Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Handbal masculin Handbal - Conferinţa de presă din 5 august 2013

Handbal - Conferinţa de presă din 5 august 2013

CP__104Luni, 5 august, secţia de handbal a Clubului Sportiv Dinamo Bucureşti a susţinut o conferinţă de presă care a avut ca temă prezentarea conducerii secţiei, a lotului şi, nu în ultimul rând, a obiectivelor pentru anul competiţional 2013-2014.

Doamna Elisabeta Lipă a deschis conferinţa făcând prezentarea domnului Daniel Georgescu, noul preşedinte al secţiei şi, în acelaşi timp, finanţatorul echipei. Astfel, se încheie o perioadă destul de dificilă în care, pentru a supravieţui, echipa a jucat când la Braşov, când la Buzău sau la Calaraşi, şi de fiecare dată a trebuit să se descurce cu bugete mult mai mici decât ar fi i-ar fi fost necesar.

În cuvântul său, domnul Daniel Georgescu a prezentat obiectivele echipei, care sunt îndrăzneţe dar lotul pe care îl are în acest moment, îi permite să aspire la un loc în primele şase echipe din campionat ( asta însemnând chiar şi unul dintre locurile I sau II) şi disputarea finalei Cupei României.

Colectivul tehnic este format din Sebastian Bota (antrenor principal), Ene Ionel (antrenor secund ) şi Ion Mocanu (director tehnic). Lotul de jucători este format din următorii sportivi: Alexandru Dimache, Cornel Nicolae, Florin Dragomir, Mihai Cojocea, Adrian Băluţ, Ciprian Sandru, Liviu Mironescu, Razvan Răpciugă, Marian Răpciugă, Dorin Purcărea, Bogdan Fuică, Adrian Chiruţ, Andrei Savenco, Cosmin Capota, Marius Mocanu, Costel Manea, Darius Macarie şi Laurenţiu Niţu. Căpitanul echipei va fi Mihai Cojocea.

Până pe 7 septembrie, când începe noua ediţie de campionat, urmează mai multe meciuri amicale, în primul rând participarea la turneul de la Bacău, apoi un turneu la Vaslui şi un amical cu formaţia maghiară Vesprem în memoria regretatului Marian Cozma. După cum se vede, suporterii dinamovişti au toate motivele să fie prezenţi în număr mare în noua sală polivalentă a Clubului Dinamo.

Autorul articolului şi foto: Mihai Neacşu – CS Dinamo, 6 august 2013, ora 900

 

Program Competitional

23-29 ianuarie 2023

Baschet. LNBM Mozzart (etapa 18), sâmbătă, 28 ianuarie, ora 18:30: Dinamo – ABC Athletic Constanța. Sala Dinamo

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 14), miercuri, 25 ianuarie, ora 19:00: FC Argeș - Dinamo

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 15), duminică, 29 ianuarie, ora 15:00: Dinamo – CSM Târgoviște. Sala Dinamo

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 14), sâmbătă, 28 ianuarie, ora 14:00: Știința București – Dinamo. Arena Romsilva Știința București

Polo. Cupa României la feminin (turneul II), 27-29 ianuarie, Bazinul Otopeni

Tir. Cupa Mondială de la Jakarta, 28 ianuarie (pușcă 10 m feminin), Indonezia

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Vizitatori online

Avem 316 vizitatori online