Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Editorial Elisabeta Lipă Clubul Sportiv Dinamo Bucureşti în Europa

Clubul Sportiv Dinamo Bucureşti în Europa


Doresc să mulţumesc celor care au contribuit la construcţia noului site şi, totodată, cititorilor interesaţi de activităţile şi performanţele Clubului Sportiv Dinamo Bucureşti.

Acest site reprezintă primul pas din strategia de promovare a clubului. Obiectivul primordial însă, îl reprezintă ridicarea nivelului organizatoric şi asigurarea suportului financiar la standarde europene, fără de care nu putem vorbi de înaltă performanţă în momentul actual.

Totodată, site-ul constituie un răspuns la cererile tot mai numeroase ale iubitorilor de sport, în general, dar şi ale celor interesaţi de performanţă, care doresc să cunoască şi alte aspecte din sportul de performanţă, nu numai cele mediatizate de obicei.

Site-ul va deveni în scurt timp unul complex, în format interactiv, şi va prezenta cititorilor informaţii inedite, direct de la sursă, fără alte intermedieri mediatice, cu rubrici de specialitate, rezultate şi comentarii de actualitate.

 

Odată cu prezentarea unei noi imagini a clubului, ne asumăm responsabilitatea de a derula şi un nou plan de marketing, pentru atingerea înaltei performanţe prin profesionalism cu aportul substanţial al specialiştilor implicaţi în instruirea şi antrenarea sportivilor.

De asemenea, ne vom implica în activităţi cu caracter social, care să vizeze revigorarea interesului pentru sport al tinerilor şi acordarea sprijinului necesar celor mai talentaţi şi fără posibilităţi materiale.

Acestea sunt numai câteva dintre obiectivele urmărite pentru aducerea Clubului Sportiv Dinamo Bucureşti la nivelul marilor cluburi sportive din Europa.

Însă, obiectivul pe termen lung îl constituie menţinerea în permanenţă a sportivilor noştri în fruntea clasamentelor. Sportivii dinamovişti au demonstrat, în peste 6 decenii, că pot sta cu onoare pe cele mai înalte trepte ale podiumului, la campionatele europene, mondiale şi olimpice. Spre exemplu, la Jocurile Olimpice desfăşurate în anul 2000, la Sidney, din totalul de 26 medalii (11 de aur, 6 de argint şi 9 de bronz) obţinute de către delegaţia României, 10 medalii (5 de aur, 2 de argint şi 3 de bronz) au fost câştigate de sportivii dinamovişti, care au reuşit să depăşească, chiar şi o serie de naţiuni cu tradiţie în sportul de performanţă din Europa şi din lume. Avem istorie, tradiţie şi un palmares impresionant, cu care puţine cluburi sportive din Europa se pot mândri.

Aceste rezultate de excepţie au fost posibile datorită integrării activităţii sportive în strategia naţională. În continuare, se impune mai mult ca oricând, ca soluţiile pentru susţinerea performanţei sportive să fie armonizate după modelele de succes ale unor cluburi europene de prestigiu.

Avem datoria de a merge mai departe, cu onoare şi încredere, din respect pentru valorile şi palmaresul acestui club, care a contribuit mult la imaginea sportului românesc. Sportul constituie vitalitatea unei naţiuni, iar la nivel individual, reprezintă echilibrul între spirit şi corp. Totodată, practicarea sportului de performanţă dezvoltă încrederea în sine, disciplina şi asigură educaţia necesară în viaţă.

Dorim ca sintagma, "Onoare prin Performanţă", să exprime faptul că, Dinamo înseamnă onoarea de a performa în sport, de a continua tradiţia, de a fi un simbol pentru tânăra generaţie, de a impune respect pentru Drapelul României.

Vrem ca Dinamo să devină un "bloc-start" al performanţei naţionale, al profesionalismului, al promovării tinerelor talente, al unor generaţii de tineri sănătoşi şi educaţi în spiritul muncii şi succesului, nu numai în sport, ci în orice domeniu de activitate.

România are nevoie acum, mai mult ca oricând, de încredere, implicare şi responsabilitate. Toate acestea se pot clădi cel mai bine prin sport.

Proiectul prin care dorim să ajungem cu Dinamo la nivelul standardelor europene este unul pe termen lung, care trebuie început cu o viziune amplă, la care să participe atât partenerii şi suporterii, dar şi toţi iubitorii sportului.

Vă aşteptăm să fiţi alături de noi, de victoriile şi performanţele noastre şi de tot ce se asociază cu numele Clubului Sportiv Dinamo Bucureşti, pentru o viaţă mai sănătoasă şi mai bună.

Program Competitional

25 septembrie - 01 octombrie 2023

Fotbal. Cupa României, marți 26 septembrie, ora 21:00: Dinamo 1948 - FCU Craiova. Arena națională

Fotbal. Liga 1 (etapa 11), vineri, 29 septembrie, ora 21:00: Oțelul Galați - Dinamo 1948

Baschet. Liga Națională (etapa 2), sâmbătă, 30 septembrie: CSM Galați - CS Dinamo Bucuresti

Fotbal. Liga 3 (etapa 6), vineri, 29 septembrie, ora 17:00: CS Dinamo - Aro Muscelul Câmpulung. Stadion Dinamo

Polo. Superliga (etapa 1), 30 septembrie, ora 11:00: Dinamo – Politehnica Cluj-Napoca. Bazinul Tolea Grințescu Dinamo

Rugby. Liga Națională (faza II, etapa 7), sâmbătă 30 septembrie, ora 12:15: Dinamo – SCM USV Timișoara

Volei masculin. Meci de prezentare, sâmbătă 30 septembrie, ora 18:00: Dinamo – Steaua. Sala Dinamo

Handbal. Liga Națională (etapa 6), sâmbătă 30 septembrie, ora 13:00: SCM Politehnica Timișoara - Dinamo

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Vizitatori online

Avem 292 vizitatori online