Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Fotbal Comunicat CS Dinamo

Comunicat CS Dinamo

sigla_dinamoCa urmare a articolelor apărute în mass-media, referitoare la secția de fotbal copii și juniori a CS Dinamo București, facem următoarele precizări.

CS Dinamo București a înființat secția de copii și juniori la fotbal în anul 2014, ca urmare a solicitărilor venite din partea unor părinți și ținând cont de utilitățile bazei sportive Dinamo, corespunzătoare tuturor cerințelor sportului de mare performanță. Ne-am propus să atragem cât mai mulți copii către sport, alături de un brand puternic, cu tradiție, și nu puteam ignora un domeniu cu o priză atât de mare la publicul larg, cum este fotbalul.

În acest moment, CS Dinamo București are 12 grupe de copii și juniori la fotbal, inclusiv juniori A și B, grupe afiliate la Federația Română de Fotbal și Asociația Municipală de Fotbal București. Iar preocupările noastre sunt canalizate spre dezvoltarea acestui proiect, care are menirea de a crește tineri fotbaliști în spiritul dinamovist, oferindu-le totodată posibilitatea de a ajunge în grădina marii performanțe.

Ca orice secție sportivă, și cea de fotbal – copii și juniori din cadrul clubului are nevoie de sponsori și iubitori de fotbal, care să ajute la susținerea activității fotbalistice, în multitudinea sa de aspecte. În consecință, CS Dinamo București asigură opinia publică și mass-media că nu intenționează să ia locul nimănui și dorește să dea o șansă unor tineri fotbaliști, în cadrul unui proiect serios, generos și ambițios, al cărui scop este similar cu al celorlalte secții din cadrul clubului: formarea unor sportivi de înaltă performanță. Orice altă speculație este nefondată și lipsită de temei.

CS Dinamo, 27 august 2015, ora 16:05

Program Competitional

Săptămâna 27 ianuarie - 2 februarie 2020

Handbal. Liga Națională (etapa 15), 31 ianuarie, ora 18:25: Dinamo – CSM București. Sala Dinamo. Liga Națională (etapa 16), 3 februarie, ora 18:25: Dobrogea Sud – Dinamo.

Baschet. Liga Națională (etapa 16, grupa 1-6), 1 februarie, ora 20:30: CSM Csu Oradea – Dinamo

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 16), 1 februarie, ora 13:30: Dinamo – CSDM Târgoviște. Sala Dinamo

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 13), 1 februarie: Dinamo – CS Știința Explorări Baia Mare. Sala Dinamo

Polo. Campionatul Național feminin, turneul I, 31 ianuarie – 2 februarie, Bazinul Floreeasca București

Judo. European Open feminin, 1-2 februarie, Ovidelas (Portugalia). European Open masculin, 1-2 februarie, Sofia (Bulgaria)

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Fitness

NOU! Hidrokinetoterapie

Agrement Natație

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 413 vizitatori online