Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Baschet masculin Baschet. Dinamo Știința a ținut piept campioanei, chiar la Oradea

Baschet. Dinamo Știința a ținut piept campioanei, chiar la Oradea

Liga Națională, etapa a 16-a (grupa 1-6): CSM CSU Oradea - DINAMO ȘTIINȚA 73-69 (12-21, 18-9, 23-27, 20-12)

Din__vs__Pitesti__1Baschetbaliștii de la Dinamo Știința au jucat de la egal la egal cu campioana en titre, chiar pe terenul acesteia. Partida s-a disputat sâmbătă seara, în etapa a 16-a din Liga Națională (a doua din grupa 1-6) și a avut un final tranșat la ”libere”.

Dinamo Știința a condus o mare parte din timp, însă finalul s-a decis în favoarea gazdelor. În ultimul sfert s-a intrat cu avantaj de patru puncte pentru dinamoviști (57-53), însă Oradea – echipa cu cel mai solid joc din campionat – a întors rapid scorul, preluând avans pe tabelă. Nu îndeajuns însă pentru a sta liniștită. Cu 11 secunde înainte de final, Milutinovic a strâns scorul cu un coș de trei puncte: 69-68 pentru orădeni. Din acel moment, soarta meciului s-a decis la libere, cu avantaj pentru gazde.

Pentru Dinamo Știința au marcat: Andreja Milutinovic 18p, Armin Cane 15p, Javon Masters 11p, Anthony Gugino 10p, Ousmane Barro 7p, Mladen Jeremic 4p, Anton Diaconescu 4p.

Dinamo Știința ocupă locul 5 în grupa 1-6, cu 21 de puncte.

Dinamo Știința și CSM CSU Oradea se vor reîntâlni în semifinala Final Four-ului Cupei României (9 februarie, la Cluj), însă până atunci alb-roșiii au meci important acasă miercuri, 5 februarie, când de la 16:45 vor juca împotriva celor de la BC CSU Sibiu.

CS Dinamo, 2 februarie 2020

NOU! Hidrokinetoterapie

ANUNTURI AGREMENT

• Având în vedere măsurile dispuse de autorități în contextul epidemiologic actual, începând cu data de 16 martie a.c., Bazinul de înot Anatolie Grințescu – Dinamo se închide pe toată durata existenței stării de urgență.

• În contextul general al măsurilor luate pentru stoparea răspândirii noului COVID-19 (coronavirus), CS Dinamo a decis suspendarea activităților desfășurate la sala de fitness. Redeschiderea acesteia va fi condiționată de modul în care va evolua situația.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Informatii BREXIT

banner-brexit-300x140

Agrement Fitness

Agrement Natație

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 261 vizitatori online