Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home

Premierea sportivilor dinamoviști laureați în anul 2013

MAI__dec___02C.S.Dinamo București a participat la Festivitatea de premiere a sportivilor CS Dinamo, medaliați în anul 2013 la Campionatele Europene, Mondiale, dar și în Campionatele Naționale, organizată de M.A.I.

În spiritul unei tradiţii deja cunoscute, Ministerul Afacerilor Interne a organizat vineri, 20 decembrie, Serbarea Pomului de Crăciun. La acest eveniment au participat doamna președinte a C.S.Dinamo București, chestor de poliție Elisabeta Lipă, împreună cu personalități din cadrul clubului, alături de cei mai buni sportivi din anul 2013.

În cadrul cuvântării pe care doamna președinte Elisabeta Lipă a avut-o cu acestă ocazie, a mulțumit Ministerului Afacerilor Interne și nemijlocit domnului ministru Radu Stroe, pentru sprijinul acordat în reamenajarea Clubului Sportiv Dinamo București, care are o nouă „față”. De asemenea, a mulțumit sportivilor dinamoviști, care prin munca și sacrificiile lor au făcut ca C.S.Dinamo București să se mențină pe primul loc în ierarhia cluburilor din România.

MAI__dec___01În continuare, ministrul Radu Stroe a mulțumit sportivilor care au făcut posibil ca C.S.Dinamo București să fie port drapelul sportului românesc și a promis că va face tot ce este posibil să acorde în continuare atenție activității sportive, să asigure baza materială și condițiile necesare performanței sportive, pentru ca C.S.Dinamo București să rămână pe primul loc.

Cu ocazia acestui eveniment, domnul ministru Radu Stroe a premiat cu diplome și trofee, următorii sportivi: Tiberiu Dolniceanu (scrimă) – Sportivul anului 2013,  Larisa Iordache (gimnastică), Nicoleta Albu, Andreea Boghian, Cristina Grigoraș, Camelia Lupașcu, Ioana Crăciun, Cristina Ilie (canotaj), Marius Gălățeanu (scrimă), Diana Bulimar (gimnastică), Cezar Juratoni (box), Paul Stoichiță (haltere), Alida Marcovici (volei), Dragoș Stoenescu (polo).

La finalul serbării invitații au asistat la un program artistic, acordat de Ansamblul Ciocârlia și a unui grup de colindatori din Bucovina.

Autorul articolului: George Vescan. Foto: Mihai Neacșu - CS Dinamo, 21 decembrie 2013, ora 300

Program Competitional

4-10 decembrie 2023

RUGBY. Liga Națională (finala pentru titlu), sâmbătă 9 decembrie, ora 13:00: Dinamo București – CSM Știința Baia Mare. Stadion Arcul de Triumf

Fotbal. Liga 1 (etapa 18), luni 4 decembrie, ora 20:00: Sepsi Sfântu Gheorghe – Dinamo 1948

Handbal. EHF European League (etapa 6), marți 5 decembrie, ora 19:45: Dinamo București – Chambery Savoie Mont Blanc Handball. Sala Dinamo

Volei masculin. Cupa României, sferturi de finală (retur), miercuri 6 decembrie, ora 18:00: Corona Brașov - Dinamo

Handbal. Liga Națională (etapa 14), sâmbătă 9 decembrie, ora 19:00: CS Minaur Baia Mare – Dinamo

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 10), sâmbătă 9 decembrie, ora 17:00: CSM Târgoviște - Dinamo

Baschet. LNB Getica 95 (etapa 12), sâmbătă 9 decembrie, ora 18:00: Laguna București - Dinamo

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 9), duminică 10 decembrie, ora 15:00: Rapid București – Dinamo

Înot. Campionatul European în bazin de 25 de metri, 5-10 decembrie, Otopeni

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

ANUNTURI

Programul de agrement va fi redus sâmbătă, 09.12.2023 – până la ora 18:00, iar duminică, 10.12.2023, va începe la ora 13:00, ca urmare a Ediției a III-a a CUPEI ”MOȘ CRĂCIUN” la Polo.

Va mulțumim pentru înțelegere.

CS Dinamo

Vizitatori online

Avem 272 vizitatori online