Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Baschet masculin Baschet. Dinamo Stiinta s-a calificat pentru al doilea an consecutiv în turneul Final 4 al Cupei României

Baschet. Dinamo Stiinta s-a calificat pentru al doilea an consecutiv în turneul Final 4 al Cupei României

Cupa României, sferturi de finală, retur: Dinamo Știința – Steaua 78-69. În tur: 78-83

BM_Dinamo_-_Steaua_Cupa_Romaniei_ianuarie_2020Baschetbaliștii de la Dinamo Știința s-au calificat în turneul Final 4 al Cupei României, după ce au câștigat la 9 puncte meciul retur cu Steaua, disputat pe 8 decembrie în Sala Dinamo. În tur, Steaua se impusese la 5 puncte. Dinamo Știința este prezentă pentru al doilea an consecutiv între primele patru echipe la Cupa României.

Baschetbaliștii de la Dinamo Știința au început meciul retur cu Steaua practic de la -12, pentru că începutul de joc a aparținut oaspeților (0-7 și 2-9). Treptat, apărarea dinamovistă a început să joace din ce în ce mai bine, iar balanța s-a echilibrat. Până la finele primului sfert, elevii lui Tudor Costescu au trecut în avantaj: 20-18.

Superiori pe recuperare sub panou, mai ale în faza ofensivă, dinamoviștii și-au continuat dominarea și în sfertul doi. Badiu a făcut câteva faze spectaculoase, Masters s-a jucat cu apărarea Stelei, iar Jeremic a punctat de peste tot. La jumătatea meciului, Dinamo Știința intrase deja în scor de calificare: scor 41-33.

Jocul a curs în aceeași direcție, iar diferența maximă a fost înregistrată la începuul sfertului 4, când Dinamo Știința s-a desprins la 20 de puncte, 62-42. Din acel moment, alb-roșiii au gestionat bine scorul și au închis meciul fără să mai forțeze, cu 78-69.

Jeremic a încheiat meciul cu 31 de puncte (6x3p), iar Barro a fost lider la recuperări, cu 10 reușite. Au mai punctat pentru Dinamo Știința: Masters 15p, Badiu 10p, Gugino 7p, Barro 6p, Cane 3p, Andrei 3p, Milutinovic 3p. De la Steaua, cele mai multe puncte le-au reușit Jovanovic 23p, Vragovic 14p și Vîrnă 10p.

Turneul Final 4 al Cupei României se va desfășura pe 9-10 februarie. Pe lângă Dinamo Știința, s-a mai calificat între primele patru și BC Timișoara. Celelalte două semifinaliste vor fi stabilite săptămâna viitoare, după jocurile BC CSU Sibiu – UBT Cluj Napoca, SCMU Craiova – CSM CSU Oradea.

CS Dinamo, 09 ianuarie 2020

Program Competitional

Săptămâna 28 septembrie - 4 octombrie 2020

Handbal. Liga Zimbrilor (etapa 4), 4 octombrie, ora 11:00: AHC Potaissa Turda – Dinamo. Sepsi Arena Sf. Gheorghe (TVR 2)

Rugby. Cupa României (Grupa B, etapa 3), 3 octombrie: Dinamo – Steaua. Stadion Florea Dumitrache Dinamo

Box. Campionatul Național de tineret și U22, 30 septembrie – 4 octombrie, Giurgiu

Canotaj. Campionatul Național de juniori și Cupa Federației Române de Canotaj, 29 septembrie – 8 octombrie, Iași

Înot. Campionatul Național de seniori și de tineret, 30 septembrie – 2 octombrie, CSNB Lia Manoliu – București

ALEGERI LOCALE 2020

banner_inalt_locale

Agrement Fitness

ANUNTURI AGREMENT

• Începând cu ziua de luni, 28 septembrie 2020, bazinul descoperit din Complexul Sportiv Dinamo se va închide pentru public. Activitatea de agrement rămâne în ”standby”, până la noi ordine. In momentul de față, în bazinele acoperite sunt permise doar activitățile de performanță și de inițiere.

• Programul bazinului descoperit se va desfășura între orele 12:00 – 19:00, cu trei intervale orare distincte (corespunzătoare unei intrări): 12:00 – 14:00; 14:30 – 16:30; 17:00 – 19:00. După fiecare interval orar, toate persoanele vor fi evacuate din bazin pentru a se face dezinfectarea suprafețelor. Activitatea durează 30 de minute.

Accesul se va face în continuare prin sistemul de programare telefonic la numărul 0743.145. 875 sau direct la bazin. Programările se fac de luni până duminică începând cu ora 12:00, pentru ziua următoare. 

Programul de mai sus va rămâne atât timp cât vremea va permite desfășurarea activităților de agrement în aer liber.

Vânzarea abonamentelor rămâne sistată până când activitatea de agrement se va putea desfășura în bazinul interior (acoperit)


 

• PENTRU PROGRAMUL BAZINULUI ÎN AER LIBER DINAMO și condițiile de acces - accesați linkul următor: 

http://www.csdinamo.eu/agrement-natatie

Declaratia pe propria răspundere pentru prevenirea și combaterea infecțiilor cu COVID-19 se poate descărca de aici: FORMULAR

Agrement Natație

NOU! Hidrokinetoterapie

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 300 vizitatori online