Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Handbal masculin Handbal. Victorie superba cu Orlen Wisla Plock. Dinamo rămâne neînvinsă în Liga Campionilor

Handbal. Victorie superba cu Orlen Wisla Plock. Dinamo rămâne neînvinsă în Liga Campionilor

Liga Campionilor, Grupa D, runda 6: Dinamo – Orlen Wisla Plock 29-20 (13-10)

Dinamo_vs_Wisla_Plock__29Handbaliștii de la Dinamo au reușit o nouă evoluție impresionantă în Liga Campionilor. Miercuri seara, într-o atmosferă senzațională, campioana României a învins Wisla Plock (Polonia) cu 29-20.

Dinamo a ajuns la șase meciuri consecutive fără înfrângere (locul 1 în Grupa D cu 10 puncte), record absolut pentru o formație din România la masculin în ultimii 26 de ani!

Dinamo a jucat în echipă completă cu Wisla (în teren și în tribune) și nu le-a dat nicio șansă polonezilor. ”Am anihilat extremele, care ne-au dat multe goluri în meciul tur, am stat foarte bine în blocul central al apărării și am avut în Raeid Heidarirad un portar în zi mare”, a punctat antrenorul Ștefan Constanntin.

Kamel Alouini a fost dirijorul din teren, coordonatorul tunisian reușind să înscrie de șase ori, dar și să-și pună în valoare coechipierii. Din păcate, Amine Bannour a ieșit accidentat în prima repriză, după un cot puternic primit direct în zona toracelui, iar până la final nu a mai intrat. Greul la linia de 9 metrti l-a dus astfel Kuduz, dar efortul a fost unul colectiv, cu reușite atât de la pivot, prin Mamdouh Shebin, cât și de pe extreme.

După un început de joc ceva mai echilibrat, în care apărările au fost la înălțime, alb-roșiii au preluat inițiativa în minutul 10, scor 4-2. Dinamo a profitat de o dublă eliminare în tabăra adversă, una văzută de antrenorul Xavier Xabate pentru proteste, iar din acel moment nu a mai scăpat jocul din mână.

În repriza a doua, după un început cu două goluri ale oaspeților, Dinamo a apăsat pe accelerație și s-a desprins mai întâi la 16-12 (cu un gol reulșit de Nicu Negru), iar mai apoi  la 22-14, în minutul 46). ”Am făcut multe greșeli tehnice, iar la acea diferență jocul era aproape terminat”, a spus antrenorul Xavier Sabate (Wisla), la conferința de presă de după meci.

Până la final, Dinamo a făcut un joc aproape perfect și a înregistrat o altă victorie mare în Liga Campionilor. ”Sunt mândru că antreneze acești jucători. Cred că este cea mai bună echipă de club din ultimii 30 de ani în handbalul masculin românesc. Mă bucur că această echipă s-a format la Dinamo”, a mai declarat antrenorul Ștefan Constantin.

Dinamo – Wisla Plock 29-20 (13-10)

Dinamo: Missaoui, Heidarirad; Gavriloaia 5, Shebib 4, Kuduz 6, Alouini 6, Bannour 1, Nantes 1, Negru 5, Savenco, Asoltanei, Zulfic, Jamali, Vujic 1, Vrankovic, Mousavi

Stevanovic, Morawski; Maklar 5, Szita 3, Mindegia 3, Goralski 2, Zabic 1, Mihic 1, Matulic 4, Piechowski, Susnja, Krajewski 1, Igropulo, Kowalski, Sulic, Czaplinski

CS Dinamo, 31 noiembrie 2019

Program Competitional

30 ianuarie - 5 februarie 2023

Handbal. Liga Națională (etapa 20, devans), 31 ianuarie, ora 18:00: CSM Oradea - Dinamo

Handbal. Liga Națională (etapa 16), 3 februarie, ora 17:30: SCM Politehnica Timișoara – Dinamo

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 15), 31 ianuarie, ora 18:00: Dinamo – CSM Constanța. Sala Dinamo

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 16), 5 februarie, ora 15:00: Steaua – Dinamo. Sala Regimentului de Gardă Mihai Viteazul

Baschet. LNBM Mozzart (play-off, etapa 1), 4 februarie, ora 18:30: Dinamo – U BT Cluj-Napoca. Sala Dinamo

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 16), 4 februarie, ora 17:30: Rapid – Dinamo

Polo. Superliga masculină (etapa 12), 3 februarie, ora 19:00: CSM Oradea - Dinamo. Superliga (etapa 11), 5 februarie, ora 14:00: CSU Oradea - Dinamo

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Vizitatori online

Avem 623 vizitatori online