Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Handbal masculin HANDBAL. Vești bune în noul an. Nicu Negru și Valentin Ghionea au semnat prelungirea contractului cu Dinamo

HANDBAL. Vești bune în noul an. Nicu Negru și Valentin Ghionea au semnat prelungirea contractului cu Dinamo

collage2Veștile bune vin încă din primele zile ale a noului an. Nicu Negru (27 de ani) și Valentin Ghionea (37 de ani) au semnat prelungirea contractelor cu CS Dinamo. Nicu Negru va continua la campioana României până în 2024, în timp ce Vali Ghionea și-a pus semnătura până în 2023. Ambii sunt sunt printre cele mai valoroase extreme din campionat.

Născut la Reșița, pe 24 mai 1994, Nicu Negru a ajuns la Dinamo în 2018, având în palmares două trofee individuale: golgeter la campionatul mondial de juniori din 2013 și la campionatul mondial de tineret din 2015. Din 2018 până în prezent, el a fost unul dintre cei mai prolifici jucători dinamoviști, în fiecare sezon fiind în top trei marcatori. Negru este și component al primei reprezentative a României.

Vali Ghionea (37 de ani) este al doilea marcator al echipei în ediția actuală a EHF Champions League, cu 43 de goluri marcate. Doar Raul Nantes are mai multe reușite decât el, 55. Și în Liga Națională este pe ”podium”, cu 46 de goluri. Dincolo de abilitățile lui de handbalist, Vali Ghionea este un profesionist desăvârșit atât în sala de joc, cât și în afara acesteia.

CS Dinamo, 7 ianuarie 2022

Agrement Fitness

Agrement Natație

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Vizitatori online

Avem 319 vizitatori online