Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Handbal masculin Handbal. A doua infrangere pe teren propriu in Liga Nationala

Handbal. A doua infrangere pe teren propriu in Liga Nationala

Liga Națională, etapa 13: Dinamo – HC Odorhei 29-31 (17-18)

mousavi_cu_OdorheiCampioana a suferit a doua înfrângere pe teren propriu în actuala ediție de campionat, la finele unui meci cu răsturnări de scor. Dinamo a modificat prima tabela, 1-0 (Șandru), dar oaspeții au preluat inițiativa și au condus în prima repriză chiar și cu patru goluri: 4-8 (min. 16) și 9-13 (min. 23). Alb-roșiii au revenit până la pauză, în special prin golurile marcate de Gayduchenko și Descat.

În repriza a doua a fost rândul dinamoviștilor să se desprindă la patru goluri, 22-18 (min. 38). Practic, în primele opt minute din repriza a doua doar Dinamo a marcat, oaspeții negăsind drum spre poarta apărată de Irimuș.

Desprinderea nu a fost însă una decisivă. Au fost de ajuns câteva ratări în atac, pentru ca Odorheiul să revină și într-un final jucat pe muchie de cuțit să-și asigure victoria.

Dinamo încheie turul de campionat cu 24 de puncte.

Pentru Dinamo au marcat: Descat 8, Gayduchenko 6, A. Esteki 4, Mousavi 3, Gavriloaia 2, Mocanu 2, Komogorov 2, Mironescu 1, Sandru 1. De la Odorhei, principalii marcatori au fost Vilovski 7, Dragas 5, Mihalcea 4, Ghita 4, Krivokapic 4, Kovacevic 4.

Pentru Dinamo urmează meciul din Cupa României de la Baia Mare, cu Minaur, joi, 7 decembrie.

CS Dinamo, 4 decembrie 2017

Program Competitional

Săptămâna 16-22 iulie 2018 

Atletism. Campionatele Naționale de juniori 3, 21-22 iulie, București. Campionatele Balcanice de seniori și tineret, 19-22 iulie, Stara Zagora (Bulgaria)

Ciclism. Campionatul național de XCO, 18-21 iulie, Sibiu

Judo. Campionatul European echipe mixt judo, 18 iulie, Ekaterinburg (Rusia)

Scrimă. Campionatele Mondiale de seniori, 19-27 iulie, China

ANUNTURI AGREMENT

Începând cu data de 30 iunie a.c., Bazinul olimpic acoperit Anatolie Grințescu va fi închis pentru renovare. Activitățile de inițiere și agrement se vor desfășura în bazinul descoperit, conform graficului orar afișat la intrarea în bazin și pe siteul csdinamo.ro.

Reluarea activității în bazinul acoperit se va face la o dată ce va fi anunțată pe siteul clubului.

 


• În perioada 25 iunie - 8 iulie, în Bazinul descoperit se vor desfășura activități ale loturilor naționale de polo pe apă ale României, motiv pentru care programul de agrement va suferi unele modificări. Programul complet îl puteți găsi aici.

Agrement Fitness

NOU! Hidrokinetoterapie

Agrement Natație

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 269 vizitatori online