Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Handbal masculin HANDBAL. Meci spectaculos, victorie mare! Zece răsturnări de scos în partida cu Nimes

HANDBAL. Meci spectaculos, victorie mare! Zece răsturnări de scos în partida cu Nimes

EHF European League, Grupa B, etapa 4: Dinamo – USAM Nimes Gard 29-27 (14-15)

Vujic_cu_NimesHandbaliștii de la Dinamo au spart gheața în EHF European League. După două înfrângeri și un joc amânat, roș-albii au învins puternica echipă franceză USAM Nimes Gard, la finele unui joc spectaculos, cu dese răsturnări de scor. ”Am avut mai multă prospețime în ultimele 15 minute. Lucrul acesta și paradele lui Saeid Heidarirad au făcut diferența”, a declarat antrenorul Ștefan Constantin.

• Meciul a avut 10 răsturnări de scor (cele două echipe au fost de câte cinci ori la conducere)

• De 13 ori a fost egalitate

• Cea mai mare diferență a fost de trei goluri în ambele părți; 23-20 pentru Nimes (min 48); 28-25 pentru Dinamo (min. 59)

Dinamo nu a putut miza în acest joc pe Ante Kuduz, revenit după 14 zile de izolare, și pe Valentin Ghionea (pozitiv la Covid 19). Astfel, stafful tehnic l-a titularizat pe inter stânga pe tânărul Tudor Botea. În poartă, Dinamo a început Missaoui, dar tunisianul s-a accidentat și a fost înlocuit de Saeid Heidarirad, care până la final a adunat 11 intervenții.

Armonica scorului a fost extrem de palpitantă. Cele două echipe s-au succedat la conducere, dar nu cu mai mult de două goluri până la jumătatea reprizei secunde, când Nimes s-a desprins la 23-20 (min. 48) în special prin goluri marcate de interul Sanad.

Dar Dinamo nu a cedat. Apărarea a rezistat, iar Vrankovic, Botea și Negru au marcat goluri importante în finalul reprizei. Cu atitudine și caracter, Dinamo a întors rezultatul, desprinzându-se la trei goluri când mai erau aproape două minute de joc (28-25). Finalul a fost incandescent, cu faze rapide la ambele porți, dar Dinamo a gestionat bine jocul pentru prima victorie din acest sezon european.  

Dinamo: Missaoui, Heidarirad - Savenco, Asoltanei, Humet, Gavriloaia 3, Vujic 4, Vrankovic 5, Szasz, Negru 7, Mousavi, Bizău 1, Hebo 1, Botea 4, Shebib 4, Bannour

Nimes: Paul, Desbonnet 1 - Guigou, Gallego 8, Nieto, Dupuy 1, Minel 2, Sanad 7, Acquevillo, Gibernon, Derisbourg, Rebichon 1, Tobie 1, Tesio, Hesham 6.

În următorul meci, Dinamo va juca în deplasare, pe terenul principalei favorite a grupei, Fuchse Berlin.

CS Dinamo, 24 noiembrie 2020

Program Competitional

Săptămâna 20-26 mai 

Fotbal. SuperLiga Romania, baraj (meci tur), luni 20 mai, ora 20:00: Dinamo 1948 – Csikszereda M. Ciuc. Arena Națională

Fotbal. Liga 3, baraj pentru promovare L2 (turul 1). Miercuri 22 mai, ora 18:00: AFC Dunărea Călărași – CS Dinamo. Sâmbătă 25 mai, ora 18:00: CS Dinamo – AFC Dunărea Călărași. Stadion Dinamo

Handbal. EHF European League – EHF Finals Men, 25-26 mai, Hamburg. Sâmbătă 25 mai, ora 16:00 (ora României): SG Flensburg (Germania) – Dinamo. Duminică, 26 mai: finalele (ora 16:00 și ora 19:00)

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

IA ATITUDINE

2_InfoCons

Vizitatori online

Avem 360 vizitatori online