Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home

Avancronica sportiva a zilei de miercuri, 14 martie

Ziua de miercuri ne aduce, din nou, spectacolul sportiv în prim plan, prin intermediul voleiului și baschetului, echipele noastre urmând să evolueze în fața unor adversari valoroși ceea ce va face ca partidele programate pentru această zi să fie cu adevărat atractive.

Iată aici sumarul evenimentelor sportive pe care le vom urmări în această zi:

ora 1600

Volei m. – Divizia A1, play-off, faza I turul III

Dinamo București  - Șt. E Baia Mare

ora 1630

Baschet m. - Divizia A. Etapa 26

Dinamo București – CSU Ploiești

ora 1800

Volei f.– Divizia A1, play-off, faza I turul I

Dinamo Romprest – Unic Piatra Neamț

Volei masculin. Miercuri, sala Extreme va găzdui partida cu numarul  3 , din faza I a play-off-ului, dintre Dinamo și Explorări Baia Mare. Chiar dacă vine după nu mai puțin de 13 partide de 3-2, echipa antrenorului Daniel Rădulescu este mai valoroasă, atât ca echipă, cât și ca individualități, decât adversarii lor. Partida va începe la ora 16  și sigur va oferi un spectacol voleibalistic deosebit suporterilor ambelor echipe. Și chiar dacă sala Extreme din București este mică, fiți siguri că nimeni din public nu se comportă în mod jignitor sau violent, așa cum se mai întâmplă în anumite orașe care au pretenția unui public civilizat dar, în realitate, cu un comportament total nesportiv. Vă invităm, așadar, să veniți cu încredere la sală, indiferent de echipa pe care o susțineți.

Volei feminin. Tot miercuri, în sala Extreme, imediat după meciul băieților, se va desfășura partida fetelor din turul I al play-off-ului, dintre Dinamo Romprest și Unic Piatra Neamț. Fetele noastre sunt în mod clar favorite în fața unor adversare care vor trebui să joace foarte bine ca să țină pasul cu dinamovistele. Și chiar dacă un meci nu seamănă niciodată cu altul, nu putem să nu ne uităm la evoluția formației Unic la Constanța, unde au pierdut la 6, la 11 și la 14.

Baschet. Miercuri, cu începere de la ora 1630, Arena de baschet a Federației va găzdui o partidă care se anunță deosebit de spectaculoasă, în cadrul etapei cu numarul XXVI . Dinamo va întâlni o formație, CSU Ploiești care, chiar dacă nu mai este formația de acum câțiva ani, totuși are un lot valoros în frunte cu Burlacu și cei patru sârbi care dau echipei o greutate aparte. De cealaltă parte, la Dinamo, tinerii care au jucat la Sibiu au făcut-o foarte bine, iar juniorul Bariș Aktaș, cu cele 23 de puncte marcate nu oriunde  și nu oricum, pur și simplu  ne-a uimit. Această tânără echipă, dacă va juca la fel ca în deplasarea de la Sibiu, poate produce surpriza etapei.

Autorul articolului: Mihai Neacșu, 13 martie, ora 2230.

Program Competitional

Săptămâna 26 octombrie - 1 noiembrie 2020

Handbal. EHF European Cup (Grupa B, etapa 2), 27 octombrie, ora 21:45: IFK Kristianstad (Suedia) – Dinamo. 

Volei feminin. Divizia A1 (Turneul 1), 31 octombrie – 1 noiembrie, Blaj. Etapa 1: CSM Volei Alba Blaj – Dinamo (31.10.2020, ora 14:00 / TVR 3). Etapa 2: Dinamo – CSM Lugoj (1 noiembrie).

Polo. Superliga (Turneul 2), 28 octombrie – 1 noiembrie, Brașov. Etapa 1 (28.10 / ora 17:30): Dinamo – Poli Cluj. Etapa 2 (29.10 / ora 12:30): Dinamo – Sportul Studențesc. Etapa 3 (29.10 / ora 20:30): Steaua – Dinamo. Etapa 4 (30.10 / ora 12:30): Dinamo – Crișul Oradea. Etapa 5 (30.10 / ora 20:30): CSM Oradea – Dinamo. Etapa 6 (31.10 / ora 13:00): Amefa Arad – Dinamo. Etapa 7 (1.11 / ora 12:00): Dinamo – Rapid.

Acreditari EHF-EL

Agrement Fitness

ANUNTURI AGREMENT

• Începând cu ziua de vineri, 16 octombrie, se suspendă temporar activitatea cu publicul (inițiere) în bazinul acoperit Anatolie Grințescu - Dinamo. Vom reveni cu informații

Agrement Natație

NOU! Hidrokinetoterapie

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 275 vizitatori online