Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Fotbal Fotbal. CS Dinamo joaca pentru titlul de campioana de zona la juniori A

Fotbal. CS Dinamo joaca pentru titlul de campioana de zona la juniori A

05_august_ionel-augustinFotbaliștii de la CS Dinamo joacă mâine pentru titlul de campioni ai zonei 3 din cadrul Campionatului Național de juniori A (republicani). Performanța jucătorilor antrenați de Marius Oprișan (coordonator centru – Ionel Augustin) este cu atât mai demnă de remarcat, cu cât echipa a fost înființată anul trecut, fiind la prima participare în competiția organizată de Federația Română de Fotbal. Mai mult, toți jucătorii sunt născuți în 1998, fiind cu un an mai mici decât limita maximă de vârstă admisă în competiție (fotbaliști născuți în 1997 și după).

După 17 etape, CS Dinamo ocupă locul întâi în clasamentul seriei 3, cu 43 de puncte, fiind urmată de CS Balotești, cu 42 de puncte. În ultima etapă, alb-roșiii vor întâlni miercuri, de la ora 12:00, echipa FCM Târgoviște, iar o victorie le-ar asigura atât titlul de campioni de zonă, cât și șansa de a juca sezonul viitor în Liga Elitelor.

Partida CS Dinamo – FCM Târgoviște va avea loc în Complexul Sportiv Dinamo din Șoseaua Ștefan cel Mare, cel mai probabil pe terenul principal cu iarbă.

CS Dinamo invită jurnaliștii la evenimentul de mâine. La final vor exista oportunități de interviuri cu jucătorii și stafful tehnic.

CS Dinamo, 24 mai 2016

Program Competitional

Program competițional 19-25 august 2019

Handbal. Supercupa României, 25 august, ora 14:30: Dinamo – Politehnica Timișoara. Sala Dumitru Popoescu Colibași – Brașov

Rugby. Cupa României (Grupa B – etapa 3), 24 august, ora 11:00: Dinamo – Steaua. Stadion Florea Dumitrache – Dinamo

Canotaj. Campionatele Mondiale de seniori, 25 august – 01 septembrie, Linz (Austria)

Kaiac-canoe. Campionatele Mondiale de seniori, 21-25 august, Szeged (Ungaria)

Judo. Campionatele Mondiale de seniori, 25 august – 01 septembrie, Japonia

ANUNTURI AGREMENT

• Începând cu data de 15 august a.c., Bazinul olimpic acoperit Anatolie Grințescu – Dinamo va fi închis pentru lucrări de mentenanță. În perioada cât acesta va fi indisponibil, activitatea de inițiere și agrement se va desfășura în bazinul descoperit, conform orarului ce va fi stabilit săptămânal. Programul va fi afișat atât pe site-ul www.csdinamo.ro, cât și la avizierul bazinului descoperit.

• Bazinul descoperit din incinta Complexului Sportiv Dinamo s-a redeschis pentru public începând cu data de 15 iunie a.c. Programul bazinului descoperit:

luni-vineri:

09:00 - 13:00 inițiere; 13:00 - 21:00 agrement

sâmbătă și duminică:

08:00 - 20:00 agrement

ANUNȚ PRESELECTIE

Anunț de preselecție a membrilor Colegiului pentru Consultarea Asociațiilor și Fundațiilor. Accesează aici

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Fitness

NOU! Hidrokinetoterapie

Agrement Natație

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 476 vizitatori online