Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Schi Biatlon role. Luminita Piscoran și Reka Ferencz – campioane balcanice

Biatlon role. Luminita Piscoran și Reka Ferencz – campioane balcanice

reka_ferencz_-_luminita_piscoranDuminică s-au încheiat, la Cheile Grădiștei, întrecerile Campionatului Național și Cupei Balcanice la biatlon role, competiții ce reprezintă o ultimă verificare a sportivilor români pentru Campionatul Mondial al acestei discipline, programat tot la Cheile Grădiștei, în perioada 26-30 august. Confirmându-și valoarea, sportivii de la CS Dinamo și-au asigurat mai multe medalii, între care și două titluri naționale la seniori, cucerite de Luminița Pișcoran (sprint individual) și Reka Ferencz (pursuit).


Reka Ferencz (în stânga) și Luminița Pișcoran au dominat competiția de la Cheile Grădiștei


Vineri, în prima zi de întreceri s-a desfășurat ștafeta mixtă (6 km – fetele; 7,5 kilometri – băieții). În componența Reka Ferencz, Luminița Pișcoran, George Buta și Roland Gerbacea, ștafeta dinamovistă a încheiat competiția pe locul doi la seniori, fiind depășită pe final de echipa de la Armata Predeal.

Sâmbătă s-a desfășurat proba individuală de sprint 7,5 km, unde Luminița Pișcoran și-a reconfirmat valoarea. Campioana europeană din acest an a cucerit titlul național și Cupa Balcanică, fiind urmată de colega sa de club Reka Ferencz și de Diana Salman de la Armata Predeal. "Am fugit foarte bine. Pentru mine naționalele au fost o bună verificare pentru Mondiale, pentru că până la urmă cel mai bun antrenament este competiția. Lucrez intens la tragere, pentru a-mi îmbunătăți și acest aspect", a declarat Luminița Pișcoran (foto, alături de psihologul lotului, Erdos Alpar).

În ultima zi s-au desfășurat probele de pursuit - 10 kilometri. La feminin, sportivele de la Dinamo au dominat întrecerea, ocupând primele două poziții prin Reka Ferencz și Luminița Pișcoran. Podiumul a fost completat de Florina Dănilă, de la Cheile Grădiștei.

CS Dinamo, 17 august 2015

Program Competitional

Săptămâna 18-24 octombrie 2021

Handbal. EHF Champions League (etapa 5), 21 octombrie, ora 18:45 (ora României): HC Motor (Ucraina) – DINAMO (Digisport, Telekomsport, Look Sport)

Handbal. Liga Națională (etapa 8), 23 octombrie, ora 11:00: SCM Politehnica Timișoara – DINAMO (TVR 2 Live)

Baschet. Liga Națională de Baschet Masculin (etapa 5), 22 octombrie, ora 17:45: U BT Cluj-Napoca – DINAMO (Digisport Live)

Polo feminin. Campionatul Național de senioare, Turneul 1, 21-24 octombrie, Bazinul Floreasca (București)

Volei masculin. Cupa României (faza I, retur), 20 octombrie, ora 15:30: DINAMO - Rapid

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 3), 22 octombrie, ora 15:30: DINAMO - Steaua

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 3), 25 octombrie, ora 17:00: DINAMO – Rapid

Scrimă. Campionatul Național de tineret la sabie - echipe, 17-19 octombrie, București

Agrement Tenis de Masa

Agrement Natație

Agrement Fitness

Hidrokinetoterapie

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Initiere/Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Vizitatori online

Avem 207 vizitatori online