Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Baschet masculin Baschet. Dinamo Stiinta incheie sezonul 2018-2019 pe locul 8

Baschet. Dinamo Stiinta incheie sezonul 2018-2019 pe locul 8

Liga Națională, play-off locurile 7-8 (meci 2): Dinamo Știința – Steaua 58-71

Din_vs_St__BadiuBaschetbaliștii de la Dinamo Știința au încheiat sezonul 2018-2019 pe locul 8, după ce au pierdut și al doilea meci cu Steaua. Antrenorul Tudor Costescu a mizat și în acest meci pe jucătorii români tineri.

Dinamo Știința a pus punct sezonului 2018-2019, unul în care a readus culorile alb-roșii la nivelul Ligii Naționale. Calificarea în turneul Final 4 al Cupei României și prezența în play-off, cu sfertul de finală disputat cu CSU Sibiu, cea mai în formă echipă a campionatului, au fost punctele forte ale acestui sezon.

În meciul al doilea cu Steaua, disputat pe 27 mai în Sala Dinamo, cei mai buni marcatori dinamoviști au fost tinerii Marcu Badiu 13p, Mihnea Andrei 10p, Daniel Ioniță 10p. Au mai punctat: Calenic 6, Diaconescu 5, Stefanovic 5, Baker 4, Stojanovic 3, Grasu 2.

Fotografie realizată de Mihai Neacșu

CS Dinamo, 28 mai 2019

NOU! Hidrokinetoterapie

ANUNTURI AGREMENT

• Având în vedere măsurile dispuse de autorități în contextul epidemiologic actual, începând cu data de 16 martie a.c., Bazinul de înot Anatolie Grințescu – Dinamo se închide pe toată durata existenței stării de urgență.

• În contextul general al măsurilor luate pentru stoparea răspândirii noului COVID-19 (coronavirus), CS Dinamo a decis suspendarea activităților desfășurate la sala de fitness. Redeschiderea acesteia va fi condiționată de modul în care va evolua situația.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Informatii BREXIT

banner-brexit-300x140

Agrement Fitness

Agrement Natație

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 237 vizitatori online