Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Baschet masculin Baschet. Dinamo Stiinta se califica in play-off dupa un final dramatic

Baschet. Dinamo Stiinta se califica in play-off dupa un final dramatic

Liga Națională, Grupa Galbenă, etapa10: Steaua – Dinamo Știința 85-75 (23-21, 23-13, 12-18, 27-23)

BM_calificare_play-offBaschetbaliștii de la Dinamo Știința s-au calificat în play-offul Ligii Naționale după ce au cedat în ultimul meci cu Steaua la diferența maximă la care puteau pierde (10 puncte). Înaintea acestui meci, orice variantă era posibilă, trei echipe având șanse considerabile de a merge în play-off (Dinamo, Steaua, Voluntari). Rezultatul meciului disputat pe 4 aprilie a decis ca echipele care merg în play-off să fie Steaua (locul 1) și Dinamo (locul 2).

Miza a inluențat jocul desfășurat în Sala Mihai Viteazu din Capitală. Dinamo Știința a stat bine în joc până spre finalul sfertului doi, când în numai două minute scorul s-a dus de la 35-34 pentru gazde la 46-34 (pauza mare).

În partea a doua, jucătorii antrenați e Tudor Costescu au alergat după comprimarea diferenței, dar cu numai 46 de secunde înainte de final tabela arăta 80-62 pentru gazde (diferența maximă). Ce se mai poate face într-un timp atât de scurt? Dinamoviștii nu au cedat și au reușit miracolul. Deloach a înscris 7 puncte, iar Kemp, cu două aruncări de ”trei puncte”, cea din urmă fiind în ultima secundă de joc, reușită de la mijlocul terenului, a pus bomboana pe tort: 85-75! 

Pentru Dinamo Știința au marcat: Justin Baker 18p, Ousmane Barro 16p, Michael Deloach 14p, Willie Kemp 12p, Modestas Kumpys 8p, Andrei Calenic 3p, Marcu Badiu 2p, Daniel Ioniță 2p.

Pentru Dinamo Știința va urma sfertul de finală din play-off cu cea mai în formă echipă a sezonului, câștigătoarea Grupei Roșii, CSU Sibiu, primele meciuri urmând a avea loc pe 24 și 26 aprilie, la Sibiu. Cel de-al treilea joc este programat în Sala Dinamo, pe 1 mai.

CS Dinamo, 6 aprilie 2019

Program Competitional

Săptămâna 24-30 iunie 2019

Multisport. Jocurile Europene, 20 iunie – 1 iulie, Minsk (Belarus)

Handbal. Tragerea la sorți a grupelor Ligii Campionilor, 27 iunie, Viena

Atletism. Campionatele Naționale de juniori 3, 28-29 iunie, Pitești. Grand Prix aruncări, 29 iunie, Poiana Brașov

Gimnastică. Campionatele Mondiale de junioare, 24 iunie – 1 iulie, Gyor (Ungaria)

Lupte. Campionatele Europene U15 (școlare), 28-30 iunie, Polonia

ANUNTURI AGREMENT

• În data de 29 iunie a.c. (sâmbătă), Bazinul acoperit Anatolie Grințescu Dinamo va găzdui un eveniment în scop umanitar, organizat sub denumirea de Swimathon București. Din acest motiv, în ziua menționată, nu se vor organiza activități de inițiere și agrement în bazinul acoperit. Mulțumim pentru înțelegere!

• Bazinul descoperit din incinta Complexului Sportiv Dinamo s-a redeschis pentru public începând cu data de 15 iunie a.c. Programul bazinului descoperit:

luni-vineri:

09:00 - 13:00 inițiere; 13:00 - 21:00 agrement

sâmbătă și duminică:

08:00 - 20:00 agrement

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Fitness

NOU! Hidrokinetoterapie

Agrement Natație

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 428 vizitatori online