Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Handbal feminin Handbal feminin. Le-au umplut poarta de goluri

Handbal feminin. Le-au umplut poarta de goluri

Divizia A, etapa 6: Dinamo București - CSU Târgoviște 41-20 (22-9)

Striblea_Et._6_Din_-_TGVRepetiție reușită pentru handbalistele dinamoviste înaintea derby-ului de săptămâna viitoare, cu Rapid. Partida a oferit de toate: goluri de “autor”, “aeriene”, contraatacuri fulger, în concluzie a fost un spectacol de calitate, gustat de cei circa 200 de spectatori prezenți în Sala Dinamo.

Meciul a avut chiar și tradiționalul... debut mai greu pentru “alb-roșii” care, apoi, din nou conform tradiției, s-au dezlănțuit după pauză. Chiar dacă adversarul a fost unul modest, oaspetele având o medie mică atât de vârstă, cât și de înălțime, Dinamo rămâne după acest joc cu punctele puse în joc și cu pofta de gol regăsită a unor handbaliste care au stat pe margine în ultimul timp, precum Cami Carabulea sau Adina Grigoraș.

Meciul a fost un adevărat galop de sănătate pentru gazde, mai puțin primele 10 minute, când diferența era încă de doar trei goluri (8-5). De la 10-7 (min. 14), dinamovistele au accelerat, s-au desprins la 14-7 (min. 18), iar pe fondul lipsei de prospețime a adversarelor, mai evidentă de la minut la minut, s-a ajuns la un concludent scor de 22-9, la pauză.

La reluare, aproape s-a jucat la o singură poartă, elevele Nicoletei Alexandrescu și ale lui Ion Ivan încercând să facă și spectacol, iar tabela consfințind acest lucru: 25-10 (min. 37), 29-11 (min. 41), 34-16 (min. 50) și 41-20 (final).

“Am repetat cu această ocazie câteva scheme de joc în perspectiva meciului cu Rapid și, în plus, mă bucură revenirile, cu poftă de gol ale jucătoarelor care au fost accidentate în ultimul timp. Astăzi am încercat să jucăm și pentru public, dar în Giulești va fi altceva, acolo ne interesează mai mult rezultatul. Și, la cum le simț eu pe fete, sunt sigură că va fi unul pozitiv”, a declarat, după meci, antrenorul principal al gazdelor, Nicoleta Alexandrescu.

“Ploaia de goluri” din acest joc s-a datorat următoarelor jucătoare: Camelia Carabulea - 8, Diana Predoi - 7, Simona Striblea - 5 (1 din 7 metri), Adina Grigoraș - 5, Raluca Petruș - 4, Manuela Manda - 3, Cristina Predoi - 3, Adriana Budileanu - 3, Florența Ilie - 2 și Iryna Shutska - 1.

“Poppy”, un exemplu de dăruire

Nu doar succesul categoric al echipei “alb-roșii” ne-a impresionat, ci și un gest al unei jucătoare din tabăra gazdă. Adriana Budileanu, “Poppy”, cum îi spun apropiații, o handbalistă care evoluează mai puțin, doar pe finalurile de joc, ne-a oferit un adevărat exemplu de dăruire: deși își luxase degetul mic în timpul meciului, și l-a pus singură la loc, a strâns din dinți și a continuat, pentru că, pur și simplu, DOREA SĂ JOACE. Ea a și marcat de trei ori și promite, ca și celelalte coechipiere ale sale, să lupte până la ultima picătură de energie duminica viitoare, de la ora 11:00, în Giulești, contra Rapidului.

CS Dinamo, 29 octombrie 2016

Program Competitional

Săptămâna 19-25 octombrie 2020

Handbal. EHF European League, Grupa B (etapa 1), 20 octombrie, ora 19:45: Dinamo – Sporting CP. Sala Dinamo (se dispută fără spectatori). DigiSport, Telekom Sport, Look TV

Handbal. Liga Zimbrilor (etapa 10), 23 octombrie, ora 16:30: CSM București - Dinamo. Sfântu Gheorghe

Lupte. Campionatul Național individual, 23-25 octombrie, Reșița

Judo. Cupa României individual seniori și finala CN echipe U23, 23-25 octombrie, Poiana Brașov

Acreditari EHF-EL

Agrement Fitness

ANUNTURI AGREMENT

• Începând cu ziua de vineri, 16 octombrie, se suspendă temporar activitatea cu publicul (inițiere) în bazinul acoperit Anatolie Grințescu - Dinamo. Vom reveni cu informații

Agrement Natație

NOU! Hidrokinetoterapie

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 364 vizitatori online