Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Handbal masculin HANDBAL. Academia de Handbal Dinamo a pornit la drum!

HANDBAL. Academia de Handbal Dinamo a pornit la drum!

Copii_handbal_AcademieLuni, 12 octombrie, a avut loc primul antrenament din cadrul noului proiect al clubului, Academia de Handbal Dinamo. 20 de copii, fetițe și băieți, au venit la Sala Dinamo cu gândul de a se bucura de mișcare. Campioni vor fi mai târziu. Primul pas pe drumul performanței l-au făcut alături de colectivul tehnic format din Dan Savenco, Valentin și Renata Ghionea, Oana Manea, Florin Vasiliu și Răzvan Răpciugă.

În tribună, cu emoții de tătici, s-au aflat alți doi campioni din echipa actuală a clubului, Stefan Vujic și Amine Bannour, care și-au adus băieții la prima grupă a Academiei. Cândva, când vor ajunge campioni ca tații lor, îți vor aduce aminte că primii pași în handbal i-au făcut la Dinamo.

Academia de Handbal Dinamo a pornit la drum, cu încredere, bucurie și o frumoasă întrebare a lui Vujic jr: ”când e următorul antrenament?”.

Înscrierile se pot face la numărul de telefon 0784 846 319 sau, prin email, la adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza . În contextul pandemiei, locurile sunt limitate.

Copii_handbal_Academie_2

Copii_handbal_Academie_3

CS Dinamo, 13 octombrie 2020


Program Competitional

Săptămâna 4-10 ianuarie 2021

Baschet. Liga Națională de Baschet Masculin (etapele 8, 9 și 10), 6-8 ianuarie, Craiova. Etapa 8 (6.01.2021), ora 16:00: CSM 2007 Focșani - Dinamo. Etapa 9 (7.01.2021), ora 19:30: Dinamo - CSM VSKC Miercurea Ciuc. Etapa 10 (8.01.2021), ora 19:00: Dinamo - SCMU Craiova.

Agrement Tenis de Masa

Agrement Fitness

Agrement Natație

NOU! Hidrokinetoterapie

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 154 vizitatori online