Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Schi Schi - Campionatele balcanice și naționale de schi fond, Cheile Grădiștei

Schi - Campionatele balcanice și naționale de schi fond, Cheile Grădiștei

Paul_PepeneLa schi fond, Dinamo câștigă tot!

În perioada 8-12 februarie, s-au desfășurat la Cheile Grădiștei Campionatele Balcanice și Naționale la Schi Fond.

În cadrul acestor competiții, sportivii dinamoviști și-au adjudecat toate locurile I în toate zilele competiției. Astfel, în prima zi, la proba de 15 km liber, locul I a fost câștigat de sportivul nostru Paul Pepene (foto) iar la proba fetelor, de 10 km liber, câștigătoare a fost Monika Gyorgy.  Sportivii noștri au dominat și proba juniorilor care a fost câștigată de sportiva dinamovistă Sara Timeea.

În cea de-a doua zi de concurs, la proba clasică a băieților a fost câștigată de același Paul Pepene iar la proba fetelor, Monika a respirat și ea, din nou, tot de la înălțimea celei mai înalte trepte a podiumului, fiind urmată, pe locul II, de junioara Sara Timeea care a participat în proba senioarelor.

Ultima zi de concurs a adus alte victorii pentru clubul nostru, la proba de sprint locurile I fiind câștigate de aceiași Paul Pepene și Monika Gyorgy iar la juniori de Sara Timeea .

La competiție au participat sportivi care au reprezentat Grecia, Moldova, Serbia, și Romania. Sportivii bulgari nu s-au putut prezenta la competiție din cauza ninsorilor abundente care i-au blocat la Ruse.

În aceeași perioadă, la Râșnov s-au desfășurat și campionatele de sărituri unde Centru Sportiv Brașov al Clubului Dinamo s-a afirmat mai ales prin intermediul loturilor de tineret. Sportivii dinamoviști au câștigat două locuri II: la tineret I -  prin Cătălin Tatu, iar la tineret II, prin Szilvester Cosma, la trambulina de 64 m.

Autorii articolului: Liliana Grigore și Florin Nan. Foto: Mihai Neacșu - CS Dinamo, 14 februarie, ora 1300

Program Competitional

08-14 august 2022

HANDBAL. Meci de prezentare, 10 august, ora 18:00: Dinamo – Potaissa Turda. Sala Dinamo

RUGBY. Liga Națională, play-off (1-4), 13 august, ora 11:00: CS SCM USAMVB Timișoara - Dinamo

CANOTAJ. Campionatul European, 11-14 august, Munchen (Germania)

INOT. Campionatul European, 11-17 august, Roma (Italia)

GIMNASTICĂ. Campionatul European, 11-14 august, Germania

JUDO. Campionatul Mondial de juniori, 10-14 august, Eduador

ANUNT

• În perioada 13-31 august, bazinul olimpic acoperit Anatolie Grințescu Dinamo se va închide pentru lucrări de igienizare. În această perioadă, activitatea sportivă, de inițiere și de agrement se va desfășura în bazinul în aer liber din Complexul Sportiv Dinamo.

Agrement Tenis de Masa

Agrement Natație

Agrement Fitness

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Vizitatori online

Avem 505 vizitatori online