Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Fotbal Fotbal. CS Dinamo Grupa 2001 – vicecampioana municipala

Fotbal. CS Dinamo Grupa 2001 – vicecampioana municipala

Grupa_2001Fotbaliștii din Grupa 2001 a CS Dinamo au încheiat pe podium campionatul municipal (AMFB), sezonul 2015-2016. Trupa pregătită de Marius Ardeleanu (director tehnic – Ionel Augustin) s-a clasat pe locul doi în seria a 2-a a competiției, la egalitate de puncte (66), cu locul 1, CSA Steaua. Astăzi, jucătorii alb-roșii au primit medaliile trimise de AMFB și au realizat fotografia de grup obișnuită pentru astfel de evenimente.

"Este încă o dovadă a faptului că suntem pe drumul cel bun. Avem condiții, beneficiem de antrenori valoroși, astfel că într-un timp extrem de scurt am reușit să devansăm cluburi cu vechime în creșterea copiilor și juniorilor", a declarat șeful secției de fotbal de la CS Dinamo, Eduard Chermeș. La festivitatea de premiere a fost invitată și Elisabeta Lipă, care a inițiat, din postura de președinte al CS Dinamo, înființarea secției de fotbal în 2014. Ministrul tineretului și sportului nu a putut participa, din cauza programului extrem de încărcat, dar a ținut să-i felicite pe tinerii fotbaliști de la CS Dinamo și să le ureze succes în carieră.

Componența Grupei 2001: Nicolae Anghel, Darius Andrei, Ionuț Frâncu, Florențin Crețu, Darius Grigore, Adrian Popescu, Mădălin Păun, Andrei Pistol, Mihai Grasu, Mathieu Jubert, Cosmin Alecsandru, Robert Rădoi, Vali Florentin Ion, Marius Nicolae, Antonio Lazăr, Marian Dobre, Alberto Manole, Gabriel Badea, Paul Lu Min Yang, Mario Le Page, Alexandru Tilita, Victor Lobontiu, Ionuț Goiceanu, Ștefan Neagu, Rareș Nicolae.

CS Dinamo, 08 iunie 2016

Program Competitional

Program competițional 19-25 august 2019

Handbal. Supercupa României, 25 august, ora 14:30: Dinamo – Politehnica Timișoara. Sala Dumitru Popoescu Colibași – Brașov

Rugby. Cupa României (Grupa B – etapa 3), 24 august, ora 11:00: Dinamo – Steaua. Stadion Florea Dumitrache – Dinamo

Canotaj. Campionatele Mondiale de seniori, 25 august – 01 septembrie, Linz (Austria)

Kaiac-canoe. Campionatele Mondiale de seniori, 21-25 august, Szeged (Ungaria)

Judo. Campionatele Mondiale de seniori, 25 august – 01 septembrie, Japonia

ANUNTURI AGREMENT

• Începând cu data de 15 august a.c., Bazinul olimpic acoperit Anatolie Grințescu – Dinamo va fi închis pentru lucrări de mentenanță. În perioada cât acesta va fi indisponibil, activitatea de inițiere și agrement se va desfășura în bazinul descoperit, conform orarului ce va fi stabilit săptămânal. Programul va fi afișat atât pe site-ul www.csdinamo.ro, cât și la avizierul bazinului descoperit.

• Bazinul descoperit din incinta Complexului Sportiv Dinamo s-a redeschis pentru public începând cu data de 15 iunie a.c. Programul bazinului descoperit:

luni-vineri:

09:00 - 13:00 inițiere; 13:00 - 21:00 agrement

sâmbătă și duminică:

08:00 - 20:00 agrement

ANUNȚ PRESELECTIE

Anunț de preselecție a membrilor Colegiului pentru Consultarea Asociațiilor și Fundațiilor. Accesează aici

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Fitness

NOU! Hidrokinetoterapie

Agrement Natație

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 424 vizitatori online