Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Fotbal Fotbal. CS Dinamo joaca pentru titlul de campioana de zona la juniori A

Fotbal. CS Dinamo joaca pentru titlul de campioana de zona la juniori A

05_august_ionel-augustinFotbaliștii de la CS Dinamo joacă mâine pentru titlul de campioni ai zonei 3 din cadrul Campionatului Național de juniori A (republicani). Performanța jucătorilor antrenați de Marius Oprișan (coordonator centru – Ionel Augustin) este cu atât mai demnă de remarcat, cu cât echipa a fost înființată anul trecut, fiind la prima participare în competiția organizată de Federația Română de Fotbal. Mai mult, toți jucătorii sunt născuți în 1998, fiind cu un an mai mici decât limita maximă de vârstă admisă în competiție (fotbaliști născuți în 1997 și după).

După 17 etape, CS Dinamo ocupă locul întâi în clasamentul seriei 3, cu 43 de puncte, fiind urmată de CS Balotești, cu 42 de puncte. În ultima etapă, alb-roșiii vor întâlni miercuri, de la ora 12:00, echipa FCM Târgoviște, iar o victorie le-ar asigura atât titlul de campioni de zonă, cât și șansa de a juca sezonul viitor în Liga Elitelor.

Partida CS Dinamo – FCM Târgoviște va avea loc în Complexul Sportiv Dinamo din Șoseaua Ștefan cel Mare, cel mai probabil pe terenul principal cu iarbă.

CS Dinamo invită jurnaliștii la evenimentul de mâine. La final vor exista oportunități de interviuri cu jucătorii și stafful tehnic.

CS Dinamo, 24 mai 2016

Program Competitional

Săptămâna 27 ianuarie - 2 februarie 2020

Handbal. Liga Națională (etapa 15), 31 ianuarie, ora 18:25: Dinamo – CSM București. Sala Dinamo. Liga Națională (etapa 16), 3 februarie, ora 18:25: Dobrogea Sud – Dinamo.

Baschet. Liga Națională (etapa 16, grupa 1-6), 1 februarie, ora 20:30: CSM Csu Oradea – Dinamo

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 16), 1 februarie, ora 13:30: Dinamo – CSDM Târgoviște. Sala Dinamo

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 13), 1 februarie: Dinamo – CS Știința Explorări Baia Mare. Sala Dinamo

Polo. Campionatul Național feminin, turneul I, 31 ianuarie – 2 februarie, Bazinul Floreeasca București

Judo. European Open feminin, 1-2 februarie, Ovidelas (Portugalia). European Open masculin, 1-2 februarie, Sofia (Bulgaria)

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Fitness

NOU! Hidrokinetoterapie

Agrement Natație

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 407 vizitatori online