Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Agrement si initiere Fitness la Dinamo

Fitness la Dinamo

FitnessUna dintre cele mai populare forme de practicare a sportului de agrement este cunoscuta sub denumirea de “fitness”. Tocmai de aceea, cei mai multi asociaza ideea de a face fitness cu cea de a merge “la sala” adica in acea locatie dotata cu tot felul de aparate si greutati prin a caror utilizare se poate tonifica musculatura si modela corpul. Cu siguranta “salile” sunt cele mai facile si eficiente solutii de a face micare intr-o maniera eficienta si adaptata nevoilor individuale ale fiecaruia. In functie de gradul de dotare al unei sali de fitness, aceasta poate raspunde unei game mai diversificate de nevoi individuale in domeniul dezvoltarii fizice.

Clubul Sportiv Dinamo Bucuresti, fiind o institutie destinata si dedicata practicarii sportului, nu avea cum sa lipseasca din comunitatea salilor de fitness bucurestene asa ca, incepand din 2014, a pus la dispozitia publicului larg o locatie special amenajata, dotata cu cele mai moderne aparate destinate exercitiilor fizice de orice fel. Spatiul este unul foarte generos, bine aerisit, cu o suprafata vitrata foarte mare si este deservit de vestiare, dusuri, grupuri sanitare si o sauna aflate la dispozitia publicului care opteaza pentru practicarea fitness-ului in aceasta locatie.

Din punct de vedere al dotarilor, Sala de fitness Dinamo dispune de aparate destinate bodybuildingului care se adreseaza tuturor grupelor musculare (gantere, haltere, prese, banci de diferite tipuri, multifunctionale, scripeti etc.), de aparate cardio (benzi, eliptice, bicilete, ergometre si stepper), dar si de un spatiu destinat antrenamentelor functionale dotat cu saltele, mingii medicinale, mingii soft, spaliere si gantere usoare. De asemenea, Clubul pune la dispozitia publicului personal specializat – instructori de fitness-aerobic – prin intermediul carora oricine poate primi sfaturi si sugestii privind utilizarea dispozitivelor de lucru sau referitoare la crearea unui program de antrenament eficient si care sa raspunda obiectivelor personale.

Nu in ultimul rand, un aspect important il reprezinta faptul ca aceasta sala se adreseaza nu doar persoanelor care locuiesc in proximitatea Clubului (Sala fiind situata la intersectia dintre B-dul Stefan cel Mare si str. Barbu Vacarescu), ci si publicului din alte zone ale orasului, intrucat dispune de parcare proprie cu un numar foarte mare de locuri asa incat accesul cu autoturismul este facil si nu trebuie sa constituie o preocupare pentru nimeni.

Sala de fitness Dinamo este deschisa publicului 7 zile din 7, de la primele ore ale diminetii pana seara tarziu, astfel incat sa reprezinta o optiune viabila chiar si pentru persoanele cu un program foarte incarcat si care au putin timp liber pe parcursul zilei sau saptamanii.

Mai multe detalii despre tarife si program, aici: http://www.csdinamo.eu/baze-sportive/baze-sportive/agrement-fitness 

Program Competitional

4-10 decembrie 2023

RUGBY. Liga Națională (finala pentru titlu), sâmbătă 9 decembrie, ora 13:00: Dinamo București – CSM Știința Baia Mare. Stadion Arcul de Triumf

Fotbal. Liga 1 (etapa 18), luni 4 decembrie, ora 20:00: Sepsi Sfântu Gheorghe – Dinamo 1948

Handbal. EHF European League (etapa 6), marți 5 decembrie, ora 19:45: Dinamo București – Chambery Savoie Mont Blanc Handball. Sala Dinamo

Volei masculin. Cupa României, sferturi de finală (retur), miercuri 6 decembrie, ora 18:00: Corona Brașov - Dinamo

Handbal. Liga Națională (etapa 14), sâmbătă 9 decembrie, ora 19:00: CS Minaur Baia Mare – Dinamo

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 10), sâmbătă 9 decembrie, ora 17:00: CSM Târgoviște - Dinamo

Baschet. LNB Getica 95 (etapa 12), sâmbătă 9 decembrie, ora 18:00: Laguna București - Dinamo

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 9), duminică 10 decembrie, ora 15:00: Rapid București – Dinamo

Înot. Campionatul European în bazin de 25 de metri, 5-10 decembrie, Otopeni

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

ANUNTURI

Programul de agrement va fi redus sâmbătă, 09.12.2023 – până la ora 18:00, iar duminică, 10.12.2023, va începe la ora 13:00, ca urmare a Ediției a III-a a CUPEI ”MOȘ CRĂCIUN” la Polo.

Va mulțumim pentru înțelegere.

CS Dinamo

Vizitatori online

Avem 265 vizitatori online