Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Fotbal Fotbal. Un nou podium municipal: grupa 1999, sezon de argint

Fotbal. Un nou podium municipal: grupa 1999, sezon de argint

grupa_1999_loc_doi_AMFB_2016Săptămâna care a trecut a adus al doilea podium muncipal pentru grupele de copii și juniori de la CS Dinamo. După grupa 2001, și micii fotbaliști născuți în 1999 și după au încheiat pe locul doi Campionatul Municipal AMFB, ediția 2016. Jucătorii antrenați de Iulian Branzelof au acumulat 47 de puncte în 22 de etape, fiind devansați doar de ACS Regal Sport Club Ferdinand I (60 de puncte).

Performanța secției de fotbal de la CS Dinamo merită remarcată, din mai multe motive. În primul rând, grupa este înființată de numai un an și este formată în majoritate din fotbaliști născuți în 2000, cu un an mai mici decât limita maximă de vârstă admisă. Apoi, trebuie subliniată constanța jucătorilor alb-roșii și faptul că au depășit cluburi cu ani buni în spate la nivel de copii și juniori. Este și aceasta o dovadă a faptului că la CS Dinamo se lucrează profesionist.

Lotul de jucători - grupa 1999

Portari: Horia Ciobanu, Mihai Cristofor, Alexandru Maxim. Jucători: Cristian Dinu, Cătălin Neagu, Vlad Marinciu, Ionuț Chirilă, Cristian Ganea, Mădălin Ivașcu, Denis Nicolae, Adrian Baranga, Dragoș Simion, Nicușor Cosmescu, George Gheorghe, Alexandru Cojocaru, Giovani Paladoiu, Florin Ciulin, Alexandru Petrescu, Paul Nicula, George Ivan, Roberto Negrilă, Tudor Sillo, Robert Balas, Ștefan Giurconiu, Robert Dumitrescu, Marcel Lincan, Denis Ștefănescu.

Antrenor: Iulian Branzelof. Director tehnic: Ionel Augustin. Șef secție: Eduard Chermeș

CS Dinamo, 13 iunie 2016

Program Competitional

Program competițional 19-25 august 2019

Handbal. Supercupa României, 25 august, ora 14:30: Dinamo – Politehnica Timișoara. Sala Dumitru Popoescu Colibași – Brașov

Rugby. Cupa României (Grupa B – etapa 3), 24 august, ora 11:00: Dinamo – Steaua. Stadion Florea Dumitrache – Dinamo

Canotaj. Campionatele Mondiale de seniori, 25 august – 01 septembrie, Linz (Austria)

Kaiac-canoe. Campionatele Mondiale de seniori, 21-25 august, Szeged (Ungaria)

Judo. Campionatele Mondiale de seniori, 25 august – 01 septembrie, Japonia

ANUNTURI AGREMENT

• Începând cu data de 15 august a.c., Bazinul olimpic acoperit Anatolie Grințescu – Dinamo va fi închis pentru lucrări de mentenanță. În perioada cât acesta va fi indisponibil, activitatea de inițiere și agrement se va desfășura în bazinul descoperit, conform orarului ce va fi stabilit săptămânal. Programul va fi afișat atât pe site-ul www.csdinamo.ro, cât și la avizierul bazinului descoperit.

• Bazinul descoperit din incinta Complexului Sportiv Dinamo s-a redeschis pentru public începând cu data de 15 iunie a.c. Programul bazinului descoperit:

luni-vineri:

09:00 - 13:00 inițiere; 13:00 - 21:00 agrement

sâmbătă și duminică:

08:00 - 20:00 agrement

ANUNȚ PRESELECTIE

Anunț de preselecție a membrilor Colegiului pentru Consultarea Asociațiilor și Fundațiilor. Accesează aici

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Fitness

NOU! Hidrokinetoterapie

Agrement Natație

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 365 vizitatori online