Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Agrement Tenis la Dinamo - o alternativa ideala de petrecere a timpului liber

Tenis la Dinamo - o alternativa ideala de petrecere a timpului liber

T_Jianu.jpgBineinteles că nu se putea ca un club sportiv cum este Dinamo, sa nu aiba in incinta Complexului său o bază destinată tenisului de câmp pe măsura palmaresului și tradiției sale sportive. Aici este locul unde s-au format și, mai tarziu, au făcut cunoscut numele României în tenisul internațional, personalități precum Ion Țiriac, Virginia Ruzici, Florin Segărceanu, Ruxandra Dragomir, Victor Hănescu sau Horia Tecău, dar și mulți alții ale căror nume sunt înscrise în istoria dinamovistă a tenisului românesc. Tenisul dinamovist are o tradiție și o istorie neîntreruptă de peste 60 de ani pe care vrem să o continuăm cu generațiile tinere care, din fericire, intră în continuare pe porțile Clubului nostru, motivate fiind de popularitatea și succesul internațional al celor mai buni jucători români ai momentului: Simona Halep și Horia Tecău.

În prezent, în incinta Complexului Sportiv Dinamo din București funcționează un număr de 6 terenuri cu zgură care sunt destinate atât performanței sportive, cât și publicului doritor să-și petreacă timpul liber practicând această disciplină sportivă. De asemenea, în cadrul Secției de tenis a Clubului Sportiv Dinamo București, se organizează și cursuri de inițiere și perfecționare în tenis, atât pentru copii cât și pentru persoane apartinând oricărei alte categorii de vârstă.

Terenurile de tenis din incinta Clubului nostru gaăzduiesc un număr foarte mare de competiții de profil pe parcursul întregului an, dar sunt și locul ideal în care se pot organiza acțiuni de agrement sportiv pentru angajații companiilor bucureștene.

Accesul la terenurile de tenis se poate face în mod facil, inclusiv cu autoturisme personale sau alte autovehicule destinate transportului de persoane, Baza Dinamo dispunând de o parcare cu plată cu o capacitate suficient de mare încăt să răspundă absolut oricăror nevoi. De asemenea, terenurile sunt deservite de vestiare care sunt dotate inclusiv cu dușuri și grupuri sanitare astfel încât persoanele care aleg să-și petreacă timpul practicând această disciplină sportivă, să beneficieze de tot confortul necesar.

Baza de tenis este deschisă tot timpul anului, în perioada sezonului rece terenurile fiind acoperite cu baloane presostatice care mențin temperatura interioară la un nivel confortabil, indiferent de condițiile meteorologice de afară. Tot ceea ce trebuie să faceți pentru a beneficia de serviciile oferite de secția noastră de tenis este să accesați linkul următor pentru a vă informa asupra tarifelor și programului de funcționare a terneurilor, respectiv să sunați pentru a vă face o rezervare din timp: http://www.csdinamo.eu/agrement-tenis 

Agrement Fitness

Agrement Natație

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Vizitatori online

Avem 219 vizitatori online