Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Eveniment Proiectul “Vacanță la Dinamo” continuă și în această vară!

Proiectul “Vacanță la Dinamo” continuă și în această vară!

Vacanta_la_Dinamo_IISucesul proiectului nostru, lansat în perioada vacanței de primăvară, ne-a convins că trebuie să păstrăm porțile deschise pentru copii! “Vacanță la Dinamo” va continua și în această vară, astfel că viitorii campioni pot lua contact cu Academiile clubului nostru, în cadrul unui concept interactiv, axat pe ideea de educație prin mișcare.

Proiectul se adresează copiilor cu vârstele cuprinse între 6 și 10 ani și propune module săptămânale de 5 zile, între 20 iunie și 9 septembrie. Puteți opta pentru o săptămână, mai multe sau doar pentru o zi, de test.

În fiecare zi va exista un program diversificat, cu activități care se vor întinde de la ora 09:00 la 17:00, inclusiv cu servirea mesei de prânz și a gustărilor prin intermediul unei firme specializate. Copiii vor trece săptămânal prin mai multe activități sportive - gimnastică, lupte, judo, tenis, dans sportiv și înot, dar vor învăța și limba engleză, își vor perfecționa desenul si vor participa la activități de dezvoltare personală.
C.S. Dinamo va pune la dispoziție complexul sportiv și personal calificat, cu experiență în activitățile extracurriculare și extrașcolare.

Mai multe informații puteți obține la adresa de email Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

CS Dinamo, 7 iunie 2022

Agrement Fitness

Agrement Natație

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Vizitatori online

Avem 438 vizitatori online