Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Baschet masculin BASCHET. Dinamo Ștința a făcut un meci bun cu deținătoarea Cupei, dar ratează calificarea între primele opt

BASCHET. Dinamo Ștința a făcut un meci bun cu deținătoarea Cupei, dar ratează calificarea între primele opt

Cupa României, turneul preliminar (meci 3): U BT Cluj Napoca - Dinamo Știința 83-81 (23-25, 22-20, 24-11, 14-25)

Calota_cu_CSO_Voluntari_2020Baschetbaliștii de la Dinamo Știința au încheiat participarea la turneul preliminar al Cupei României, desfășurat în Arena de Baschet a FRB din Capitală, cu un meci bun, reușit în fața deținătoarei Cupei României. Dinamoviștii au dat o replică bună clujenilor, mai ales în prima repriză, când au condus chiar și cu 12 puncte. După pauza mare, U BT Cluj și-a pus în valoare banca superioară și a preluat conducerea.

Finalul a fost însă al baschetbaliștilor antrenați de Antonis Constantinides, care au topit avansul de 15 puncte al clujenilor! Mai mult, Barro a avut în mână șansa prelungirilor, în ultimele secunde, dar mingea nu a intrat în coș.

Cane 22 p, Masters 15 p, Popa Calotă 14 p, Diaconescu 8 p, Barro 8 p, Berceanu 5 p, Zetos 5 p, Calenic 4 p au punctat pentru Dinamo Știința.

Dinamo Știința a încheiat turneul preliminar cu o victorie și două înfrângeri, ratând la coșaveraj calificarea între primele opt în Cupa României.

CS Dinamo, 14 noiembrie 2020

Agrement Fitness

Agrement Natație

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Vizitatori online

Avem 178 vizitatori online