Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Baschet masculin BASCHET. Experiență și tinerețe dintr-un foc. Octavian Popa Calotă și Anastasios Zetos au semnat cu Dinamo Știința

BASCHET. Experiență și tinerețe dintr-un foc. Octavian Popa Calotă și Anastasios Zetos au semnat cu Dinamo Știința

calota_si_zetosEchipa de baschet Dinamo Știința continuă să se întărească în vederea noului sezon competițional al Ligii Naționale. Astfel, stafful echipei a perfectat încă două transferuri: un jucător extrem de experimentat și un tânăr care a jucat la Panathinaikos în Grecia.

Dinamo Știința a anunțat zilele acestea trasferul internaționalului român Octavian "Kevin" Popa Calotă (35 de ani). Acesta este unul dintre cei mai experimentați jucători din LNBM, cu peste 300 de partide în primul eșalon baschetbalistic. Calotă a îmbrăcat pe rând tricoul echipelor din Sibiu, Pitești, Timișoara, Constanța și Mediaș. Mai mult, el a făcut parte din lotul național al României în cadrul EuroBasket 2017, de la Cluj Napoca. 

Al doilea jucător anunțat este Anastasios Zetos, care va face parte din nucleul de jucători români U23 pe care Antonis Constantinides îl are la dispoziție în acest sezon. În vârstă de 18 ani, Zetos vine din campionatul Greciei, de la echipa TeleUnicom BAC U18, fiind la prima experiență în cadrul unei echipe de seniori! Anterior, el a evoluat la cluburi puternice, precum Panathinaikos și Peristeri. El are dublă cetățenie, română și greacă.

CS Dinamo, 2 octombrie 2020

Agrement Fitness

Agrement Natație

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Vizitatori online

Avem 290 vizitatori online