Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Handbal masculin Handbal. Răzvan Gavriloaia, MVP-ul Supercupei 2019: ”Obiectivul nostru principal este să rămânem numărul 1 în România!”

Handbal. Răzvan Gavriloaia, MVP-ul Supercupei 2019: ”Obiectivul nostru principal este să rămânem numărul 1 în România!”

gavriloaia_supercupaHandbaliștii de la Dinamo au câștigat primul trofeu al sezonului 2019, Supercupa României, după 26-24 cu Politehnica Timișoara. Răzvan Gavriloaia, marcator a 4 goluri, a fost declarat la final MVP-ul meciului.

Aflat la al treilea sezon la Dinamo, Răzvan Gavriloaia este unul dintre jucătorii care impresionează prin implicare, profesionalism și spiritul său de echipă. La 36 de ani, extrema dreaptă duce o viață sportivă care îi permite să fie mereu un punct de forță al echipei.

La finele meciului cu Timișoara, el a făcut mai multe declarații.

Despre Supercupa 2019

”A fost un meci pe care am reușit să-l gestionăm foarte bine tactic. Am avut o partitură pe care am pregătit-o special pentru acest meci. Am reușit să-i surprindem și să-i ținem acolo unde ne-am dorit. Sincer, nu am simțit în niciun moment că victoria ne este pusă în pericol. Din acest motiv ne bucurăm foarte mult și sperăm ca și în ceea ce urmează în acest sezon, în special în Liga Campionilor, să putem aborda individual fiecare adversar, cu tactici diferite și să putem să ne facem viața ușoară pe teren”.

Despre nominalizarea ca MVP

”M-a surprins că am fost declarat cel mai bun jucător al Supercupei pentru că eu depind foarte mult de colegi, nu pot să se ies în evidență individual. Am 36 de ani, nu mă așteptam ca la vârsta asta să primesc și trofee individuale, dar este munca mea, lumea o apreciază și nu pot decât să le fiu recunoscător pentru acest lucru”.

Obiectivul principal al sezonului

”De departe, campionatul este principalul obiectiv! Aici, în țară, trebuie să dovedim că suntem cei mai buni. Așa a fost mereu la Dinamo. Chiar dacă pe foaie pare o discrepanță între noi și ceilalți competitori, trebuie să o dovedim în teren”.

Despre Liga Campionilor

”În Liga Campionilor sperăm să facem o figură cât mai frumoasă. Adversarii de la an la an pot fi imprevizibili. Iar anul acesta se pare că vom avea o grupă foarte grea. Trebuie să o luăm meci cu meci și să încercăm să ne impunem jocul. Pentru că va fi foarte dificil. Toți adversarii se pregătesc foarte bine, și fizic, și tactic, și mental, sunt jucători cu caractere puternice. Fiecare meci este 1, X, 2”.

Despre lotul de anul acesta

”Avem câțiva jucători care ne lipsesc. Toți sunt superjucători, vor ridica valoarea echipei. Sperăm să-i înregimentăm cât mai repede în planul nostru tactic. Nu au făcut niciun antrenament deocamdată cu noi. Este nevoie de timp pentru a se integra. Iar pentru a reuși lucrul acesta trebuie să fim și noi lângă, să încercăm să-i ajutăm cu implicarea noastră”.

CS Dinamo, 26 august 2019

NOU! Hidrokinetoterapie

ANUNTURI AGREMENT

• Având în vedere măsurile dispuse de autorități în contextul epidemiologic actual, începând cu data de 16 martie a.c., Bazinul de înot Anatolie Grințescu – Dinamo se închide pe toată durata existenței stării de urgență.

• În contextul general al măsurilor luate pentru stoparea răspândirii noului COVID-19 (coronavirus), CS Dinamo a decis suspendarea activităților desfășurate la sala de fitness. Redeschiderea acesteia va fi condiționată de modul în care va evolua situația.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Informatii BREXIT

banner-brexit-300x140

Agrement Fitness

Agrement Natație

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 329 vizitatori online