Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Baschet masculin Baschet. Dinamo Stiinta se califica in play-off dupa un final dramatic

Baschet. Dinamo Stiinta se califica in play-off dupa un final dramatic

Liga Națională, Grupa Galbenă, etapa10: Steaua – Dinamo Știința 85-75 (23-21, 23-13, 12-18, 27-23)

BM_calificare_play-offBaschetbaliștii de la Dinamo Știința s-au calificat în play-offul Ligii Naționale după ce au cedat în ultimul meci cu Steaua la diferența maximă la care puteau pierde (10 puncte). Înaintea acestui meci, orice variantă era posibilă, trei echipe având șanse considerabile de a merge în play-off (Dinamo, Steaua, Voluntari). Rezultatul meciului disputat pe 4 aprilie a decis ca echipele care merg în play-off să fie Steaua (locul 1) și Dinamo (locul 2).

Miza a inluențat jocul desfășurat în Sala Mihai Viteazu din Capitală. Dinamo Știința a stat bine în joc până spre finalul sfertului doi, când în numai două minute scorul s-a dus de la 35-34 pentru gazde la 46-34 (pauza mare).

În partea a doua, jucătorii antrenați e Tudor Costescu au alergat după comprimarea diferenței, dar cu numai 46 de secunde înainte de final tabela arăta 80-62 pentru gazde (diferența maximă). Ce se mai poate face într-un timp atât de scurt? Dinamoviștii nu au cedat și au reușit miracolul. Deloach a înscris 7 puncte, iar Kemp, cu două aruncări de ”trei puncte”, cea din urmă fiind în ultima secundă de joc, reușită de la mijlocul terenului, a pus bomboana pe tort: 85-75! 

Pentru Dinamo Știința au marcat: Justin Baker 18p, Ousmane Barro 16p, Michael Deloach 14p, Willie Kemp 12p, Modestas Kumpys 8p, Andrei Calenic 3p, Marcu Badiu 2p, Daniel Ioniță 2p.

Pentru Dinamo Știința va urma sfertul de finală din play-off cu cea mai în formă echipă a sezonului, câștigătoarea Grupei Roșii, CSU Sibiu, primele meciuri urmând a avea loc pe 24 și 26 aprilie, la Sibiu. Cel de-al treilea joc este programat în Sala Dinamo, pe 1 mai.

CS Dinamo, 6 aprilie 2019

NOU! Hidrokinetoterapie

ANUNTURI AGREMENT

• Având în vedere măsurile dispuse de autorități în contextul epidemiologic actual, începând cu data de 16 martie a.c., Bazinul de înot Anatolie Grințescu – Dinamo se închide pe toată durata existenței stării de urgență.

• În contextul general al măsurilor luate pentru stoparea răspândirii noului COVID-19 (coronavirus), CS Dinamo a decis suspendarea activităților desfășurate la sala de fitness. Redeschiderea acesteia va fi condiționată de modul în care va evolua situația.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Informatii BREXIT

banner-brexit-300x140

Agrement Fitness

Agrement Natație

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 297 vizitatori online