Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Handbal masculin Handbal. Cupa Romaniei – un trofeu pe care il asteptam de 29 de ani

Handbal. Cupa Romaniei – un trofeu pe care il asteptam de 29 de ani

save_si_irimus_supercupa.jpgEchipa de handbal Dinamo poate cuceri la finele acestei săptămâni cel de-al doilea trofeu al sezonului. După Supercupă, alb-roșiii își pot trece în cont și Cupa României.Turneul final de 4 va avea loc la Ploiești, pe 13 și 14 mai, iar Dinamo va întâlni în semifinale (sâmbătă, ora 17:30) echipa CSM București.

”Cupa este singurul trofeu care ne lipsește în actuala componență. Dorim să ni-l trecem în cont, chiar dacă suntem convinși că ne așteaptă un meci greu”, spun dinamoviștii.

Dinamo nu a mai câștigat Cupa României de fix 29 de ani. În sezonul 1987-1988, trupa alb-roșie, antrenată de Ghiță Licu și Valentin Samungi, punea în vitrina secției cea de a treia Cupă a României. Anterioarele au fost câștigate în sezoanele 81-82 și 78-79. Din 1988, Dinamo a mai făcut patru finale, dar nu a reușit să mai câștige trofeul.

Bravul portar Ionuț Irimuș, unul dintre punctele forte ale echipei Dinamo în acest sezon, a prefațat jocurile de la Cupa României: ”Ne-am propus să câștigăm trofeul, dar vom lua lucrurile pe rând. Mai întâi ne așteaptă un meci dificil în semifinale, cu CSM București. I-am învins în sezonul acesta de mai multe ori, dar niciun meci nu seamănă cu celălalt. Ei au făcut un retur de campionat bun, cu multe victorii. Este adevărat, au pierdut la Turda în primul meci al seriei semifinale, dar consider că au una dintre cele mai bune echipe din campionat. Noi ne-am pregătit bine pentru meci, am pus la punct anumite lucruri și sper ca la ora jocului să fim în cea mai bună formă. Avem o pauză destul de mare de la ultima partidă disputată, vom vedea la meci dacă această pauză ne-a priit sau nu”.

În cea de a doua semifinală se întâlnesc Potaissa Turda și HC Dobrogea Sud Constanța, sâmbătă, de la ora 14:45. Câștigătoarele din semifinale se întâlnesc duminică, de la ora 17:30, în finala Cupei României. Finala mică va avea loc de la ora 14:45.

CS Dinamo, 11 mai 2017

Program Competitional

Săptămâna 23-29 aprilie 2018 

Baschet. Liga Națională (etapa 31). 25 aprilie, ora 15:00: Dinamo - Politehnica Iași. Sala Dinamo. Liga Națională (etapa 32), 27 aprilie, ora 17:00: Timba Timișoara - Dinamo

Handbal. Liga Națională, play-off – sferturi de finală (meciul 3), 29 aprilie, ora 15:30: Dinamo – HDCS Constanța. Sala Dinamo. Scor general: 1-1. Se joacă în sistemul ”două victorii din trei meciuri”

Rugby. Superliga CEC Bank (etapa 12), 27 aprilie, ora 11:00: Timișoara Saracens - Dinamo

Box. Cupa României la juniori, 24-27 aprilie, Câmpulung Muscel (Argeș)

Judo. Campionatele Europene de seniori, 26-28 aprilie, Israel

Kaiac-canoe. Cupa României la seniori, 25-27 aprilie, Bascov

Sambo. Campionatele Naționale de seniori, 28-29 aprilie, București

Tir. Cupa Mondială, 20-30 aprilie, Changwon (Coreea de Sud)

ANUNTURI AGREMENT

În zilele de 30 aprilie și 1 mai 2018, programul activităților de agrement desfășurate în Bazinul olimpic Anatolie Grințescu se desfășoară fără modificări, după orarul obișnuit.

Agrement Fitness

NOU! Hidrokinetoterapie

Agrement Natație

Selectie inot

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 421 vizitatori online