Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Handbal masculin HANDBAL. Dinamo, fara sanse in fata gigantuliui Veszprem

HANDBAL. Dinamo, fara sanse in fata gigantuliui Veszprem

EHF Champions League, etapa 9: Telekom Veszprem - Dinamo 47-32 (22-15)

Dinamo_la_Veszprem_MargucHandbaliștii de la Dinamo au cedat la scor în etapa a 9-a a EHF Champions League, în deplasarea de la Veszprem. Vicecampioana Ungariei, de patru ori finalistă a EHF Champions League, s-a dovedit a fi prea puternică pentru alb-roșii în acest moment. Dinamo mai are un singur meci de disputat în grupă în acest an, cu HC Motor acasă, pe 9 decembrie.

Veszprem a imprimat încă din start un ritm alert, astfel că în minutul 8 tabela adunase 13 goluri, 7-6 pentru echipa gazdă. Dinamo a ținut ritmul 20 de minute, punctând cu toate liniile. De la 12-11, 14-12 și 16-14 pentru gazde, scorul a urcat la 22-15 la pauză.

În partea a doua, Vezprem a profitat de câteva erori în atac ale echipei dinamoviste și a mărit ecartul, după care a controlat jocul cu autoritate.

Dinamo nu a putut miza pe interul Amine Bannour, accidentat.

Xavier Pascual: ”Felicitări antrenorului Momir Ilic și echipei Veszprém. Au fost puternici atât în ​​atac, cât și în apărare. Am fost mulțumit de primele douăzeci de minute, am avut un dezavantaj de 2-3 goluri, iar apoi am făcut 2-3 greșeli mari în atac, așa că Veszprém a reușit, din păcate, să se desprindă la o diferență uriașă până la pauză. În repriza secundă am făcut și mai multe greșeli, am încercat să găsesc soluții în atac, dar nu prea ne-a ieșit. Prestația noastră de astăzi nu a fost de nivelul EHF Champions League. Trebuie să muncim mai mult, nu putem face altceva”.

Telekom Veszprém: Corrales, Cupara 1 – Yahia 8, Maqueda 6, Nilsson 4, Ligetvári 5, Marguc 3, Lauge 2, Strlek 4, Lukács 1, Blagotinsek 4, Mahé 2, Ilic 1, Dörnyei 2, Lékai 4, Sipos
 
Dinamo București: Ghedbane, Heidarirad – Racoțea 2, Alouini, Ghionea 4, Gurbindo 1, Negru, Dissinger, Pascual 2, Nantes 6, Humet 6, Bizău 4, Mamdouh 2, Militaru, Nasralla 1, Sorhaindo 4.

Dinamo ocupă locul 8 în clasamentul grupei B, cu 4 puncte. 

CS Dinamo, 5 decembrie 2021

Program Competitional

08-14 august 2022

HANDBAL. Meci de prezentare, 10 august, ora 18:00: Dinamo – Potaissa Turda. Sala Dinamo

RUGBY. Liga Națională, play-off (1-4), 13 august, ora 11:00: CS SCM USAMVB Timișoara - Dinamo

CANOTAJ. Campionatul European, 11-14 august, Munchen (Germania)

INOT. Campionatul European, 11-17 august, Roma (Italia)

GIMNASTICĂ. Campionatul European, 11-14 august, Germania

JUDO. Campionatul Mondial de juniori, 10-14 august, Eduador

ANUNT

• În perioada 13-31 august, bazinul olimpic acoperit Anatolie Grințescu Dinamo se va închide pentru lucrări de igienizare. În această perioadă, activitatea sportivă, de inițiere și de agrement se va desfășura în bazinul în aer liber din Complexul Sportiv Dinamo.

Agrement Tenis de Masa

Agrement Natație

Agrement Fitness

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Vizitatori online

Avem 373 vizitatori online