Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home

Conferinta de presa din data de 21 martie 2012

C.S. Dinamo – S.C.C. Erbasu: Un parteneriat pentru Londra 2012

D-E__01Miercuri, 21 martie 2012, la sala de conferința a Hotelului Erbașu, a avut loc ceremonia de semnare a contractului de sponsorizare dintre S.C.C. Erbașu și C.S. Dinamo București.

La eveniment au fost prezenți sportivi din lotul olimpic al României calificați pentru Londra 2012 printre care: aruncătoarea de disc Nicoleta Grasu, gimnastul Flavius Koczi, antrenorul și multiplul medaliat olimpic Marius Urzică, tânărul boxer Bogdan Juratoni, judoka de la categoria 56 kg Corina Căprioriu, multiplele campioane mondiale și olimpice la canotaj Geta Andrunache și Viorica Susanu, sabrerii Gelu Zalomir și Rareș Dumitrescu, canoiștii Lazăr Dumitrescu și Victor Mihalachi împreună cu celebrul lor antrenor Florin Popescu care este și multiplul campion olimpic, și nu în ultimul rând Cătălina Ponor care ne-a adus atâtea satisfacții la Atena și sperăm să repete șirul succeselor și la Londra.

Din partea conducerii C.S. Dinamo București au fost prezenți: doamna Elisabeta Lipă – Președintele clubului – și domnul vicepreședinte George Cosac. Din partea firmei Erbașu a fost prezent domnul Cristian Erbașu.

D-E__02În alocuțiunea sa, domnul Erbașu a trecut în revistă colaborarea destul de veche dintre firma Erbașu și C.S. Dinamo București, care a început cu secția de baschet și a continuat după anii 2000 cu sprijinirea sportivilor olimpici dinamoviști.

Din partea sportivilor a luat cuvântul Geta Andrunache care, fără a promite explicit medalii olimpice, și-a manifestat crezul că actualul lot olimpic al României nu are cum să nu vina cu medalii de la această ediție europeană a jocurilor olimpice de vară.

Doamna Președinte Elisabeta Lipă a comentat cele declarate de multipla campioană olimpică Geta Andrunache, precizând că „este greu să promiți de pe acum medalia olimpică dar, bineînțeles, contează ce își propune fiecare participant, dacă cineva își propune doar să participe în finală este aproape imposibil să câștige aurul, dar dacă își propune cea mai strălucitoare medalie, înseamnă că are încredere și știe ce poate. Avem multe nevoi, începând cu cele financiare, logistice, dar mai ales avem nevoie de o mentalitate performantă. Diferența de mentalitate între sportivii străini și cei români este că străinii merg la antrenament pentru că își doresc ei asta, în timp ce ai noștri, în cea mai mare parte, merg din obligație, pentru că îi așteaptă antrenorul. Aceasta mică diferență creează o mare diferență în calitatea muncii. Cu toate acestea, sportivii noștri sunt muncitori, ambițioși, știu să se autodepășească iar dacă mai sunt și susținuți financiar, pot muta munții din loc. Eu vă spun că merită să te urci pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, este o împlinire totală.

D-E__05Domnul Cristian Erbașu a dorit să continue ideea doamnei Lipă, spunând: „sportivii sunt beneficiarii medaliei de aur și a împlinirii sufletești, dar adevărații beneficiari sunt familiile lor, cluburile, populația dar, mai ales, cei a căror activitate sau profit depinde de imaginea României. Atunci când tricolorul este ridicat deasupra altor națiuni, când se aude imnul României în toată lumea, beneficiari suntem cu toții, este o victorie a poporului nostru. De aceea, sper că tot mai mulți oameni de afaceri să sprijine sportul romanesc, sportul de calitate. Adresez cu ocazia aceasta, și jurnaliștilor rugămintea de a acorda atenție și sportului de înaltă performanță, nu doar fotbalului care a adus mai multe scandaluri în media decât rezultate în ultimii ani.”       

 Reprezentanții presei nu aveau cum să nu profite de ocazie pentru a lua interviuri unor sportivi care, peste câteva luni, în mod sigur vor avea medalii olimpice la piept.

Autorii articolului: Mihai Neacșu și George Vescan. Foto: Mihai Neacșu – CS Dinamo, 21 martie, ora 2300

Program Competitional

Săptămâna 22-28 aprilie 

Handbal. EHF European League, sferturi de finală (meci tur), marți 23 aprilie, ora 19:45: Dinamo – Skjern Handbold (Danemarca). Sala Dinamo

Fotbal. Superliga România, play-out (etapa 6), marți 23 aprilie, ora 19:30: FC Botoșani – Dinamo 1948

Baschet. LNB Getica 95, locurile 5-8 (meci 1), joi 25 aprilie, ora : Rapid București – Dinamo

Fotbal. Superliga România, play-out (etapa 7), vineri 26 aprilie, ora 20:00: Dinamo 1948 – FC Voluntari. Stadion Arcul de Triumf

Volei masculin. Divizia A1, finala mică (meciurile 3 și 4), sâmbătă 27 aprilie, ora 18:00, și duminică 28 aprilie, ora 18:00: Dinamo – Rapid București. Sala Dinamo

Volei feminin. Divizia A1, locurile 7-8 (meci 2), sâmbătă 27 aprilie, ora 17.00: Corona Brașov – Dinamo

Rugby. Liga Națională Kaufland (etapa 3), sâmbătă 27 aprilie, ora : SCM USV Timișoara – Dinamo

Fotbal. Liga 3, play-off (etapa 5), sâmbătă 27 aprilie, ora 17:00: SC Popești Leordeni – CS Dinamo

Baschet. LNB Getica 95, locurile 5-8 (meci 2), duminică 28 aprilie, ora : Dinamo – Rapid București. Sala Dinamo


Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

ANUNTURI

PROGRAMUL BAZINULUI OLIMPIC ACOPERIT ȘI AL SĂLII DE FITNESS ÎN PERIOADA SĂRBĂTORILOR PASCALE.

BAZIN OLIMPIC ACOPERIT (AGREMENT)

04 - 07.05.2024 – ÎNCHIS

*Valabilitatea abonamentelor se va prelungi cu perioada în care bazinul este închis

SALA FITNESS

04 - 06.05.2024 – ÎNCHIS

IA ATITUDINE

2_InfoCons

Vizitatori online

Avem 213 vizitatori online