Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Handbal masculin Handbal. Dinamo a castigat turneul de pregatire de la Turda

Handbal. Dinamo a castigat turneul de pregatire de la Turda

Dinamo_la_Cupa_Potaissa_Turda_2017Campioana României la handbal masculin și-a început seria meciurilor de pregătire în vederea noului sezon competițional cu un trofeu câștigat la Turda. Dinamo s-a impus la Trofeul Potaissa (10-12 august), după trei victorii: 44-31 cu OCI Lions (campioana Olandei), 32-30 cu Potaissa Turda și 35-28 cu Minaur Baia Mare. Ionuț Irimuș a fost declarat cel mai bun portar al turneului, iar Marius Mocanu – cel mai bun jucător.

Antrenorii Eliodor Voica și Sebastian Bota au rulat întregul lot la turneul de la Turda, încercând mai multe variante, atât în atac, cât și în apărare. În afară de Dan Savenco, rămas acasă din cauza unei accidentări, toți jucătorii pe care Dinamo va miza în noul sezon au evoluat în cele trei zile ale turneului.

Din lotul anunțat la începutul perioadei de pregătire, Dinamo s-a despărțit de extrema Alexandru Asoltanei, împrumutat pentru un an la Turda, în baza bunelor relații dintre conducerile celor două echipe.

Elidor Voica, antrenor principal Dinamo: ”Eu cred că acest turneu a fost util din multe puncte de vedere. În primul rând am putut face un prim test al potențialului echipei, bineînțeles este prematur să tragem concluziile. Sunt câteva puncte pozitive, sunt și câteva negative și fac aici referire la zona centrală a apărării noastre, în care se observă o lipsă de sincronizare. Cred că putem vorbi și despre atac, unde au fost puncte pozitive, dar și câteva negative, mă refer la faptul că nu există încă un timing bun la nivelul liniei de 9 metri pentru a putea pune în valoare calitățile jucătorilor noștri. Sper ca aceste lucruri să se remedieze cât mai repede. Este adevărat, nu am beneficiat de prezența celor doi jucători din Serbia (n.a. – Milan Sajin și Novak Boskovic), care au lipsit aproape două săptămâni din totalul de patru de pregătire, lucru care și-a spus cuvântul, dar eu cred că avem potențial și capacitatea, aici vizând în special calitatea jucătorilor pentru a forma o echipă competitivă, pentru a putea îndeplini obiectivele pe care ni le-am propus. Primul meci oficial este Supercupa României, pe 26 august. Nu va fi ușor să fim cu pregătirea la parametri maximi, dar depinde de noi. Sunt lucruri care au rămas oarecum în întârziere. Fac referire aici la faptul că nu am beneficiat de prezența tuturor jucătorilor din motive care nu depind de arealul handbalului”.

Dinamo va participa în perioada 18-20 august la un turneu internațional la Brest (Belarus).

mocanu_si_irimus_Turda

Marius Mocanu și Ionuț Irimuș au fost recompensați cu trofee individuale la finele Turneului Potaissa

CS Dinamo, 12 august 2017

Program Competitional

Săptămâna 10-17 decembrie 2017

Baschet. Liga Națională (etapa 9), 18 decembrie, ora 20:00: Dinamo – Politehnica Iași. Sala Dinamo

Handbal masculin. Liga Națională (etapa 15), 14 decembrie, ora 18:00: Minaur Baia Mare – Dinamo

Polo. Superliga (etapa 6), 15 decembrie (ora 11:00) și 16 decembrie (ora 11:00): Dinamo – Sportul Studențesc. Bazinul Dinamo

Volei masculin. Cupa României (faza a II-a, retur), 12 decembrie, ora 19:00: Dinamo – Arcada Galați. Sala Dinamo

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 13), 17 decembrie, ora 13:30: Steaua – Dinamo

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 10), 16 decembrie: Dinamo – CSM București.

Natație. Campionatele Europene de înot în bazin de 25 de metri, 13-17 decembrie, Copenhaga (Danemarca)

Scrimă. Grand Prix sabie, masculin și feminin, 15-17 decembrie, Cancun (Mexic)

ANUNT FITNESS

În luna decembrie, la orice abonament încheiat la sala de fitness CS Dinamo (Șos. Ștefan cel Mare nr. 7-9) beneficiați gratuit de antrenor personal și plan de nutriție.

Detalii: Leonard Crețu (0745 176 299)

Agrement Fitness

NOU! Hidrokinetoterapie

Agrement Natație

Selectie inot

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 486 vizitatori online