Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Fotbal Comunicat CS Dinamo

Comunicat CS Dinamo

sigla_dinamoCa urmare a articolelor apărute în mass-media, referitoare la secția de fotbal copii și juniori a CS Dinamo București, facem următoarele precizări.

CS Dinamo București a înființat secția de copii și juniori la fotbal în anul 2014, ca urmare a solicitărilor venite din partea unor părinți și ținând cont de utilitățile bazei sportive Dinamo, corespunzătoare tuturor cerințelor sportului de mare performanță. Ne-am propus să atragem cât mai mulți copii către sport, alături de un brand puternic, cu tradiție, și nu puteam ignora un domeniu cu o priză atât de mare la publicul larg, cum este fotbalul.

În acest moment, CS Dinamo București are 12 grupe de copii și juniori la fotbal, inclusiv juniori A și B, grupe afiliate la Federația Română de Fotbal și Asociația Municipală de Fotbal București. Iar preocupările noastre sunt canalizate spre dezvoltarea acestui proiect, care are menirea de a crește tineri fotbaliști în spiritul dinamovist, oferindu-le totodată posibilitatea de a ajunge în grădina marii performanțe.

Ca orice secție sportivă, și cea de fotbal – copii și juniori din cadrul clubului are nevoie de sponsori și iubitori de fotbal, care să ajute la susținerea activității fotbalistice, în multitudinea sa de aspecte. În consecință, CS Dinamo București asigură opinia publică și mass-media că nu intenționează să ia locul nimănui și dorește să dea o șansă unor tineri fotbaliști, în cadrul unui proiect serios, generos și ambițios, al cărui scop este similar cu al celorlalte secții din cadrul clubului: formarea unor sportivi de înaltă performanță. Orice altă speculație este nefondată și lipsită de temei.

CS Dinamo, 27 august 2015, ora 16:05

Program Competitional

Program competițional 19-25 august 2019

Handbal. Supercupa României, 25 august, ora 14:30: Dinamo – Politehnica Timișoara. Sala Dumitru Popoescu Colibași – Brașov

Rugby. Cupa României (Grupa B – etapa 3), 24 august, ora 11:00: Dinamo – Steaua. Stadion Florea Dumitrache – Dinamo

Canotaj. Campionatele Mondiale de seniori, 25 august – 01 septembrie, Linz (Austria)

Kaiac-canoe. Campionatele Mondiale de seniori, 21-25 august, Szeged (Ungaria)

Judo. Campionatele Mondiale de seniori, 25 august – 01 septembrie, Japonia

ANUNTURI AGREMENT

• Începând cu data de 15 august a.c., Bazinul olimpic acoperit Anatolie Grințescu – Dinamo va fi închis pentru lucrări de mentenanță. În perioada cât acesta va fi indisponibil, activitatea de inițiere și agrement se va desfășura în bazinul descoperit, conform orarului ce va fi stabilit săptămânal. Programul va fi afișat atât pe site-ul www.csdinamo.ro, cât și la avizierul bazinului descoperit.

• Bazinul descoperit din incinta Complexului Sportiv Dinamo s-a redeschis pentru public începând cu data de 15 iunie a.c. Programul bazinului descoperit:

luni-vineri:

09:00 - 13:00 inițiere; 13:00 - 21:00 agrement

sâmbătă și duminică:

08:00 - 20:00 agrement

ANUNȚ PRESELECTIE

Anunț de preselecție a membrilor Colegiului pentru Consultarea Asociațiilor și Fundațiilor. Accesează aici

Ghid informare

Ghid_informare_DGA