Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Fotbal Fotbal. CS Dinamo Grupa 2000 a castigat Cupa Catalin Hildan

Fotbal. CS Dinamo Grupa 2000 a castigat Cupa Catalin Hildan

Cupa_Hildan_2016_1Secția de fotbal a CS Dinamo începe să adune trofee. După ce juniorii A au încheiat sezonul din postura de campioni ai seriei a 3-a a Campionatului Național (FRF), ieri a venit rândul juniorilor de la Grupa 2000 să-și treacă în cont ”Cupa Cătălin Hîldan”. Competiția a fost organizată de CS Dinamo, în perioada 3-5 iunie, iar la start s-au aliniat opt echipe. Echipa CS Dinamo (antrenor, Iulian Branzelof) a câștigat turneul fără să primească gol!

Rezultatele echipei CS Dinamo în Grupă: 1-0 cu Pro Team, 3-0 cu Mircea Eliade București și 3-0 cu CSS Târgoviște. În semifinale, alb-roșiii au trecut cu 2-0 cu Juventus Colentina, iar în celălalt meci, Pro Team a învins pe Rapid (campioana pe București) cu 6-2. Finala mare: CS Dinamo – Pro Team 1-0 cu Pro Team (gol, Mihai Pena).

"Sunt mulțumit de evoluția băieților, au făcut un turneu bun. Faptul că nu am primit niciun gol în cinci meciuri spune totul", a declarat antrenorul Iulian Branzelof.

Secția de fotbal de la CS Dinamo a fost înființată în 2014, la inițiativa președintei clubului, Elisabeta Lipă. În numai doi ani, CS Dinamo și-a format grupe de performanță la aproape toate nivelurile, acestea fiind înscrise în campionatele FRF și AMFB.

Cupa_Hildan_2016_2

Cupa_Hildan_2016_3

CS Dinamo, 06 iunie 2016

Program Competitional

Program competițional 19-25 august 2019

Handbal. Supercupa României, 25 august, ora 14:30: Dinamo – Politehnica Timișoara. Sala Dumitru Popoescu Colibași – Brașov

Rugby. Cupa României (Grupa B – etapa 3), 24 august, ora 11:00: Dinamo – Steaua. Stadion Florea Dumitrache – Dinamo

Canotaj. Campionatele Mondiale de seniori, 25 august – 01 septembrie, Linz (Austria)

Kaiac-canoe. Campionatele Mondiale de seniori, 21-25 august, Szeged (Ungaria)

Judo. Campionatele Mondiale de seniori, 25 august – 01 septembrie, Japonia

ANUNTURI AGREMENT

• Începând cu data de 15 august a.c., Bazinul olimpic acoperit Anatolie Grințescu – Dinamo va fi închis pentru lucrări de mentenanță. În perioada cât acesta va fi indisponibil, activitatea de inițiere și agrement se va desfășura în bazinul descoperit, conform orarului ce va fi stabilit săptămânal. Programul va fi afișat atât pe site-ul www.csdinamo.ro, cât și la avizierul bazinului descoperit.

• Bazinul descoperit din incinta Complexului Sportiv Dinamo s-a redeschis pentru public începând cu data de 15 iunie a.c. Programul bazinului descoperit:

luni-vineri:

09:00 - 13:00 inițiere; 13:00 - 21:00 agrement

sâmbătă și duminică:

08:00 - 20:00 agrement

ANUNȚ PRESELECTIE

Anunț de preselecție a membrilor Colegiului pentru Consultarea Asociațiilor și Fundațiilor. Accesează aici

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Fitness

NOU! Hidrokinetoterapie

Agrement Natație

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 409 vizitatori online