Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Agrement si initiere Fotbalul pe gazon sintetic, un sport pentru toţi, la CS Dinamo

Fotbalul pe gazon sintetic, un sport pentru toţi, la CS Dinamo

New_Image2În incinta Clubului Dinamo București, iubitorii sportului cu balonul rotund pot avea acces, oricând în tot timpul anului, la un teren de fotbal cu gazon sintetic care are dimensiuni de stadion omologat. În plus, aceștia se pot bucura de toate beneficiile oferite de practicarea agrmenetului sportiv în incinta parcului Dinamo, și anume: preţuri accesibile, locuri de parcare, program fără limită de oră! 

Calitatea gazonului, dar şi ambientul, vă asigură o experienţă completă, atât dumneavoastră cât şi prietenilor cu care vă decideţi să ieşiţi la o partidă de fotbal, în weekend sau în timpul săptămânii, indiferent de oră. Copiii beneficiază și ei, în cadrul cursurilor de inițiere în fotbal, de cele mai bune condiţii de antrenament şi de pregătire, avand şansa de a-si descoperi vocaţia, dar şi de a socializa, dezvoltându-se armonios, fizic şi psihic.

CS Dinamo Bucureşti organizează initiere pentru copii si juniori in cadrul grupelor sale de performanţă înscrise în campionatele Asociaţiei Municipale de Fotbal Bucureşti (AMFB) şi ale Federaţiei Române de Fotbal (FRF). La Centrul de Copii şi Juniori de la CS Dinamo Bucureşti isi desfasoara activitatea şase antrenori experimentaţi, coordonaţi de fosta glorie dinamovistă Ionel Augustin (Oneaţă).

Nu în ultimul rând, trebuie să dezvăluim faptul că terenul cu gazon sintetic îi reunește, de două ori pe an, pe iubitorii și practicanții fotbalului din mediul corporatist în cadrul unei competiții care le este dedicată. Jocul de fotbal este un exercitiu excelent pentru consolidarea echipei, reprezentând un team-building ideal pentru angajaţi, dar şi o modalitate sănătoasa de relaxare şi menţinere a condiţiei fizice. Fotbalul ca activitate de team-building creşte eficienţa echipei, antrenând gândirea strategică, iniţiativa, leadershipul şi coordonarea, absolut toţi participantii fiind implicaţi. Reprezentând o activitate fizică de intensitate moderată, fotbalul susţine şi creează legături interpersonale puternice. Fericirea angajatilor aduce succesul companiei! Fie că doriţi să vă motivaţi angajaţii, să le oferiţi un binemeritat moment de relaxare sau o ocazie de socializare, practicarea jocului de fotbal la CS Dinamo este soluţia optimă. 

Mai multe informaţii despre tarife şi program, aici:  http://www.csdinamo.eu/baze-sportive/baze-sportive/agrement-fotbal

Program Competitional

4-10 decembrie 2023

RUGBY. Liga Națională (finala pentru titlu), sâmbătă 9 decembrie, ora 13:00: Dinamo București – CSM Știința Baia Mare. Stadion Arcul de Triumf

Fotbal. Liga 1 (etapa 18), luni 4 decembrie, ora 20:00: Sepsi Sfântu Gheorghe – Dinamo 1948

Handbal. EHF European League (etapa 6), marți 5 decembrie, ora 19:45: Dinamo București – Chambery Savoie Mont Blanc Handball. Sala Dinamo

Volei masculin. Cupa României, sferturi de finală (retur), miercuri 6 decembrie, ora 18:00: Corona Brașov - Dinamo

Handbal. Liga Națională (etapa 14), sâmbătă 9 decembrie, ora 19:00: CS Minaur Baia Mare – Dinamo

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 10), sâmbătă 9 decembrie, ora 17:00: CSM Târgoviște - Dinamo

Baschet. LNB Getica 95 (etapa 12), sâmbătă 9 decembrie, ora 18:00: Laguna București - Dinamo

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 9), duminică 10 decembrie, ora 15:00: Rapid București – Dinamo

Înot. Campionatul European în bazin de 25 de metri, 5-10 decembrie, Otopeni

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

ANUNTURI

Programul de agrement va fi redus sâmbătă, 09.12.2023 – până la ora 18:00, iar duminică, 10.12.2023, va începe la ora 13:00, ca urmare a Ediției a III-a a CUPEI ”MOȘ CRĂCIUN” la Polo.

Va mulțumim pentru înțelegere.

CS Dinamo

Vizitatori online

Avem 266 vizitatori online