Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Fotbal Comunicat de presa comun CS Dinamo si ACS FC Dinamo Bucuresti

Comunicat de presa comun CS Dinamo si ACS FC Dinamo Bucuresti

STADION_DINAMOReprezentanții CS Dinamo București și ACS FC Dinamo Bucuresti s-au întâlnit astăzi pentru a discuta pe marginea Obiectivului de investiții ”Complexul Sportiv Dinamo - Stadionul Central”. După întâlnire, cele două entități au redactat un comunicat de presă comun, pe care îl puteți citi accesând linkul de mai jos.

COMUNICAT COMUN DE PRESA

Program Competitional

Săptămâna 22-28 mai 2017

Handbal feminin. Baraj de promovare / retrogradare Liga Națională, 24-27 mai, Sfântu Gheorghe. Program: Dinamo – Reșița (24 mai, ora 16:00), Dinamo – Slobozia (25 mai, ora 16:00).

Polo. Superliga, finala mică (meciul 5), 23 mai, ora 11:00: Dinamo – Sportul Studențesc Corona. Bazinul Anatolie Grințescu – Dinamo

Rugby. Super-liga CEC Bank, grupa 5-7, 24 mai, ora 11:00: Dinamo – Politehnica Iași. Teren Florea Dumitrache – Dinamo; 27 mai, ora 11:00: U Cluj - Dinamo

Canotaj. Campionatele Europene de seniori, 24-26 mai, Racice (Cehia)

Natație. Campionatele Internaționale ale României, 25-28 mai, Bazinul Anatolie Grințescu – Dinamo

Scrimă. Campionatele Naționale – spadă (masculin), 26-28 mai, Satu Mare

Taekwondo. Campionatele Naționale, 26-28 mai, Galați

Tir. Cupa Mondială, 17-23 mai – Munchen (Germania)

NOU! Hidrokinetoterapie

ANUNT AGREMENT

Începând cu data de 15 mai 2017, ultima intrare pentru agrement în incinta Bazinului Olimpic ”Tolea Grințescu” Dinamo va avea loc la ora 21:00, urmând ca ieșirea din bazin să se facă la ora 21:40.

De asemenea, cu aceeași dată, cu abonamentele pentru agrement pot intra în bazin doar titularii acestora, abonamentele neputând fi înstrăinate. Titularii de abonament pot intra de mai multe ori în cursul aceleiași zile, de fiecare dată bifându-se câte o intrare.

Nerespectarea acestei decizii va duce la anularea abonamentului.

Agrement Fitness

Agrement Natație