Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Fotbal

Fotbal

Campionul european Jean-François Domergue, managerul departamentului de dezvoltare de la UEFA, a vizitat Academia de Fotbal CS Dinamo

Vizita_la_AFCSD_Domergue_9Academia de Fotbal CS Dinamo a avut parte joi, 6 aprilie, de o vizită importantă de la cel mai înalt nivel. Fostul campion european cu naționala Franței, Jean-Francois Domergue (65 de ani), manager al departamentului de dezvoltare UEFA, a fost prezent la Complexul Sportiv din Șoseaua Ștefan cel Mare, unde a discutat cu reprezentanții Academiei de Fotbal CS Dinamo și a asistat la unul dintre antrenamentele grupei U17 (antrenor Bogdan Popa).

Citeşte mai mult... [Campionul european Jean-François Domergue, managerul departamentului de dezvoltare de la UEFA, a vizitat Academia de Fotbal CS Dinamo]
 
 
FOTBAL / LIGA 3, etapa 8: ACS Muscelul Câmpulung Elite - CS DINAMO 3-4 (1-2)

Fotbal_Liga_3_echipa_la_start_etapa_7Partida a avut loc loc vineri, 14 octombrie. Pentru echipa noastră, antrenată de Daniel Iftodi, au marcat: 

Chiriță min 2, 43 și 55

Ciochină min 63 - penalty

CS Dinamo are 15 puncte din 8 partide (5 victorii / 3 înfrângeri). Săptămâna viitoare încheiem turul seriei a 4-a cu AS FC Pucioasa (stadion Dinamo). 

CS Dinamo, 15 octombrie 2022

 
 
FOTBAL / LIGA 3. Etapa 5: CS DINAMO - FCSB2 1-3 (0-2)

Fotbal_Omrani_cu_CS_DinamoMeciul s-a disputat sâmbătă, 24 septembrie, pe Stadionul Central Dinamo.

Au marcat: George Apostol '85 / Andrei Dumiter '34 si '44, Vlad Tudor '48.

Echipa oaspete s-a prezentat cu mulți fotbaliști de la prima echipă (L1): Billel Omrani, Boban Nikolov, Haruț, Radu Boboc, Dulca, Andrei Dumiter, Sorin Șerban, Matei Tănasă.

CS Dinamo ocupă locul 5 în seria a 4-a, cu 9 puncte din cinci meciuri.

Citeşte mai mult... [FOTBAL / LIGA 3. Etapa 5: CS DINAMO - FCSB2 1-3 (0-2)]
 
   
FOTBAL / Liga 3. Dorobantu aduce victoria in minutul 89

Seria 4, etapa 2: CS Unirea Bascov – CS Dinamo 3-4 (2-2)

Fotbal_L3_victorieTrupa antrenată de Daniel Iftodi și-a trecut în cont cea de a doua victorie din Liga 3 – Seria 4. CS Dinamo s-a impus vineri, 2 septembrie, în deplasare la Bascov, după un meci cu multe răsturnări de scor. Golul victoriei a fost reușit de Dorobanțu în minutul 89.

Citeşte mai mult... [FOTBAL / Liga 3. Dorobantu aduce victoria in minutul 89]
 
 
FOTBAL / Liga 3. Debut cu dreptul. Câștigăm la ultima fază cu Tunari, echipă care a jucat barajul de promovare în Liga 2

CS_Dinamo_L3_etapa_1Echipa de fotbal CS Dinamo a debutat sâmbătă, 27 august, în noul sezon al Ligii 3, într-un meci disputat pe terenul central Dinamo. Trupa antrenată de Daniel Iftodi s-a impus in extremis cu 2-1 în fața echipei CS Tunari, golul victoriei fiind marcat la ultima fază a meciului, de tânărul jucător Dan Ene (18 ani). CS Tunari a jucat sezonul trecut barajul de promovare în Liga 2.

 

Citeşte mai mult... [FOTBAL / Liga 3. Debut cu dreptul. Câștigăm la ultima fază cu Tunari, echipă care a jucat barajul de promovare în Liga 2]
 
   

Pagina 1 din 6

<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 Următor > Sfârşit >>

Program Competitional

29 mai - 4 iunie 2023

Atletism. Campionatele Internaționale ale României, 3 iunie, Stadionul Iolanda Balaș Soeter - București

Inot. Cupa României, 2-4 iunie, Otopeni

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Vizitatori online

Avem 273 vizitatori online