Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Baschet masculin Baschet. Victorie mare in fata Sibiului înaintea turneului Final Four

Baschet. Victorie mare in fata Sibiului înaintea turneului Final Four

Liga Națională, etapa 17: Dinamo Știința – CSU Sibiu 79-78 (13-16, 29-27, 15-12, 22-23)

Jeremic_cu_SibiuBaschetbaliștii de la Dinamo Știința au obținut o victorie de moral înaintea turneului Final Four al Cupei României, programat la finele acestei săptămâni la Cluj-Napoca. Alb-roșiii s-au impus pe teren propriu în fața Sibiului, una dintre echipele obișnuite cu podiumul național.

Dinamo Știința a răzbunat, la meciul de miercuri, toate finalurile pierdute în acest sezon ”la mustață”. Jucătorii antrenați de Tudor Costescu au luptat ca o adevărată echipă pentru fiecare minge și au reușit o victorie mare.

Pentru Dinamo Știința au jucat: Mladen Jeremic cu 23 de puncte, 4 recuperări și 3 assisturi, Andreja Milutinovic cu 15 puncte, 4 recuperări și 1 assist, Mihnea Andrei cu 14 și 2 recuperări, Javon Masters cu 10 puncte, 5 recuperări și 1 assist, Andrei Calenic cu 9 puncte și 1 recuperare, Ousmane Barro cu 2 puncte, 6 recuperări și 2 assisturi, Armin Cane cu 2 puncte, 4 recuperări și 7 assisturi, Tony Gugino cu 2 puncte, 1 recuperare și 2 assisturi și Anton Diaconescu cu 2 puncte și 1 recuperare.

Pentru Dinamo Știința urmează acum Final Four-ul Cupei României desfășurat la Cluj-Napoca duminică și luni! Duminică, de la ora 15:15, jucăm semifinala împotriva echipei CSM Oradea. În cea de a doua semifinală se întâlnesc U BT Cluj Napoca și SCM Timișoara.

CS Dinamo, 6 februarie 2020

NOU! Hidrokinetoterapie

ANUNTURI AGREMENT

• Având în vedere măsurile dispuse de autorități în contextul epidemiologic actual, începând cu data de 16 martie a.c., Bazinul de înot Anatolie Grințescu – Dinamo se închide pe toată durata existenței stării de urgență.

• În contextul general al măsurilor luate pentru stoparea răspândirii noului COVID-19 (coronavirus), CS Dinamo a decis suspendarea activităților desfășurate la sala de fitness. Redeschiderea acesteia va fi condiționată de modul în care va evolua situația.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Informatii BREXIT

banner-brexit-300x140

Agrement Fitness

Agrement Natație

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 257 vizitatori online