Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Handbal masculin Handbal. Dinamo, campioană de toamnă. Alb-roșiii încheie turul Ligii Naționale cu o victorie la Focșani

Handbal. Dinamo, campioană de toamnă. Alb-roșiii încheie turul Ligii Naționale cu o victorie la Focșani

Liga Națională, etapa 13: CSM Focșani – Dinamo 29-33 (14-15)

Dinamo_echipa_aliniereHandbaliștii de la Dinamo au încheiat turul Ligii Naționale pe primul loc al clasamentului (33 de puncte / 12 jocuri), cu cinci puncte mai mult decât locul secund (Potaissa Turda, 12 jocuri). În etapa a 13-a, Dinamo s-a impus la Focșani.

Dinamo a dovedit și la Focșani că este o mare echipă. Jucătorii antrenați de Ștefan Constantin și Sebastian Bota au fost conduși cu 5 goluri (23-18, în min. 40), au jucat și în trei jucători de câmp (trei eliminați în același timp), dar valoarea lor a ieșit la suprafață, ca întotdeauna! De la ”minus 5”, campionii s-au dus la ”plus 5”, 27-32 (min. 59).
Raul Nantes 9, Negru 6, Bannour 5, Mamdouh Shebib 4, Gavriloaia 3, Asoltanei 3, Mousavi 1, Jamali 1, Vujic 1 au marcat pentru Dinamo.

Până la finele anului, se va mai disputa și etapa a 14-a a Ligii Naționale (prima din retur), când Dinamo va juca în deplasare la Vaslui.

CS Dinamo, 6 decembrie 2019

NOU! Hidrokinetoterapie

ANUNTURI AGREMENT

• Având în vedere măsurile dispuse de autorități în contextul epidemiologic actual, începând cu data de 16 martie a.c., Bazinul de înot Anatolie Grințescu – Dinamo se închide pe toată durata existenței stării de urgență.

• În contextul general al măsurilor luate pentru stoparea răspândirii noului COVID-19 (coronavirus), CS Dinamo a decis suspendarea activităților desfășurate la sala de fitness. Redeschiderea acesteia va fi condiționată de modul în care va evolua situația.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Informatii BREXIT

banner-brexit-300x140

Agrement Fitness

Agrement Natație

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 311 vizitatori online