Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Handbal masculin HANDBAL. Acreditari mass-media EHF European League sezon 2020-2021

HANDBAL. Acreditari mass-media EHF European League sezon 2020-2021

MEL2021Handbaliștii de la Dinamo vor debuta în luna octombrie în EHF European League, primul meci din Grupa B urmând a avea loc pe 20 octombrie cu Sporting CP (Portugalia), la București, în Sala Dinamo. În vederea meciurilor disputate pe teren propriu, sistemul de acreditare a jurnaliștilor se va derula după un protocol stabilit prin regulament de forul european (EHF).

Acreditarile pentru TV, internet TV și radio sunt gestionate exclusiv de Federația Europeană de Handbal. Jurnaliștii din aceste categorii trebuie să completeze un formular (îl pot solicita de la adresele de email  Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza  sau  Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza ), pe care ulterior trebuie să-l transmită pe adresa de email  Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , cu cel puțin patru zile înainte de meciul vizat.

Acreditările din această categorie vor putea fi eliberate de CS Dinamo București doar pentru jurnaliștii validați de forul european. De la această regulă sunt exceptați deținătorii de drepturi TV.

Celelalte solicitări de acreditare media (presă scrisă, foto etc) vor fi trimise la CS Dinamo, la adresele de email  Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza  sau  Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

Tel contact: 0754 929 106 (Alexandru Enciu)

CS Dinamo, 07 octombrie 2020

Program Competitional

Săptămâna 4-10 ianuarie 2021

Baschet. Liga Națională de Baschet Masculin (etapele 8, 9 și 10), 6-8 ianuarie, Craiova. Etapa 8 (6.01.2021), ora 16:00: CSM 2007 Focșani - Dinamo. Etapa 9 (7.01.2021), ora 19:30: Dinamo - CSM VSKC Miercurea Ciuc. Etapa 10 (8.01.2021), ora 19:00: Dinamo - SCMU Craiova.

Agrement Tenis de Masa

Agrement Fitness

Agrement Natație

NOU! Hidrokinetoterapie

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 152 vizitatori online