Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Handbal masculin Handbal. Debut cu victorie în 2020. Campionii se distanțează la 10 puncte de locul secund

Handbal. Debut cu victorie în 2020. Campionii se distanțează la 10 puncte de locul secund

Liga Națională, etapa 15: Dinamo – CSM București 32-25 (18-8)

Nantes_cu_CSMBHandbaliștii de la Dinamo au câștigat fără probleme primul meci din 2020. Altădată un derby și o finală de campionat, meciul cu CSM București a fost dominat de la un capăt la celălalt de alb-roșii. Diferența maximă pe tabelă a fost de 11 puncte.

Stafful tehnic dinamovist a avut la dispoziție un efectiv redus până în această săptămână la antrenamente, nu mai puțin de șapte jucători revenind la echipă în ultimele zile, după ce au participat cu naționalele la turneele finale din America de Sud, Asia și Africa. Chiar și în lipsa unei pregătiri comune în luna ianuarie, Dinamo a rămas Dinamo. 

Campioana a arătat bine încă din prima repriză. În prezența a peste 1.000 de spectatori, „câinii roșii” au plecat la cabine cu o diferență de 10 goluri, 18-8 după primele 30 de minute. Missaoui a fost numărul 1, dovedindu-se într-o formă deosebită. 

În partea secundă, Dinamo s-a relaxat, apărările au fost mult mai permisive, astfel că, deși s-a desprins la 11 goluri, scorul final a fost ceva mai strâns. 

Dinamo a câștigat cu 32-25 și a ajuns la 39 de puncte în clasament (14 jocuri), cu 10 mai mult decât următoarea clasată, Potaissa Turda (29 puncte / 14 jocuri). Pe trei este Minaur Baia Mare cu 28 puncte (15 jocuri).

În următoarea etapă, Dinamo va juca în deplasare la Constanța.

Dinamo: Missaoui, Lazăr, Heidarirad - Kuduz 5, Asoltanei 4, Shebib 4, Nantes 4, Vujic 3, Negru 3, Gavriloaia 3, Vrankovic 3, Alouini 2, Mousavi 1, Savenco, Zulfic, Hossu.

Pentru CSM au marcat: Bizău 7, Nica 3, Becheru 3, Onyejekwe 3, Teixeira 2, Caba 2, Aungurenci 2, Rotaru 1, Georgievski 1, A. Dedu 1. 

CS Dinamo, 31 ianuarie 2020

NOU! Hidrokinetoterapie

ANUNTURI AGREMENT

• Având în vedere măsurile dispuse de autorități în contextul epidemiologic actual, începând cu data de 16 martie a.c., Bazinul de înot Anatolie Grințescu – Dinamo se închide pe toată durata existenței stării de urgență.

• În contextul general al măsurilor luate pentru stoparea răspândirii noului COVID-19 (coronavirus), CS Dinamo a decis suspendarea activităților desfășurate la sala de fitness. Redeschiderea acesteia va fi condiționată de modul în care va evolua situația.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Informatii BREXIT

banner-brexit-300x140

Agrement Fitness

Agrement Natație

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 254 vizitatori online