Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Baschet masculin BASCHET. Revenire și victorie de senzație in eternul derby

BASCHET. Revenire și victorie de senzație in eternul derby

LNBM, etapa 26: DINAMO - Steaua 85-84 (38-48) 

Steaua_-_Dinamo_19.04.2021Baschetbaliștii de la Dinamo au reușit o victorie extrem de importantă la Turneul 12 al Ligii Naționale de Baschet Masculin (LNBM), desfășurat la Craiova. Jucătorii antrenați de Hristu Șapera s-au impus de justețe în fața rivalei bucureștene Steaua, luni, 19 aprilie, după o revenire de senzație și un final tensionat. Victoria cu Steaua netezește drumul spre play-off.

Dincolo de rivalitatea tradițională, meciul cu Steaua a avut o miză suplimentară, ambele formații fiind în luptă directă pentru un loc în play-off. Meciul a fost extrem de disputat, cu Dinamo într-o permanentă cursă de revenire pe tabelă.

Conduși cu 10 puncte înainte de ultimul sfert (la fel ca și la pauză), jucătorii lui Hristu Șapera au reușit să întoarcă rezultatul în ultimele 22 de secunde. Coșul victoriei a fost marcat de Price, cu 5 secunde înainte de final. Dinamoviștii au crezut în șansa lor până la ultima secundă și nu au cedat, deși Steaua a condus tot meciul. Dinamo a avut avantaj o singură dată pe tabelă, când a trebuit (la final)!

Cebasek 21p, Masters 17p, Armwood 17p, Cane 13p, Price 11p, Năsturescu 3p, Calenic 3p au marcat pentru Dinamo.

• Tot la turneul de la Craiova, DINAMO  cedat în primul joc disputat duminică, scor 63-79 cu U BT Cluj-Napoca. Masters 17 p, Armwood 11p, Cane 11 p au fost principalii marcatori dinamoviști în acest joc.

Credit foto: sportpictures.eu

CS Dinamo, 20 aprilie 2021

 

Agrement Fitness

Agrement Natație

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Vizitatori online

Avem 230 vizitatori online