Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Fotbal Academia de Fotbal CS Dinamo. ”Vrem să le oferim copiilor un start adecvat în fotbal, cu o mentalitate sănătoasă și o educație specifică unui club de tradiție”

Academia de Fotbal CS Dinamo. ”Vrem să le oferim copiilor un start adecvat în fotbal, cu o mentalitate sănătoasă și o educație specifică unui club de tradiție”

WhatsApp_Image_2020-12-17_at_15.10.41Clubul Sportiv Dinamo a lansat astăzi, în prezența ministrului afacerilor interne, Ion Marcel Vela, proiectul unei Academii de fotbal dedicată copiilor cu vârsta de până la 12 ani. Managerul proiectului este fosta glorie dinamovistă Ionel Dănciulescu.

Proiectul Academiei de Fotbal CS Dinamo a fost anunțat în cadrul unui eveniment desfășurat la sala de trofee a clubului, în cadrul căruia au oferit declarații de presă ministrul Ion Marcel Vela, președintele CS Dinamo, Ionuț Adrian Popa, și Ionel Dănciulescu.

”Clubul Sportiv Dinamo a reprezentat pentru noi o parte din istoria acestei țări. Ca să atingem în continuare înalta performanță în sport, trebuie să construim cu cadru solid de dezvoltare a tinerelor generații de sportivi, iar Clubul Sportiv Dinamo pune accent pe această componentă importantă. Prin proiectul Academiei de fotbal vrem să mărim familia Dinamo și să reînviem spiritul de învingător. Și, cel mai important, vrem să le oferim copiilor un start adecvat în fotbal, cu o mentalitate sănătoasă și o educație specifică unui club de tradiție”, a declarat ministrul Ion Marcel Vela.

Președintele CS Dinamo, Ionuț Adrian Popa, a precizat că proiectul va respecta principiul autofinanțării. Proiectul va beneficia și de sprijinul suporterilor dinamoviști, prin Programul DDB. De altfel, echipamentul de joc al copiilor de la Academie va fi inscripționat cu sigla DDB.

WhatsApp_Image_2020-12-17_at_15.10.41_2

”Proiectul vizează zona de fotbal amator, zona de copii. Eu voi fi responsabil cu partea tehnică, însă pentru a avea o construcție solidă vom avea în vedere și celelalte aspecte, organizatoric, logistic... Vom încerca să acoperim zona de start a performanței, care are cel mai mult de suferit în România”, a declarat Ionel Dănciulescu.

Informațiile despre proiect (selecții, grupe, antrenori, startul activității etc) vor fi postate pe web siteul CS Dinamo (csdinamo.ro) și pe paginile dedicate de facebook și instagram (@AcademiaDeFotbalCSDinamo).

WhatsApp_Image_2020-12-17_at_15.10.42_5


WhatsApp_Image_2020-12-17_at_15.10.40

CS Dinamo, 17 decembrie 2020

Agrement Fitness

Program Competitional

Săptămâna 6-12 decembrie 2021

Baschet. Liga Națională (etapa 10), 6 decembrie, ora 17:15: Dinamo – FC Argeș Pitești. Sala Dinamo

Handbal. EHF Champions League (etapa 10), 9 decembrie, ora 19:45: Dinamo – HC Motor (Ucr). Sala Dinamo

Handbal. Liga Națională (etapa 14), 11 decembrie, ora 11:00: HC Minaur Baia Mare – Dinamo

Volei masculin. CEV Cup (16-imi de finală, retur), 8 decembrie, ora 20:00: UV Frankfurt (Ger) – Dinamo

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 10), 10 decembrie, ora 16:00: UV Timișoara – Dinamo

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 10), 13 decembrie: CS Mioveni – Dinamo

Inot. Campionatul Național de seniori bazin de 25 de metri, 7-10 decembrie, Miercurea Ciuc

Box. Campionatul Național de cadeți, 6-12 decembrie, Brăila

Agrement Natație

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Sinteza DGA

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Vizitatori online

Avem 172 vizitatori online