Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Fotbal Comunicat de presa comun CS Dinamo si ACS FC Dinamo Bucuresti

Comunicat de presa comun CS Dinamo si ACS FC Dinamo Bucuresti

STADION_DINAMOReprezentanții CS Dinamo București și ACS FC Dinamo Bucuresti s-au întâlnit astăzi pentru a discuta pe marginea Obiectivului de investiții ”Complexul Sportiv Dinamo - Stadionul Central”. După întâlnire, cele două entități au redactat un comunicat de presă comun, pe care îl puteți citi accesând linkul de mai jos.

COMUNICAT COMUN DE PRESA

Program Competitional

Săptămâna 17-23 iulie 2017

Atletism. Campionatele Europene de juniori 1, 20-23 iulie, Italia. Campionatele Naționale de probe combinate (juniori, tineret, seniori), 22-23 iulie, București

Canotaj. Campionatele Mondiale de tineret, 20-22 iulie, Serbia. Plovdiv (Bulgaria)

Ciclism. Campionatele Naționale XCO, 22-23 iulie, Zănești

Scrimă. Campionatele Mondiale de seniori, 19-26 iulie, Leipzig (Germania)

NOU! Hidrokinetoterapie

ANUNT VOLUNTARIAT

CS Dinamo caută instructor voluntar pentru înot (inițiere copii/tineri) în vederea derulării unui program social în colaborare cu Asociația SOS Satele Copiilor România. Activitatea se va desfășura în perioada verii, la Bazinele din Complexul Sportiv Dinamo (8 ore pe zi).

SOS Satele Copiilor România este o organizație neguvernamentală, care are ca scop asistarea și sprijinul acordat copiilor care au pierdut sau riscă să piardă îngrijirea familiei lor biologice.

Persoanele interesate se pot prezenta direct la sediul clubului (Șoseaua Ștefan cel Mare nr. 7-9, București) sau pot trimite o scrisoare de intenție la adresele de email office@csdinamo.ro sau sandu.enciu@csdinamo.ro.

Agrement Fitness

Agrement Natație