Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Baschet masculin BASCHET. Primele transferuri pentru sezonul 2022-23: Rareș Uță și Radu Vîrnă au semnat cu Dinamo

BASCHET. Primele transferuri pentru sezonul 2022-23: Rareș Uță și Radu Vîrnă au semnat cu Dinamo

baschet_transferuriEchipa de baschet Dinamo începe să-și contureze formula pentru noul sezon competițional! Primele transferuri anunțate de managementul echipei sunt cele ale internaționalilor Rareș Uță și Radu Vîrnă. Ambii sunt jucători valoroși, cu experiență atât în campionatul intern, cât și la naționala României.

• Rareș Uță sosește de la CSU Sibiu, alături de care a completat actuala campanie în Liga Națională de Baschet Masculin cu medii de 12.5 puncte, 6.2 recuperări și 14.2 rating de eficiență pe meci. Rareș este membru al Lotului Național de Baschet Masculin

Tânărul jucător născut la Târgu Mureș are 24 de ani, măsoară 2.12m înălțime și este o prezență impunătoare în jurul inelului. Rareș a jucat pentru echipe precum Unicaja, Real Valladolid, U-Banca Transilvania Cluj-Napoca, BCM Pitești și CSU Sibiu.
Îi urăm bun venit în Ștefan cel Mare și sperăm că sosirea în capitală să-i fie de bun augur.

• Radu Vîrnă (24 de ani) sosește de la SCM Craiova iar în sezonul ce tocmai s-a încheiat a avut medii de 7.4 puncte, 1.9 pase decisive și 1.8 recuperări în aproximativ 19 minute jucate pe meci.

Radu Vîrnă a îmbrăcat la rândul său și echipamentul lotului național, atât în Campionatul European la categoriile U16, U18 și U20, cât și în calificările pentru FIBA EuroBasket.

Înalt de 1.90m, Radu este un jucător creativ pe pozițiile 1-2, cu procentaje solide la aruncări, ce poate deveni oricând un factor decisiv în duelurile echilibrate, suntem încântați să-i urăm bun venit în Ștefan cel Mare și cât mai mult succes alături de Dinamo.

CS Dinamo, 17 iunie 2022

Agrement Fitness

Agrement Natație

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Vizitatori online

Avem 446 vizitatori online