Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Baschet masculin Baschet. Miza pe tineri. Dinamo Stiinta va juca pentru locurile 7-8

Baschet. Miza pe tineri. Dinamo Stiinta va juca pentru locurile 7-8

Liga Națională, grupa 5-8 (semifinale, meci 2): Dinamo Știința – SCM Timișoara 76-91 (20-28, 20-18, 21-24, 15-21)

Din_vs_Tim_03Baschetbaliștii de la Dinamo Știința au încheiat seria cu SCM Timișoara în două meciuri și urmează să joace faza următoare pentru locurile 7-8 cu Steaua sau Pitești, în funcție de rezultatul acestora din meciul decisiv.

Antrenorul Tudor Costescu s-a bazat în meciul de miercuri aproape în totalitate pe jucătorii U23, majoritatea de 20 de ani (18 chiar, în cazul lui Marcu Badiu), susținuți de mai experimentatul Willie Kemp.

Deși aproximativ întregul meci au avut în față primul 5 al echipei din Timișoara sau variații ale acestuia, tinerii noștri le-au făcut față admirabil și i-au pus în dificultate în multe momente! Aceasta este dovada faptului că un alt obiectiv al echipei, acela de a crește tinerii baschetbaliști, a fost atins în acest sezon! 
De menționat faptul că Modestas Kumpys, Ousmane Barro și Daniel Ioniță se află încă în recuperare după accidentările suferite.

Pentru echipa noastră au evoluat Marcu Badiu cu 23 de puncte, 3 assisturi și 2 recuperări, Luka Stefanovic cu 15 puncte, 2 assisturi și 5 recuperări, Anton Diaconescu cu 14 puncte, 6 recuperări și 3 assisturi, Mihnea Andrei (revenit după o accidentare care l-a ținut aproape jumătate de an în afara terenului) cu 8 puncte, 2 recuperări și 1 assist, Antonio Năsturescu cu 7 puncte, 5 assisturi și 4 recuperări, Willie Kemp cu 5 puncte, 4 assisturi și 3 recuperări, Andrei Calenic cu 2 puncte și 7 recuperări, Justin Baker (și el revenit după o accidentare recentă) cu 2 puncte.

Program Competitional

Săptămâna 15-21 iulie 2019

Atletism. Campionatele Europene juniori U20, 18-21 iulie, Boras (Suedia)

Ciclism. Campionatul Național XCO, 18-21 iulie, Domenile – Herneacova, Timiș

Lupte. Campionatul Național seniori, 18-21 iulie, Reșița

Scrimă. Campionatul Mondial de seniori, 15-23 iulie, Budapesta (Ungaria)

ANUNTURI AGREMENT

• Începând cu data de 15 august a.c., Bazinul olimpic acoperit Anatolie Grințescu – Dinamo va fi închis pentru lucrări de mentenanță. În perioada cât acesta va fi indisponibil, activitatea de inițiere și agrement se va desfășura în bazinul descoperit, conform orarului ce va fi stabilit săptămânal. Programul va fi afișat atât pe site-ul www.csdinamo.ro, cât și la avizierul bazinului descoperit.

• Bazinul descoperit din incinta Complexului Sportiv Dinamo s-a redeschis pentru public începând cu data de 15 iunie a.c. Programul bazinului descoperit:

luni-vineri:

09:00 - 13:00 inițiere; 13:00 - 21:00 agrement

sâmbătă și duminică:

08:00 - 20:00 agrement

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Fitness

NOU! Hidrokinetoterapie

Agrement Natație

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 428 vizitatori online