu mai este formația de acum câțiva ani, totuși are un lot valoros în frunte cu Burlacu și cei patru sârbi care dau echipei o greutate aparte. De cealaltă parte, la Dinamo, tinerii care au jucat la Sibiu au făcut-o foarte bine, iar juniorul Bariș Aktaș, cu cele 23 de puncte marcate nu oriunde  și nu oricum, pur și simplu  ne-a uimit. Această tânără echipă, dacă va juca la fel ca în deplasarea de la Sibiu, poate produce surpriza etapei.

Autorul articolului: Mihai Neacșu, 13 martie, ora 2230.

Program Competitional

4-10 decembrie 2023

RUGBY. Liga Națională (finala pentru titlu), sâmbătă 9 decembrie, ora 13:00: Dinamo București – CSM Știința Baia Mare. Stadion Arcul de Triumf

Fotbal. Liga 1 (etapa 18), luni 4 decembrie, ora 20:00: Sepsi Sfântu Gheorghe – Dinamo 1948

Handbal. EHF European League (etapa 6), marți 5 decembrie, ora 19:45: Dinamo București – Chambery Savoie Mont Blanc Handball. Sala Dinamo

Volei masculin. Cupa României, sferturi de finală (retur), miercuri 6 decembrie, ora 18:00: Corona Brașov - Dinamo

Handbal. Liga Națională (etapa 14), sâmbătă 9 decembrie, ora 19:00: CS Minaur Baia Mare – Dinamo

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 10), sâmbătă 9 decembrie, ora 17:00: CSM Târgoviște - Dinamo

Baschet. LNB Getica 95 (etapa 12), sâmbătă 9 decembrie, ora 18:00: Laguna București - Dinamo

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 9), duminică 10 decembrie, ora 15:00: Rapid București – Dinamo

Înot. Campionatul European în bazin de 25 de metri, 5-10 decembrie, Otopeni

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

ANUNTURI

Programul de agrement va fi redus sâmbătă, 09.12.2023 – până la ora 18:00, iar duminică, 10.12.2023, va începe la ora 13:00, ca urmare a Ediției a III-a a CUPEI ”MOȘ CRĂCIUN” la Polo.

Va mulțumim pentru înțelegere.

CS Dinamo

Vizitatori online

Avem 252 vizitatori online