Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Baschet masculin Baschet. Dinamo Stiinta s-a calificat pentru al doilea an consecutiv în turneul Final 4 al Cupei României

Baschet. Dinamo Stiinta s-a calificat pentru al doilea an consecutiv în turneul Final 4 al Cupei României

Cupa României, sferturi de finală, retur: Dinamo Știința – Steaua 78-69. În tur: 78-83

BM_Dinamo_-_Steaua_Cupa_Romaniei_ianuarie_2020Baschetbaliștii de la Dinamo Știința s-au calificat în turneul Final 4 al Cupei României, după ce au câștigat la 9 puncte meciul retur cu Steaua, disputat pe 8 decembrie în Sala Dinamo. În tur, Steaua se impusese la 5 puncte. Dinamo Știința este prezentă pentru al doilea an consecutiv între primele patru echipe la Cupa României.

Baschetbaliștii de la Dinamo Știința au început meciul retur cu Steaua practic de la -12, pentru că începutul de joc a aparținut oaspeților (0-7 și 2-9). Treptat, apărarea dinamovistă a început să joace din ce în ce mai bine, iar balanța s-a echilibrat. Până la finele primului sfert, elevii lui Tudor Costescu au trecut în avantaj: 20-18.

Superiori pe recuperare sub panou, mai ale în faza ofensivă, dinamoviștii și-au continuat dominarea și în sfertul doi. Badiu a făcut câteva faze spectaculoase, Masters s-a jucat cu apărarea Stelei, iar Jeremic a punctat de peste tot. La jumătatea meciului, Dinamo Știința intrase deja în scor de calificare: scor 41-33.

Jocul a curs în aceeași direcție, iar diferența maximă a fost înregistrată la începuul sfertului 4, când Dinamo Știința s-a desprins la 20 de puncte, 62-42. Din acel moment, alb-roșiii au gestionat bine scorul și au închis meciul fără să mai forțeze, cu 78-69.

Jeremic a încheiat meciul cu 31 de puncte (6x3p), iar Barro a fost lider la recuperări, cu 10 reușite. Au mai punctat pentru Dinamo Știința: Masters 15p, Badiu 10p, Gugino 7p, Barro 6p, Cane 3p, Andrei 3p, Milutinovic 3p. De la Steaua, cele mai multe puncte le-au reușit Jovanovic 23p, Vragovic 14p și Vîrnă 10p.

Turneul Final 4 al Cupei României se va desfășura pe 9-10 februarie. Pe lângă Dinamo Știința, s-a mai calificat între primele patru și BC Timișoara. Celelalte două semifinaliste vor fi stabilite săptămâna viitoare, după jocurile BC CSU Sibiu – UBT Cluj Napoca, SCMU Craiova – CSM CSU Oradea.

CS Dinamo, 09 ianuarie 2020

NOU! Hidrokinetoterapie

ANUNTURI AGREMENT

• Având în vedere măsurile dispuse de autorități în contextul epidemiologic actual, începând cu data de 16 martie a.c., Bazinul de înot Anatolie Grințescu – Dinamo se închide pe toată durata existenței stării de urgență.

• În contextul general al măsurilor luate pentru stoparea răspândirii noului COVID-19 (coronavirus), CS Dinamo a decis suspendarea activităților desfășurate la sala de fitness. Redeschiderea acesteia va fi condiționată de modul în care va evolua situația.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Informatii BREXIT

banner-brexit-300x140

Agrement Fitness

Agrement Natație

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 328 vizitatori online