Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Handbal masculin Handbal. Victorie superba cu Orlen Wisla Plock. Dinamo rămâne neînvinsă în Liga Campionilor

Handbal. Victorie superba cu Orlen Wisla Plock. Dinamo rămâne neînvinsă în Liga Campionilor

Liga Campionilor, Grupa D, runda 6: Dinamo – Orlen Wisla Plock 29-20 (13-10)

Dinamo_vs_Wisla_Plock__29Handbaliștii de la Dinamo au reușit o nouă evoluție impresionantă în Liga Campionilor. Miercuri seara, într-o atmosferă senzațională, campioana României a învins Wisla Plock (Polonia) cu 29-20.

Dinamo a ajuns la șase meciuri consecutive fără înfrângere (locul 1 în Grupa D cu 10 puncte), record absolut pentru o formație din România la masculin în ultimii 26 de ani!

Dinamo a jucat în echipă completă cu Wisla (în teren și în tribune) și nu le-a dat nicio șansă polonezilor. ”Am anihilat extremele, care ne-au dat multe goluri în meciul tur, am stat foarte bine în blocul central al apărării și am avut în Raeid Heidarirad un portar în zi mare”, a punctat antrenorul Ștefan Constanntin.

Kamel Alouini a fost dirijorul din teren, coordonatorul tunisian reușind să înscrie de șase ori, dar și să-și pună în valoare coechipierii. Din păcate, Amine Bannour a ieșit accidentat în prima repriză, după un cot puternic primit direct în zona toracelui, iar până la final nu a mai intrat. Greul la linia de 9 metrti l-a dus astfel Kuduz, dar efortul a fost unul colectiv, cu reușite atât de la pivot, prin Mamdouh Shebin, cât și de pe extreme.

După un început de joc ceva mai echilibrat, în care apărările au fost la înălțime, alb-roșiii au preluat inițiativa în minutul 10, scor 4-2. Dinamo a profitat de o dublă eliminare în tabăra adversă, una văzută de antrenorul Xavier Xabate pentru proteste, iar din acel moment nu a mai scăpat jocul din mână.

În repriza a doua, după un început cu două goluri ale oaspeților, Dinamo a apăsat pe accelerație și s-a desprins mai întâi la 16-12 (cu un gol reulșit de Nicu Negru), iar mai apoi  la 22-14, în minutul 46). ”Am făcut multe greșeli tehnice, iar la acea diferență jocul era aproape terminat”, a spus antrenorul Xavier Sabate (Wisla), la conferința de presă de după meci.

Până la final, Dinamo a făcut un joc aproape perfect și a înregistrat o altă victorie mare în Liga Campionilor. ”Sunt mândru că antreneze acești jucători. Cred că este cea mai bună echipă de club din ultimii 30 de ani în handbalul masculin românesc. Mă bucur că această echipă s-a format la Dinamo”, a mai declarat antrenorul Ștefan Constantin.

Dinamo – Wisla Plock 29-20 (13-10)

Dinamo: Missaoui, Heidarirad; Gavriloaia 5, Shebib 4, Kuduz 6, Alouini 6, Bannour 1, Nantes 1, Negru 5, Savenco, Asoltanei, Zulfic, Jamali, Vujic 1, Vrankovic, Mousavi

Stevanovic, Morawski; Maklar 5, Szita 3, Mindegia 3, Goralski 2, Zabic 1, Mihic 1, Matulic 4, Piechowski, Susnja, Krajewski 1, Igropulo, Kowalski, Sulic, Czaplinski

CS Dinamo, 31 noiembrie 2019

Agrement Fitness

Program Competitional

Săptămâna 17-23 ianuarie 2022

Baschet. Liga Națională de Baschet Masculin (etapa 17), 23 ianuarie, ora 19:00: Dinamo – CSO Voluntari. Sala Dinamo

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 13), vineri 21 ianuarie, ora 18:00 (TVR 3): Dinamo – SCMU Craiova. Sala Dinamo

Volei feminin. Cupa României (sferturi de finală, retur), 19 ianuarie, ora 17:00: CSO Voluntari - Dinamo

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 13), sâmbătă 22 ianuarie, ora 17:00: Dinamo – CSM Lugoj. Sala Dinamo

Polo. Superliga (etapa 9), 20-21 ianuarie: Sportul Studențesc – Dinamo. Bazin Floreasca

Scrimă. Campionatul Național de cadeți și juniori la sabie (masculin și feminin), 18-22 ianuarie, București

Tir. ISSF Grand Prix Osijek, 18-22 ianuarie, Croația

Agrement Natație

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Sinteza DGA

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Vizitatori online

Avem 388 vizitatori online