Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Baschet masculin Baschet. Infrangere pe final cu SCM Timisoara

Baschet. Infrangere pe final cu SCM Timisoara

Liga Natională, etapa a 13-a: Dinamo Știința – SCM Timișoara 85-87 (21-15, 22-24, 19-18, 23-30)

Et_13_diaconescu_cu_timisoaraBaschetbaliștii de la Dinamo Știința au cedat luni seară, pe teren propriu, în fața echipei SCM Timișoara, scor 85-87, în penultimul meci din Grupa A a Ligii Naționale (faza 1). Alb-roșiii au făcut poate cel mai bun meci al lor în acest sezon și au fost foarte aproape de a gusta prima victorie stagională. Au fost de ajuns trei aruncări de trei puncte ratate pe final pentru ca soarta meciului să devină favorabilă oaspeților.

Dinamo a condus majoritatea timpului, cea mai mare diferență fiind de opt puncte. Timișoara a revenit în ultimul sfert, când a echilibrat tabela și a preluat conducerea, 81-85. Un coș de trei puncte al lui Kemp cu 8 secunde înainte de final (84-85) a readus speranțele în tabăra echipei conduse de Tudor Costescu. La faza următoare, alb-roșiii au jucat rapid la fault, iar Timișoara a concretizat cele două libere primite: 84-87, cu șase secunde rămase de joc. Dinamo a cerut time-out, iar la reluare, o greșeală a unui timișorean a oferit o șansă în plus echipei gazdă: Dinamo a beneficiat de o liberă pentru un fault tehnic (concretizată de Deloach) și de posesie. Însă ultima aruncare a lui Lee nu a găsit coșul, astfel că victoria a rămas a oaspeților.

Pivotul Ousmane Barro a început să intre din ce în ce mai bine în angrenajul echipei, el terminând meciul cu 19 puncte, la fel ca și Baker (19p). Kemp 15 p,  Deloach 12 p, Badiu 8 p, Ioniță 8 p, Diaconescu 2 p, Lee 2 p au fost marcatorii dinamoviști. Vukosavljevic – 25 p și Pesakovic - 18 p au fost principalii marcatori de la SCM Timișoara.

Dinamo Știința va încheia prima parte a campionatului cu un meci pe teren propriu contra rivalei bucureștene, Steaua (13 ianuarie, ora 19:45).

CS Dinamo, 8 ianuarie 2019

Program Competitional

Săptămâna 14-20 ianuarie 2019

Polo. Cupa României (turneu), 17-19 ianuarie, Bazinul Ghencea. Joi, 17 ianuarie, sferturi de finală, ora 20:30: Dinamo – Rapid

Polo. Campionatul Național de junioare (turneu), 18-20 ianuarie, București

Volei feminin. Cupa României (sferturi, manșă unică), 16 ianuarie, ora 17:30: Dinamo – CSM Târgoviște. Sala Dinamo

Volei masculin. Cupa României (sferturi, manșă unică), 20 ianuarie, ora 12:00: Dinamo – Steaua. Sala Dinamo

Scrimă. Campionatele Naționale de juniori - spadă, 16-19 ianuarie, București

Acreditari CHL

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Fitness

NOU! Hidrokinetoterapie

Agrement Natație

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 330 vizitatori online