Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Baschet masculin Baschet. Dinamo a parasit Cupa Romaniei, duminica debut in Liga Nationala

Baschet. Dinamo a parasit Cupa Romaniei, duminica debut in Liga Nationala

Cupa României, faza I (retur): Dinamo – Phoenix Galați 69-86 (21-26, 14-18, 19-23, 15-19). În tur: 47-80

Alin_Zaharie_cu_GalatiBaschetbaliștii de la Dinamo au debutat oficial în noul sezon competițional 2017-2018 cu o dublă întâlnire cu Phoenix Galați, contând pentru turul I al Cupei României. Cu o echipă extrem de tânără și formată în totalitate din jucători români, CS Dinamo a dat o replică bună, mai ales în partida retur de la București, dar nu a putut răsturna calculele hârtiei.


Ionuț Alin Zaharie (la minge) a încheiat meciul retur cu 10 puncte și 14 recuperări. Foto: Mihai Neacșu


Dinamo a început meciul retur, disputat miercuri în Sala din Șoseaua Ștefan cel Mare, cu un coș de trei puncte reușit de Ionuț Alin Zaharie și a condus până la jumătate primului sfert, cea mai mare diferență fiind de 12-5.

Oaspeții au recuperat însă în câteva minute diferența și s-au instalat la conducere, meciul continuând într-un ritm bun și cu faze frumoase.

Dinamo, echipă antrenată de Eugen Ilie și de Dan Niculescu, va debuta duminică, 8 octombrie, în Liga Națională, într-un deplasare cu Steaua CSM Eximbank București (ora 20:00).

Dinamo: Amadeo Casale 13 p (1x3), Andrei Iliescu 12 (2x3), Daniel Mainea 10, Ionuț Zaharie 10, Cristian Mainea 7, Cezar Stănescu 6, Andrei Vizitiu 4, Ștefan Bîrloveanu 4, Mircea Neagoe 3, Cornel Cioacătă, Radu Avramescu.

CS Dinamo, 5 octombrie 2017

Program Competitional

Săptămâna 16-22 iulie 2018 

Atletism. Campionatele Naționale de juniori 3, 21-22 iulie, București. Campionatele Balcanice de seniori și tineret, 19-22 iulie, Stara Zagora (Bulgaria)

Ciclism. Campionatul național de XCO, 18-21 iulie, Sibiu

Judo. Campionatul European echipe mixt judo, 18 iulie, Ekaterinburg (Rusia)

Scrimă. Campionatele Mondiale de seniori, 19-27 iulie, China

ANUNTURI AGREMENT

Începând cu data de 30 iunie a.c., Bazinul olimpic acoperit Anatolie Grințescu va fi închis pentru renovare. Activitățile de inițiere și agrement se vor desfășura în bazinul descoperit, conform graficului orar afișat la intrarea în bazin și pe siteul csdinamo.ro.

Reluarea activității în bazinul acoperit se va face la o dată ce va fi anunțată pe siteul clubului.

 


• În perioada 25 iunie - 8 iulie, în Bazinul descoperit se vor desfășura activități ale loturilor naționale de polo pe apă ale României, motiv pentru care programul de agrement va suferi unele modificări. Programul complet îl puteți găsi aici.

Agrement Fitness

NOU! Hidrokinetoterapie

Agrement Natație

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 260 vizitatori online