Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Handbal masculin Handbal. Ante Kuduz, Kamel Alouini și Mamdouh Shebib și-au prelungit contractele cu Dinamo

Handbal. Ante Kuduz, Kamel Alouini și Mamdouh Shebib și-au prelungit contractele cu Dinamo

Kuduz_Kamel_MamdouhManagementul echipei masculine de handbal Dinamo a proiectat deja lotul pentru sezonul competițional 2020-2021. După comunicatul de ieri, privind transferul internaționalului român Valentin Ghionea, astăzi sunt anunțate trei prelungiri de contracte: Ante Kuduz, Kamel Alouini și Mamdouh Shebib vor continua în tricoul alb-roșu.

”95 la sută dintre jucătorii din sezonul trecut vor rămâne în continuare la Dinamo”, a anunțat managementul echipei. Trei dintre cei mai valoroși jucători dinamoviști și-au dat acordul scris pentru a rămâne la campioana României: Kamel Alouini a semnat un contract nou pentru doi ani, în timp de Ante Kuduz și Mamdouh Shebib și-au prelungit înțelegerile cu încă un an.

Ante Kuduz (25 de ani) este de doi ani la Dinamo, iar în ultimul sezon a ”explodat” din punct de vedere sportiv. Interul stânga a avut o constanță remarcabilă atât în campionatul intern, cât și în EHF Champions League, unde a fost golgeterul echipei cu 61 de goluri marcate. Evoluțiile sale i-au adus convocarea meritată în una dintre cele mai valoroase naționale ale lumii, cea a Croației.

Kamel Alouini (31 de ani) a venit la Dinamo în 2018 și a contribuit din plin la performanțele din ultimele două sezoane. În Liga Campionilor a marcat 70 de goluri în cele două sezoane în care a îmbrăcat tricoul alb-roșu. Coordonator inventiv și bătăios, capabil să-și pună în valoare colegii, Kamel a venit de multe ori cu finalizări individuale spectaculoase, care au surprins apărările adverse. 

Mahomed Mamdouh Shebib (31 de ani) a venit în 2019 la Dinamo de la campioana Europei, Montpellier. Experiența și valoarea l-au impus rapid pe puternicul jucător egiptean drept unul dintre cei mai valoroși pivoți din competiție. În EHF Champions League 2019-2020 a marcat 41 de goluri, dar de foarte multe ori a muncit pe semicerc pentru a face culoare colegilor de la linia de 9 metri. La finele meciului de la Odense, cu GOG, unde Dinamo s-a impus cu 32-31, oficialii echipei gazdă au declarat că este greu să învingi o echipă care are un jucător de talia lui Mamdouh Shebib. ”Sunt foarte fericit că voi juca încă un an la Dinamo, alături de prietenii mei și cei mai tari suporteri”, a anunțat Mamdouh.

CS Dinamo, 23 mai 2020

NOU! Hidrokinetoterapie

ANUNTURI AGREMENT

• Având în vedere măsurile dispuse de autorități în contextul epidemiologic actual, începând cu data de 16 martie a.c., Bazinul de înot Anatolie Grințescu – Dinamo se închide pe toată durata existenței stării de urgență.

• În contextul general al măsurilor luate pentru stoparea răspândirii noului COVID-19 (coronavirus), CS Dinamo a decis suspendarea activităților desfășurate la sala de fitness. Redeschiderea acesteia va fi condiționată de modul în care va evolua situația.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Informatii BREXIT

banner-brexit-300x140

Agrement Fitness

Agrement Natație

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 274 vizitatori online