Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Handbal masculin Handbal. Dinamo face istorie! Prima echipă care încheie neînvinsă grupele Ligii Campionilor

Handbal. Dinamo face istorie! Prima echipă care încheie neînvinsă grupele Ligii Campionilor

Liga Campionilor, Grupa D, etapa 10: GOG – Dinamo 31-32 (16-18)

Dinamo_vs_GOG__06Handbaliștii de la Dinamo s-au impus în Danemarca, la ultima partidă din grupa D, și au încheiat la excepțional un parcurs de 10 jocuri fără înfrângere. Dinamo este singura echipă din Europa fără eșec în competiție!

Calificată în play-off (barajul pentru optimi) cu două etape mai devreme, Dinamo a dat o lecție de onoare și demnitate. Campioana României a jucat la nivel maxim până la ultimul minut, stârnind admirația Europei. 

”Băieții au jucat în primul rând pentru ei, pentru că majoritatea sunt lideri la naționalele lor. Apoi, ne-am dorit cu toții să scriem istorie prin încheierea grupei fără înfrângere. În al treilea rând, au jucat pentru cei 50-60 de suporteri care au făcut deplasarea în Danemarca”, a declarat antrenorul Constantin Ștefan.

În prima repriză s-au marcat 34 de goluri. Amine Bannour și Emil Laerke au marcat la foc continuu, dinamovistul câștigând duelul cu 6-5 la goluri marcate. Dinamo a intrat cu un plus de două goluri la cabine, 18-16, cu un ultim gol înscris de Vujic. Centrul dinamovist a făcut un meci foarte bun, fiind un permanent pericol pentru apărarea daneză. La fel și pivotul Mamdouh Shebib, care a făcut culoare pentru interi, dar a și punctat de fiecare dată când a fost pus în valoare.

În partea secundă, Dinamo s-a desprins la patru goluri, 25-21, grație paradelor lui Missaoui, care a ajuns la 50% în această perioadă. GOG a ținut la rândul ei la blazon, având niște jucători tineri de mare viitor, iar în minutul 59 a restabilit egalitatea la 31-31. Pentru câteva secunde, campioana României a ridicat din nou strocul, suficient pentru ca Vujic să marcheze golul victoriei pentru 32-31.

Dinamo a terminat, așadar, toamna la cel mai înalt nivel, cu o victorie în fața unei reprezentante a națiunii care la începutul anului a câștigat titlul mondial.

Kamel Alouini și Saeid Heidarirad nu au făcut deplasarea în Danemarca.

GOG: Hallgrimsson, Andreas; Rikhardsson 2, Arnarsson 1, Nielsen 4, Pujol 1, Laerke 10, Bergendahl 1, Gidsel 2, Pytlick 7, Filtenborg, Tilsted 2, E. Jakobsen 1, S, Jakobsen, Clausen

Dinamo: Missaoui, Lazăr; Vujic 6, Bannour 9, Savenco, Asoltanei 1, Negru 1, Gavriloaia, Zulfic 3, Kuduz 7, Nantes 1, Jamali, Vrankovic, Mousavi, Shebib 4.

După acest succes, Federația Europeană de Handbal a elogiat performanța campioanei României într-un articol postat pe siteul oficial (eurohandball.com). Dinamo este SINGURA echipă care a încheiat vreodată neînvinsă faza grupelor, pe noul format al Ligii Campionilor.

”Cu recordul de șapte victorii și trei egaluri (17 puncte), Dinamo depășește performanța lui HBC Nantes din sezonul 2016/17, când echipa franceză a încheiat grupa cu opt victorii, un egal și o înfrângere”.

”În grupele A și B, Barca deține recordul cu 12 victorii, un egal și o înfrângere, în sezonul 2016/17”.

”Dinamo s-a alăturat marilor forțe precum Kiel, Veszeprem, Vardar, Barca și Montpellier, cu zece meciuri fără înfrângere consecutiv în VELUX Champions League”.

CS Dinamo, 2 decembrie 2019

Program Competitional

Săptămâna 22-28 aprilie 

Handbal. EHF European League, sferturi de finală (meci tur), marți 23 aprilie, ora 19:45: Dinamo – Skjern Handbold (Danemarca). Sala Dinamo

Fotbal. Superliga România, play-out (etapa 6), marți 23 aprilie, ora 19:30: FC Botoșani – Dinamo 1948

Baschet. LNB Getica 95, locurile 5-8 (meci 1), joi 25 aprilie, ora : Rapid București – Dinamo

Fotbal. Superliga România, play-out (etapa 7), vineri 26 aprilie, ora 20:00: Dinamo 1948 – FC Voluntari. Stadion Arcul de Triumf

Volei masculin. Divizia A1, finala mică (meciurile 3 și 4), sâmbătă 27 aprilie, ora 18:00, și duminică 28 aprilie, ora 18:00: Dinamo – Rapid București. Sala Dinamo

Volei feminin. Divizia A1, locurile 7-8 (meci 2), sâmbătă 27 aprilie, ora 17.00: Corona Brașov – Dinamo

Rugby. Liga Națională Kaufland (etapa 3), sâmbătă 27 aprilie, ora : SCM USV Timișoara – Dinamo

Fotbal. Liga 3, play-off (etapa 5), sâmbătă 27 aprilie, ora 17:00: SC Popești Leordeni – CS Dinamo

Baschet. LNB Getica 95, locurile 5-8 (meci 2), duminică 28 aprilie, ora : Dinamo – Rapid București. Sala Dinamo


Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

ANUNTURI

ANUNȚ

Mâine, 26.04.2024, sala fitness Dinamo se va inchide de la ora 13:00 pentru activități de dezinsecție.

Mulțumim pentru înțelegere!


PROGRAMUL BAZINULUI OLIMPIC ACOPERIT ȘI AL SĂLII DE FITNESS ÎN PERIOADA SĂRBĂTORILOR PASCALE.

BAZIN OLIMPIC ACOPERIT (AGREMENT)

01 - 07.05.2024 – ÎNCHIS

*Valabilitatea abonamentelor se va prelungi cu perioada în care bazinul este închis

SALA FITNESS

04 - 06.05.2024 – ÎNCHIS

IA ATITUDINE

2_InfoCons

Vizitatori online

Avem 272 vizitatori online