Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Baze sportive Tenis la Dinamo - o alternativa ideala de petrecere a timpului liber

Tenis la Dinamo - o alternativa ideala de petrecere a timpului liber

T_Jianu.jpgBineinteles că nu se putea ca un club sportiv cum este Dinamo, sa nu aiba in incinta Complexului său o bază destinată tenisului de câmp pe măsura palmaresului și tradiției sale sportive. Aici este locul unde s-au format și, mai tarziu, au făcut cunoscut numele României în tenisul internațional, personalități precum Ion Țiriac, Virginia Ruzici, Florin Segărceanu, Ruxandra Dragomir, Victor Hănescu sau Horia Tecău, dar și mulți alții ale căror nume sunt înscrise în istoria dinamovistă a tenisului românesc. Tenisul dinamovist are o tradiție și o istorie neîntreruptă de peste 60 de ani pe care vrem să o continuăm cu generațiile tinere care, din fericire, intră în continuare pe porțile Clubului nostru, motivate fiind de popularitatea și succesul internațional al celor mai buni jucători români ai momentului: Simona Halep și Horia Tecău.

În prezent, în incinta Complexului Sportiv Dinamo din București funcționează un număr de 6 terenuri cu zgură care sunt destinate atât performanței sportive, cât și publicului doritor să-și petreacă timpul liber practicând această disciplină sportivă. De asemenea, în cadrul Secției de tenis a Clubului Sportiv Dinamo București, se organizează și cursuri de inițiere și perfecționare în tenis, atât pentru copii cât și pentru persoane apartinând oricărei alte categorii de vârstă.

Terenurile de tenis din incinta Clubului nostru gaăzduiesc un număr foarte mare de competiții de profil pe parcursul întregului an, dar sunt și locul ideal în care se pot organiza acțiuni de agrement sportiv pentru angajații companiilor bucureștene.

Accesul la terenurile de tenis se poate face în mod facil, inclusiv cu autoturisme personale sau alte autovehicule destinate transportului de persoane, Baza Dinamo dispunând de o parcare cu plată cu o capacitate suficient de mare încăt să răspundă absolut oricăror nevoi. De asemenea, terenurile sunt deservite de vestiare care sunt dotate inclusiv cu dușuri și grupuri sanitare astfel încât persoanele care aleg să-și petreacă timpul practicând această disciplină sportivă, să beneficieze de tot confortul necesar.

Baza de tenis este deschisă tot timpul anului, în perioada sezonului rece terenurile fiind acoperite cu baloane presostatice care mențin temperatura interioară la un nivel confortabil, indiferent de condițiile meteorologice de afară. Tot ceea ce trebuie să faceți pentru a beneficia de serviciile oferite de secția noastră de tenis este să accesați linkul următor pentru a vă informa asupra tarifelor și programului de funcționare a terneurilor, respectiv să sunați pentru a vă face o rezervare din timp: http://www.csdinamo.eu/agrement-tenis 

Program Competitional

Săptămâna 23-29 noiembrie 2020

Handbal. EHF European League, etapa 4 (Grupa B), 24 noiembrie, ora 19:45: Dinamo – USAM Nimes Gard (Fra). Sala Dinamo

Handbal. Liga Națională (etapa 11), 27 noiembrie, ora 18:25 (TVR 1): Dinamo - HDCS Constanța. Sala Rapid București

Volei feminin. Divizia A1, Turneul 4: 28-30 noiembrie (se joacă la Voluntari). Meci 1, 28 noiembrie, ora 14:00 (TVR 3): CS Știința Bacău – Dinamo. Meci 2, 29 noiembrie, ora 14:00: Dinamo – Rapid București.

Volei masculin. Divizia A1, Turneul 3: 27-29 noiembrie (se joacă la Galați). Meci 1, 27 noiembrie, ora 15:00: Arcada Galați – Dinamo. Meci 2, 28 noiembrie, ora 18:00: Dinamo – CS U Cluj Napoca.

Polo. Superliga masculină, Turneul III (25-29 noiembrie), Bazinul Floreasca din București. Etapa 1 (25.11, ora 18:00):  Poli Cluj- Dinamo. Etapa 2 (26.11, ora 11:30):  Sportul Studentesc – Dinamo. Etapa 3 (26.11, ora 18:00): Dinamo – Steaua. Etapa 4 (27.11, ora 8:30): Crișul Oradea – Dinamo. Etapa 5 (27.11, ora 17:30): Dinamo - CSM Oradea. Etapa 6 (28.11, ora 13:30): Dinamo - Amefa Arad. Etapa 7 (29.11, ora 12:00): Rapid – Dinamo.

Box. Campionatele Europene de juniori, 23 noiembrie – 3 decembrie, Sofia (Bulgaria)

Lupte. Campionatul Național cadeți și U23, 27-29 noiembrie, Constanța

Haltere. Campionatul Național seniori, 23-27 noiembrie, Bascov (Argeș)

ALEGERI PARLAMENTARE 2020

alegeri_parlamentare_2020

Agrement Tenis de Masa

Agrement Fitness

Agrement Natație

NOU! Hidrokinetoterapie

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 247 vizitatori online