Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home

Avancronica sportiva a zilei de miercuri, 14 martie

Ziua de miercuri ne aduce, din nou, spectacolul sportiv în prim plan, prin intermediul voleiului și baschetului, echipele noastre urmând să evolueze în fața unor adversari valoroși ceea ce va face ca partidele programate pentru această zi să fie cu adevărat atractive.

Iată aici sumarul evenimentelor sportive pe care le vom urmări în această zi:

ora 1600

Volei m. – Divizia A1, play-off, faza I turul III

Dinamo București  - Șt. E Baia Mare

ora 1630

Baschet m. - Divizia A. Etapa 26

Dinamo București – CSU Ploiești

ora 1800

Volei f.– Divizia A1, play-off, faza I turul I

Dinamo Romprest – Unic Piatra Neamț

Volei masculin. Miercuri, sala Extreme va găzdui partida cu numarul  3 , din faza I a play-off-ului, dintre Dinamo și Explorări Baia Mare. Chiar dacă vine după nu mai puțin de 13 partide de 3-2, echipa antrenorului Daniel Rădulescu este mai valoroasă, atât ca echipă, cât și ca individualități, decât adversarii lor. Partida va începe la ora 16  și sigur va oferi un spectacol voleibalistic deosebit suporterilor ambelor echipe. Și chiar dacă sala Extreme din București este mică, fiți siguri că nimeni din public nu se comportă în mod jignitor sau violent, așa cum se mai întâmplă în anumite orașe care au pretenția unui public civilizat dar, în realitate, cu un comportament total nesportiv. Vă invităm, așadar, să veniți cu încredere la sală, indiferent de echipa pe care o susțineți.

Volei feminin. Tot miercuri, în sala Extreme, imediat după meciul băieților, se va desfășura partida fetelor din turul I al play-off-ului, dintre Dinamo Romprest și Unic Piatra Neamț. Fetele noastre sunt în mod clar favorite în fața unor adversare care vor trebui să joace foarte bine ca să țină pasul cu dinamovistele. Și chiar dacă un meci nu seamănă niciodată cu altul, nu putem să nu ne uităm la evoluția formației Unic la Constanța, unde au pierdut la 6, la 11 și la 14.

Baschet. Miercuri, cu începere de la ora 1630, Arena de baschet a Federației va găzdui o partidă care se anunță deosebit de spectaculoasă, în cadrul etapei cu numarul XXVI . Dinamo va întâlni o formație, CSU Ploiești care, chiar dacă nu mai este formația de acum câțiva ani, totuși are un lot valoros în frunte cu Burlacu și cei patru sârbi care dau echipei o greutate aparte. De cealaltă parte, la Dinamo, tinerii care au jucat la Sibiu au făcut-o foarte bine, iar juniorul Bariș Aktaș, cu cele 23 de puncte marcate nu oriunde  și nu oricum, pur și simplu  ne-a uimit. Această tânără echipă, dacă va juca la fel ca în deplasarea de la Sibiu, poate produce surpriza etapei.

Autorul articolului: Mihai Neacșu, 13 martie, ora 2230.

Program Competitional

23-29 ianuarie 2023

Baschet. LNBM Mozzart (etapa 18), sâmbătă, 28 ianuarie, ora 18:30: Dinamo – ABC Athletic Constanța. Sala Dinamo

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 14), miercuri, 25 ianuarie, ora 19:00: FC Argeș - Dinamo

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 15), duminică, 29 ianuarie, ora 15:00: Dinamo – CSM Târgoviște. Sala Dinamo

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 14), sâmbătă, 28 ianuarie, ora 14:00: Știința București – Dinamo. Arena Romsilva Știința București

Polo. Cupa României la feminin (turneul II), 27-29 ianuarie, Bazinul Otopeni

Tir. Cupa Mondială de la Jakarta, 28 ianuarie (pușcă 10 m feminin), Indonezia

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Vizitatori online

Avem 293 vizitatori online