Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Handbal masculin HANDBAL. Ne întărim la nivelul staffului tehnic: Marius Pintea se alătură echipei campioane!

HANDBAL. Ne întărim la nivelul staffului tehnic: Marius Pintea se alătură echipei campioane!

Marius_Pintea_OKStafful tehnic al formației campioane la handbal se întărește prin cooptarea unui veritabil om de sport. Marius Pintea se alătură echipei administrative a CS Dinamo, cu scopul de a contribui, prin experiența sa, la progresul secției de handbal.

Fost arbitru de handbal în Spania și în România, Marius Pintea (43 de ani) a urmat de-a lungul carierei sale mai multe specializări, între care și management sportiv (curs la Barcelona 2018).

A fost component al staff-ului naționalei masculine de handbal a României 2016-2018 împreună cu Xavi Pascual, coordonator tehnic și director al unor echipe din handbal românesc (masculin și feminin), dar și consultant și totodată participant la proiectul ”Talent” al FRH, inițiat de fostul tehnician al naționalei de handbal masculin Xavier Pascual.

Este fondator/coordonator al cursului Professional Handball Coaching (cu trei ediții desfășurate, 2018/2019/2020), la care au participat antrenori de top (Xavi Pascual, Ambros Martin, Didier Dinart, Xavi Sabate, Jorge Duenas, Roger Font Ribas, Oliver Roy Camino ș.a.). De asemenea, este coordonatorul proiectului Barça Academy în România (organizarea de tabere de jocuri sportive împreună cu clubul catalan).

La Dinamo, Marius Pintea va lucra alături de actuala echipă managerială la implementarea proiectelor deja începute sau aflate în stadiul de concept, astfel încât Dinamo să fie și mai puternică din sezonul următor, atât pe plan intern, cât și internațional.

CS Dinamo, 31 martie 2021

Program Competitional

Săptămâna 19-25 aprilie 2021

Baschet. Liga Națională (etapa 26), 19 aprilie, ora 16:30: Dinamo – Steaua. Etapa 16 (restanță), 21 aprilie, ora 18:30: SCMU Craiova – Dinamo. Ambele meciuri se dispută la Craiova

Handbal. Liga Zimbrilor (etapa 26), 20 aprilie, ora 18:25 (TVR1): HC Dobrogea Sud Constanța – Dinamo. Se joacă la Cluj-Napoca

Polo. Superliga masculină (Turneul 4), 21-25 aprilie, Oradea

Rugby. Superliga CEC Bank (etapa 1), 24 aprilie, ora 11:00: CSA Steaua – Dinamo. Teren Ghencea

Gimnastică. Campionatul European, 21-25 aprilie, Basel (Elveția)

Lupte. Campionatul European, 19-25 aprilie, Varșovia (Polonia)

Scrimă. Turneul zonal de calificare la Jocurile Olimpice, 24-25 aprilie, Madrid (Spania)

Haltere. Cupa României la juniori I (U20), 19-23 aprilie, Bascov (Argeș)

Karate. Campionatul Național interstiluri, 24-25 aprilie, Izvorani

Kaiac-canoe. Cupa României - juniori, 23-25 aprilie, Bascov (Argeș)

Agrement Tenis de Masa

Agrement Fitness

ANUNTURI AGREMENT

Sala de fitness, închisă temporar

• În urma Hotărârii nr. 20 din 24.03.2021 a Comitetului Național pentru Situații de Urgență, privind stabilirea unor măsuri necesar a fi aplicate în contextul pandemiei de COVID-19, Sala de fitness Dinamo se va închide temporar. Redeschiderea sălii se va face automat atunci când rata de incidență a cazurilor pozitive la COVID19 în București va scădea sub 3,5 la 1.000 de locuitori.

Agrement Natație

Hidrokinetoterapie

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Initiere/Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Vizitatori online

Avem 447 vizitatori online